Sikkerheds­pakke med antivirus

Datter surfer sikkert på nettet, mens mor drikker kaffe. Med en sikkerhedspakke med antivirus program bliver din internetsikkerhed større.
En sikkerhedspakke er din digitale vagthund, der sørger for, at du og familien trygt kan færdes på internettet. Indeholder bl.a. antivirus program og sikker betaling på nettet.
 • Antivirus program

 • Sikker betaling på nettet

 • Forældrekontrol

Undrer du dig nogle gange over, hvorfor du får en række e-mails fra folk, du slet ikke kender? Eller at PostNord sender dig en besked om en pakkeforsendelse, når du ikke har bestilt noget?

Med en sikkerhedspakke kan du slippe for at modtage sådanne forsøg på phishing. Og med en sikkerhedspakke, der indeholder antivirus program og sikker betaling på nettet, behøver du ikke bekymre dig om computervirus eller være nervøs for at handle online.

Når du bestiller fibernet fra EWII, følger der ofte en sikkerhedspakke med i prisen eller du har mulighed for at tilkøbe en.

Stærkt samarbejde øger din internetsikkerhed

Hos EWII har vi valgt at samarbejde med Chili Security om levering af sikkerhedspakken. Det har vi bl.a. fordi The independent IT-Security Institute fire år i træk har kåret teknologien bag deres sikkerhedspakke som “Best Protection” og “Best Performance”. Samtidig indeholder sikkerhedspakken elementer som antivirus program, sikker betaling på nettet og antispam, som er nødvendige for din internetsikkerhed.

For EWII er det samtidig vigtigt, at du kan få hjælp, når du har brug for det. Og Chili Security yder dansk support via telefon, e-mail og chat alle ugens dage.

Hvordan bestiller jeg sikkerhedspakken?

Sikkerhedspakken forudsætter et internetabonnement fra EWII, og kan bestilles online samtidig med dit fibernet. Eller ved at ringe til vores kundeservice på 70 55 55 57.

Pige ligger på gulvet med ipad og høretelefoner på og surfer sikkert på nettet, fordi hendes forældre har en digital sikkerhedspakke

Bliv tryg på nettet

Hos EWII tilbyder vi dig en prisvindende sikkerhedspakke, så hele familien trygt kan færdes på internettet. Uanset hvilken hastighed du vælger som privatkunde, er sikkerhedspakken inkluderet i abonnementet.

✓ Antivirus program
✓ Antispam, så du slipper for phishing mails
✓ Safepay - sikker betaling på nettet
✓ Diskret forældrekontrol
✓ Dansk support

Sikkerhedspakken forudsætter internetabonnement fra EWII

Antivirus og sikker betaling på nettet

Ligesom du gerne vil have besked fra din alarm, hvis der er en tyv på adressen, så vil du også gerne vide, hvis nogle pludselig følger med, når du er på nettet. Den løbende beskyttelse og notifikation får du med en sikkerhedspakke.

Vores sikkerhedspakke indeholder antivirus program og antispam, som beskytter dine enheder mod computervirus, malware og phishing. Med safepay beskyttes dine personlige oplysninger, blandt andet når du bruger dit kreditkort eller handler via netbank. Og det uanset om du er til PC eller Mac, android tablets eller smartphones.

Sikkerhedspakken vil køre i baggrunden, og opdatere din sikkerhed helt automatisk. Så du og dine børn kan færdes trygt på nettet uden bekymringer.

Det kan du selv gøre for at øge din internet­sikkerhed

Måske kan du genkende billedet fra de gamle spionfilm med en mand i telefonmasten, der med et telefonrør lytter med på en telefonsamtale. Det er et forældet billede, men ikke desto mindre meget sigende for, hvor nemt det har været at koble sig på andres samtaler.

Sådan var det også med internettet. I dag ligger det i jorden, og det gælder også for fibernettet. Foruden at være svært at tilgå, kræver det langt mere avanceret udstyr, hvis du som hacker skal knække koden til fibernettet.

Et stærkt password til dit wifi er vigtigt

Mange anvender sig af trådløst internet i hjemmet - også kaldet wifi. Du skal altid beskytte dit trådløse netværk med et password, så du ikke holder døren åben for ubudne digitale gæster. Styrken af dit password er afgørende for, hvor svært dit wifi er at hacke - og dermed også afgørende for din internetsikkerhed.

Når du skal vælge et sikkert password, er det især vigtigt, at det er på minimum 13 tegn, og indeholder en kombination af tal, specialtegn samt små og store bogstaver.

Få gode eksempler til, hvordan du laver stærke password i vores råd til en sikker digital hverdag

En sikkerhedspakke skal indeholde:

Der er nogle basale funktioner, som den sikkerhedspakke du vælger skal kunne. Det er ikke altid, at alle funktioner er med, hvis du downloader et gratis antivirus program fra nettet.

 1. Antivirus

  der yder effektiv beskyttelse imod virus og malware
 2. Antispam

  der blokerer uønskede mails og forsøg på phishing af personlige data
 3. Firewall

  så du undgår at besøge sider, der kan skade din computer
 4. Forældrekontrol

  til diskret overvågning og beskyttelse af dine børns færden på nettet
 5. Dansk support

  så hjælpen altid er lige ved hånden på telefon, mail eller chat
 6. Safepay

  så du uden bekymringer kan handle online via din netbank
Par facetimer over mobil

Din digitale hverdag

Bliv klogere på de typiske it-trusler...

... og få gode tips til, hvordan du undgår dem

Dreng undervises i skak online

Din digitale hverdag

Få styr på dine børns onlinevaner

Med forældrekontrol har du mere hånd i hanke med, hvad dine børn ser på internettet

Børn ser film på ipad under dyne, fordi de har en hurtig HGW5 wifi router. Routeren er bedst i test og er den bedste wifi router til dit fiberbredbånd.

Din digitale hverdag

Føler du dig sikker på nettet?

Få 7 gode råd til en mere sikker digital hverdag