Smager vand forskelligt?

I afsnit 6 af podcasten "Jagten på nysgerrigheden" møder vi vandingeniøren Charlotte Schmidt Vesterlund. Hør hvorfor vand altid har været et emne ved familiens middagsbord.
Charlotte undersøger vand. Hvorfor smager vandt forskelligt? Lyt med i podcast med Charlotte.

Jagten på nysgerrigheden - podcast afsnit 6

I Charlotte Schmidt Vesterlunds familie har man altid talt om vand over aftensmaden. Hendes familie har været i vandbranchen i mere end 100 år, og kærligheden til vandet er stor.

Hør en unik historie om vandets historie i Danmark, og kom med på en Danmarksrejse i vandets smag. For vand smager forskelligt.

Tørhed, fugtighed, friskhed, salte og mineraler, kalkindhold, og meget andet, har indflydelse på, hvordan vand smager. Ungt vand smager ikke lige så godt, som vand der er startet som en regndråbe og har været 100 år om at ende i en vandhane.

Charlotte kan smage nuancer i vand, som andre kan i rødvin. Charlotte Schmidt Vesterlund er vandingeniør.

Lyt med her - eller der hvor du normalt lytter til podcasts:

Podcast

Lyt med i podcasten

Velkommen til podcast-serien 'Jagten på nysgerrigheden'. Nogle gange må man bare spørge hvorfor? Hvorfor er tingene som de er? Kunne de være anderledes? Hvad er der på den anden side af bakken? Jagten på Nysgerrigheden er en ny podcast fra EWII, hvor du møder en række passionerede eksperter i hver deres felt.