Guide: Sådan bliver du klar til den ultimative VM-fest

Har du inviteret vennerne til VM-fest? Så giver vi dig den komplette opskrift på, hvad en god aften med VM-bold indeholder.

1 - Internet du kan stole på

Det danske landshold skal i ilden igen til en slutrunde.  Og de har brug for Danmarks opbakning. Vi er sikre på, at drengene kan mærke det hele vejen til Qatar - og forhåbentlig kan de mærke, at tusindvis følger med hjemme fra stuerne. Her har du guiden til den ultimative VM-hyggestue.

Det allervigtigste du skal have styr på, er din internetforbindelse. Og det er der flere årsager til. Hvis du streamer kampen, kan du være sikker på at komme i bad standing hos venneflokken, hvis du mister forbindelsen i et afgørende øjeblik. Faktisk uanset hvornår i kampen det er, vil du mærke de kolde, bebrejdende blikke i nakken, hvis dit internet hakker eller fryser – så det skal du undgå.

Har du den rigtige hastighed på dit internet?

2 - Underholdning til dem, der ikke ser bold

Internettet spiller en anden stor og væsentlig rolle, hvis vennerne til VM-festen har medbragt partnere, som ikke vil se bold. Så skal de jo have mulighed for at streame yndlingsserien, imens I andre prøver at brøle sejren i land for Eriksen, Højbjerg, Dolberg og alle de andre danske drenge. Og ungerne skal du heller ikke have rendende midt i kampen, fordi internettet lagger, så de ikke kan komme videre i Fortnite.

Få fuld fart på dit wi-fi

Psst – for øvrigt skal du huske, at du ikke skal snuppe naboens wi-fi.

Hold dig fra naboens trådløse netværk

3 - Pauseunderholdning

En anden væsentlig ingrediens til enhver stor sportsbegivenhed er underholdning – både før og efter kamp. Her kan vi anbefale, at du før kampen laver en tips-konkurrence. Gæt resultatet af første halvleg – og fuldtid. Og sørg for et par fine præmier til vinderne. Det giver god VM-stemning både før, under og efter kampen.

En ekstra ting, den ultimative VM-vært kunne stable på benene for gæsterne kunne være jeres egen VM-turnering i bordfodbold. I skal jo have tiden til at gå med andet end at spise chips og synge med på alle de kendte landsholds-sange, når I alligevel aftaler at mødes en seks-syv timer før kampstart.

Har du tjek på reglerne til bordfodbold? Ellers er her et link til de officielle af slagsen:

Bordfodbold-regler

4 - Slå livescoren fra når Danmark spiller

Var du en ung, håbefuld fodboldtosse i 80-90 erne, så husker du sikkert den klassiske ”Dong” lyd fra dengang tipslørdag bragede over skærmen. Så har du måske med stor sandsynlighed installeret en livescore-app på din telefon i dag – så du aldrig går glip af et resultat.

Sørg for himlens skyld for, at det er deaktiveret, når Danmark spiller. Faktisk kan du med fordel oprette en ’bødekasse’ i det tilfælde, at nogle af dine gæster IKKE får livescoren slået fra. Der er ikke noget så irriterende, som et ’ding’ fra telefonen, som afslører, at der bliver scoret om lidt.

5 - VM-bødekassen når du ser fodbold i fjerneren

Nå lad os da bare give dig et par tips til, hvad en VM-bødekasse kan bestå af.

  1. Glemme at slå livescore fra = Uden for døren i et kvarter
  2. Skygge for fjernsynet = Skal hente friske drikkevarer til alle gæster
  3. Taler om noget ikke-fodbold relateret = Fylde chips- og snackskålene op omgående
  4. Snakker under nationalmelodien = Købe nye landsholdstrøjer til alle gæster
  5. Vælte sin øl = Hente mad til alle gæster, når de ønsker det – under hele kampen
  6. Ikke jubler ved dansk scoring = gå hjem

Og så kan du jo selv finde på flere.

Bonustip: til dem der ikke vil se fodbold

Lige et lille bonustip: Hvis der skulle være en enkelt i selskabet, som ikke interesserer sig for fodbold, kan kølig rosévin, en øl og en stak blade måske også gøre lykke til den del af publikummet. Alternativt kan et lille ’lounge-område’ med beanbags og stille musik måske lokke dem til.

Så er du klar til den ultimative VM-fest. Du mangler bare at printe kampprogrammet og hænge det op, så alle kan se, hvornår de skal finde deres pladser i din VM-lounge.

VM-kampene

Hænder regner på regnemaskine

Dit forbrug

Snydt af en sælger af el?

Se hvad du skal gøre, hvis du føler dig bondefanget

Din digitale hverdag

Fibernet er danskernes favorit

Fibernettet er nu danskernes mest fortrukne bredbåndsteknologi. Samtidig får vi hurtigere og hurtigere bredbåndsforbindelser.

Pige facetimer med sin bedstemor. Hun har det bedste bredbånd til hjemmet; fiberbredbånd. Med trådløst internet i hjemmet kan hun lave videoopkald via bredbånd.

Din digitale hverdag

Guide til videoopkald

Se, hvordan du kommer i gang, og hvorfor fiberbredbånd er det oplagte internet at bruge til at kommunikere via video på internettet.