Sæt et grønt fodspor sammen med os

Kundeservice. Få et job i EWIIs kundeservice som kunderådgiver.
Vi søger hele tiden gode medarbejdere til vores kundeservice. Her kan du have det sjovt samtidig med, du gør en forskel for dig selv, for kunderne og for den grønne omstilling.

Test dig selv - er du typen til et job i kundeservice?

Tilmeld dig vores jobagent

 

Kan du svare ja til mindst 3 ud af 4? Så er du måske typen, der passer godt ind i EWIIs kundecenter.

 • Du er vild med at hjælpe mennesker og kan smile gennem en telefonen hver dag.
 • Du er en haj til at formulere letforståelige og rådgivende svar på mail.
 • Du foretrækker kolleger, der vil dig og fællesskabet og som elsker gode konkurrencer.
 • Du foretrækker en chef, der gør det sjovt at gå på arbejde, mens du udvikler dig i arbejdet.

Her kan du teste dig selv, og få svar på om du vil passe godt ind i kundeservice.

Hvem passer godt ind?

Vi søger hele tiden gode medarbejdere til vores kundecenter, og nu har du mulighed for at sende os et par ord om dig selv i et CV og skrive dig op i vores jobdatabase. Når der så er en stilling i vores kundecenter, som passer til dig, ringer vi til dig. "Don’t call us, we’ll call you..."

Send et par ord om dig selv

Du er en rådgiver-type

Du er ideel til jobbet, hvis du tænker på kundeservice som en rådgivende funktion. Du hjælper på en professionel måde med kundernes udfordringer og finder løsninger for dem – og du gør det med et smil på læben. Du sikrer den gode kundeoplevelse – altså den rigtig gode, som kunden husker.

Forskellige opgaver

Opgaverne er forskellige, og selvom vi både er på telefon og mail hver dag, ligner dagene ikke hinanden. Er du en dag klar til mere ansvar, er vi klar med en ny udfordring - både internt hos os selv i kundeservice eller i en af de andre afdelinger i koncernen. 

Sjovt fællesskab

Du trives i et miljø, hvor vi har det sjovt sammen. Vi elsker en god konkurrence, et godt gys og en vild udklædning til halloween, og så bager vi – både de sunde og de mindre sunde – snacks og kager til hinanden. Men det er altså ikke en forudsætning, at du også er bager😉

Video

Sådan er vores hverdag...

Kundeservice. To medarbejdere i samtale.

Kundeservice, kundecenter eller callcenter? Sådan er det hos os.

Du bliver en del af en rådgivende kultur, hvor vi har stor fokus på at hjælpe vores kunder og sikre, at de får en rigtig god oplevelse sammen med os. Derfor går vi heller ikke af vejen for at prale med vores kundetilfredshedsscore. Kunderne er nemlig godt tilfredse med at tale med os.

I vores kundecenter er vi professionelle rådgivere, som kender reglerne på energimarkedet, behandler vores kunder ordentligt, behersker de komplicerede it-systemer, og endeligt synes vi, det er sjovt at sælge f.eks. vores lynhurtige internet. Du vil derfor opleve en kultur, som er anderledes end det tradionelle callcenter.

Vores kundecentre holder til i EWIIs hovedkontor. Det giver dig mulighed for faglig sparring med specialister i hele huset – og ikke mindst med hinanden.

Uddannelse er et vigtigt parameter i vores dagligdag, for vi skal sætte os ind i detaljerne på energi- og internetmarkedet – og det kræver, at vi holder hovedet koldt og fuldt med den nyeste viden inden for vores fagområder.

Video

Tilfredse kunder og god service

Karriere i kundeservice eller dit springbræt?

Mulighederne er mange, når du er ansat i vores kundeservice. Du skal gribe dem, der passer godt ind dine interesser og styrker.

Du kan gøre din karriere i vores kundecenter, eller du kan bruge din ansættelse som springbræt til andre jobs i koncernen. Mange af vores medarbejdere, der i dag sidder i specialistroller hos EWII, er startet som kunderådgiver i vores kundecenter.

Mere om karriere hos EWII

Video

Karriere eller springbræt?

Bliv ringet op, når vi har et job...

Det skal være nemt at blive medarbejder hos os. Derfor skal du bare følge 3 nemme steps:

 1. Skriv dig op

  Skriv dig op i vores jobdatabase, det tager kun 5 minutter. Forbered et kort CV og upload eventuel en video af dig selv.
 2. Vi ringer til dig

  Når der er et job ledigt i vores kundeservice, som matcher dig og din profil, ringer vi til dig.
 3. Et godt match

  Har vi det rigtige job til dig, og er der et godt match mellem os, så siger vi "tillykke med dit nye job i EWIIs kundecenter". Vi glæder os til at onboarde dig i vores virksomhed.
Børn fisker i regnvejr

Podcast

Lyt med i podcast om nysgerrige medarbejdere

Nogle gange må man bare spørge hvorfor? Hvorfor er tingene som de er? Hvad er der på den anden side af bakken? Jagten på Nysgerrigheden er en ny podcast fra EWII, hvor vi skal forstå, hvad nysgerrig ledelse er, og hvordan man skaber rum for nysgerrige medarbejdere.