Effektiv energi

Lyt med i 3. afsnit af podcasten "Be More Use Less". Her møder værten Lise Vestergaard professor Jens Hesselbjerg fra Niels Bohr Instituttet. De to får en snak om klimaproblematikken og energikilder. Vi har skabt en skidt udvikling. Men ifølge Jens kan vi nå at vende udviklingen. Og hvis du lytter med, får du gode råd til, hvad du specifikt kan gøre i dit hjem.
Kenneth undersøger varme. Podcast om varme.

Jagten på nysgerrigheden - podcast afsnit 3

Helge Sloth Hansen er maskinmesteren, der med kærlighed i stemmen bliver kaldt for ”historiebogen” hos EWII.

Det er de færreste mennesker, der lever af deres nysgerrighed. Det gør Helge. Han kan ganske enkelt slet ikke lade være med at undersøge, hvordan ting fungerer, og hvordan vi får klimavenlig varme i Danmark på den bedste måde.

Helge har oplevet, hvordan tiderne er skiftet, siden hans første dag i koncernen for 38 år siden.

Kunden er rykket i centrum, der er sket kæmpe skift i teknologien, og så skal vi til at være det, som Helge kalder ”energi-klunsere” igen, ligesom dengang fjernvarmen startede.

Lyt med her - eller der hvor du normalt lytter til podcasts:

 

Podcast

Lyt med i podcasten

Velkommen til podcast-serien 'Jagten på nysgerrigheden'. Nogle gange må man bare spørge hvorfor? Hvorfor er tingene som de er? Kunne de være anderledes? Hvad er der på den anden side af bakken? Jagten på Nysgerrigheden er en ny podcast fra EWII, hvor du møder en række passionerede eksperter i hver deres felt.