Vi skal 'klunse' energi igen

Lyt med i 3. afsnit af podcasten "Jagten på nysgerrigheden". Her møder radioværten Julie Bundgaard varmeforsyningschefen Helge Sloth Hansen - og med kærlighed i stemmen bliver han kaldt "historiebogen".
Kenneth undersøger varme. Podcast om varme.

Jagten på nysgerrigheden - podcast afsnit 3

Helge Sloth Hansen er maskinmesteren, der med kærlighed i stemmen bliver kaldt for ”historiebogen” hos EWII.

Det er de færreste mennesker, der lever af deres nysgerrighed. Det gør Helge. Han kan ganske enkelt slet ikke lade være med at undersøge, hvordan ting fungerer, og hvordan vi får klimavenlig varme i Danmark på den bedste måde.

Helge har oplevet, hvordan tiderne er skiftet, siden hans første dag i koncernen for 38 år siden.

Kunden er rykket i centrum, der er sket kæmpe skift i teknologien, og så skal vi til at være det, som Helge kalder ”energi-klunsere” igen, ligesom dengang fjernvarmen startede.

Lyt med her - eller der hvor du normalt lytter til podcasts:

 

Podcast

Lyt med i podcasten

Velkommen til podcast-serien 'Jagten på nysgerrigheden'. Nogle gange må man bare spørge hvorfor? Hvorfor er tingene som de er? Kunne de være anderledes? Hvad er der på den anden side af bakken? Jagten på Nysgerrigheden er en ny podcast fra EWII, hvor du møder en række passionerede eksperter i hver deres felt.

Mark af trekløvere

Podcast

Lyt til podcast om grøn omstilling

Hør insider-historien om, hvordan grøn energi gik fra at være noget, som branchen så som spændende eksperimenter, til nu at være den dominerende dagsorden.

Adm. direktør Lars Bonderup Bjørn | EWII Koncernen.

Podcast

Podcast: 'Regnskab på vers'

Kan man lave et regnskab på vers? EWIIs direktør sender i denne podcast journalist og radiovært Julie Bundgaard rundt i engerikoncernen, på jagt efter nysgerrigheden.