Et regnskab på vers

Lyt med i 1. afsnit af podcast-serien 'Jagten på nysgerrighede', hvor radioværten Julie Bundgaard møder adm. direktør Lars Bonderup Bjørn - og han er ikke som direktører er flest.
Adm. direktør Lars Bonderup Bjørn | EWII Koncernen.

Et regnskab på vers - podcast afsnit 1

Lars Bonderup Bjørn er ikke som direktører er flest. Han klædte sig ud som barn og blev direktør som voksen.

En mand, der bager boller hver morgen, og som kan løse virksomhedskonflikter med en revy. Lars Bonderup Bjørn er administrerende direktør for EWII og sender i denne podcast journalist og radiovært Julie Bundgaard rundt i energikoncernen, på jagt efter nysgerrigheden.

Lyt med her - eller der hvor du normalt lytter til podcasts

Podcast

Lyt med i podcasten

Velkommen til podcast-serien 'Jagten på nysgerrigheden'. Nogle gange må man bare spørge hvorfor? Hvorfor er tingene som de er? Kunne de være anderledes? Hvad er der på den anden side af bakken? Jagten på Nysgerrigheden er en ny podcast fra EWII, hvor du møder en række passionerede eksperter i hver deres felt.

Kvinde med smart køleskab

Podcast

Lyt med i podcast om fremtidens energi

Måske sidder vi fast i nogle opfattelser af vores energiforbrug, der stammer helt tilbage fra energikrisen i 70’erne. Det mener direktør Mette Daugård, hør hvorfor i podcasten.

Grøn skovbund

Podcast

Lyt til podcast om grøn strøm

Nogle gange må man bare spørge hvorfor? Hvorfor er tingene som de er? Kunne de være anderledes? Hvad er der på den anden side af bakken? "Jagten på Nysgerrigheden" er en podcast fra EWII, hvor du møder en række passionerede eksperter i hver deres felt.