Vi varmer op til Gamebox Festival

Deltag i konkurrencen om en Cougar gaming stol og lørdagsbilletter til Gamebox Festival.

Vind Cougar gaming stol og billetter til Gamebox Festival

EWII deltager på Danmarks største gamingevent Gamebox Festival, der finder sted i Herning Messecenter den 19.-21. april, sammen med e-sportsholdet MASONIC. Mens vi venter i spænding på, at Gamebox Festival løber af stablen, kan du deltage i konkurrencen om en Cougar Argo One gaming stol og 50x2 stk. partoutbilletter til Gamebox Festival.

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra EWII herunder. Vinderne udtrækkes den 2. april og får direkte besked via mail.

Se konkurrencebetingelser

Lidt ekstra info om præmierne

Cougar Argo One gaming stol (værdi 3.299 kr.)

Det er afgørende at sidde komfortabelt og ordentligt, når du gamer. Cougar Argo One gaming stolen er blandt de absolut bedste gamingstole på markedet. Her er siddekomfort og korrekt ergonomi prioriteret ekstra højt – og det giver dig de bedste betingelser for at præstere på dit højeste niveau, når du gamer. Udover de mange funktioner og lækre detaljer ved Cougar gaming stolen, er den naturligvis også designet med æstetik for øje – en detalje, som enhver gamer vil sætte pris på.

50 x 2 stk. billetter til Gamebox Festival (værdi 150 kr. pr. billet)

Med 2 stk. partoutbilletter til Gamebox Festivalen kan du tage sønnen, datteren, vennen eller naboen med til Danmarks største gamingevent den 19.-21. april 2024 i Messecenter Herning. Dagen igennem kan du opleve fede events, møde professionelle gamere og populære streamere, udforske standene og selv deltage i games.

Nedtællingen er i fuld gang

Vi tæller ned til årets største gaming festival i Herning

Game - relax - repeat - game - relax - repeat

Besøg os i messecenteret, hvor vi byder dig velkommen til både vores 'Game zone' og 'Afspændingszone'. I gamingzonen kan du udfordre dig selv på vores splinternye Counter-Strike forhindringsbane, hvor virkelighedstro udfordringer venter på dig. Prøv kræfter med opladning af elbiler og konkurrer om at komme fra A til B på den hurtigste tid – alt det uden at løbe tør for energi.

I afspændingszonen inviterer vi dig til at finde roen. Tag en pause fra gamingverdenens intensitet og slap af med en beroligende nakkemassage, afstressende musik og en sovemaske, der lader dig tage et velfortjent øjeblik med lukkede øjne.

Gaming er både sjovt og underholdende, men det kan også være stressende og kræve meget tid. Uanset om du er fritidsgamer eller professionel, ved vi, at det er vigtigt, at tage sig tid til at slappe af og finde balance – og det kan du gøre lige her i vores afspændingszone hos EWII.

Afprøv EWII & MASONICs nye CS2 forhindringsbane

Kom hurtigst fra A til B

Hvordan ser en EWII-ficeret gamingbane ud? 

Den udfordring gav vi MASONIC, som er helt vilde med EWIIs nye lynladestation udenfor Københavns Lufthavn – og den blev hurtigt grundrammen for en helt ny forhindringsbane.

Derfor kan du nu prøve kræfter med en forhindringsbane som foregår på EWIIs ikoniske, runde lynladestation og hvor du skal forsøge at komme så hurtigt som muligt fra A til B. Undervejs vil du opleve en række forhindringer – blandt andet skal du oplade elbiler, sikre strøm på batterierne og springe over bokse og kølerhjelme.

Prøv forhindringsbanen på Steam

Video

Få et sneak peak på CS2 banen

Praktisk info om Gamebox Festival

  • Sted: Gamebox Festival i Messecenter Herning

  • Tid: Fredag den 19. april kl. 15.00 til søndag den 21. april kl. 18.00

  • Praktisk info: Se mere på gameboxfestival.dk