Grøn Indkøbs­pris

Ungt par bager vafler - Se den aktuelle elpris
Grøn Indkøbspris er el til dig, der ønsker en pris på strøm, som følger udviklingen på elmarkedet. Prisen ændrer sig time for time. På den måde betaler du altid den aktuelle elpris.
 • Du får den aktuelle elpris, der fastsættes time for time

 • Ingen skjulte gebyrer eller binding

 • 100 % certificeret vedvarende energi

Du betaler den rene elpris

Med Grøn Indkøbspris vælger du et gennemskueligt og fremtidssikret elprodukt.

Prisen på Grøn Indkøbspris svinger fra time til time

I takt med at vores samfund og funktioner i vores boliger bliver mere og mere eldrevet, vil forbruget af strøm stige.

Med Grøn Indkøbspris betaler du kun den rene elpris uden tillæg. Du betaler blot 29 kr. pr. måned i abonnement til os, og så er din elpris pr. kWh den aktuelle pris på elbørsen Nord Pool. 

Så nemt skifter du

Det er hverken besværligt eller tidskrævende at skifte elleverandør. 1-2-3 - og du har strøm fra en anden udbyder i dine stikkontakter.

 1. Indtast din adresse

  Priserne på el varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og dit årlige forbrug, for at vise dig den korrekte pris.
 2. Tast oplysninger

  Indtast dine kontaktoplysninger og en eventuel anden faktureringsadresse, hvis du er så heldig, at en anden betaler for din strøm.
 3. Bekræft dit køb

  Se din samlede pris og bekræft dit køb. Og læn dig så tilbage, for vi sørger for al det praktiske herfra - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.
Find din pris og bestil
Forbrugerombudsmandens mærkning for grøn strøm - et blad

Hvad betyder de grønne blade?

Vi kan ikke bare kalde vores strøm for grønt. Det er der ingen leverandør af el, der kan. Udbyderen skal kunne dokumentere, at den grønne strøm kommer fra vedvarende energikilder.

Betegnelsen grøn strøm er underlagt dokumentationskrav fra Forbrugerombudsmanden, og er dermed din garanti for bæredygtig el.

Mærkningen består af grønne blade.  

 • 1 blad betyder, at strømmen er baseret 100 % på vedvarende energikilder.
 • 2 blade betyder, at strømmen leveres 100 % fra vedvarende energikilder, samt at udbyderen foretager yderligere klimatiltag med en ikke ubetydelig klimaeffekt.

Alle elprodukter fra EWII har som minimum et grønt blad, og et enkelt elprodukt har endda opnået to blade.

Grøn strøm fra EWII er CO2 neutral el

CO2 neutral el

EWII indkøber grønne oprindelsesgarantier svarende til vores kunders samlede forbrug af el.

Det er din sikkerhed for, at den producerede mængde strøm er fra vedvarende energikilder - din garanti for CO2 neutral og bæredygtig strøm. 

Garantierne udstedes af det selvstændige statslige selskab Energinet, der ejer og driver dansk energiinfrastruktur.

Vores, og dermed din, grønne strøm er CO2 neutral. Det har vi papir på.

Tænker du over, hvornår du bruger strøm?

Grøn Indkøbspris er også produktet, hvor du med din adfærd selv kan påvirke din elregning. Start opvaskemaskinen, sæt en tøjvask over eller oplad elbilen om natten, hvor strømmen ofte er billigst.

Det forudsætter dog, at din adresse er såkaldt flexafregnet - men hvad er så lige det?

Inden længe kan alle adresser i Danmark blive flexafregnet. Det betyder, at du bliver afregnet den aktuelle timepris på elmarkedet. Er du i dag endnu ikke flexafregnet på din adresse, vil du blive det, så snart dit elnetselskab har gjort det muligt. Hvis du endnu ikke er flexafregnet, vil du blive afregnet med gennemsnitspris på elbørsen for den forgangne måned.

Få et overblik over prisudvikling på Grøn el til Indkøbspris

Grøn Indkøbspris er begrænset til privatkunder, med årligt elforbrug der ikke overstiger 15.000 kWh/år. Overstiger dit forbrug de 15.000 kWh pr. år kan EWII Energi vælge at flytte dig over på produktet Grøn Standard.

4 gode grunde til at vælge el fra EWII

Hos os får du både billig og CO2 neutral el, men du får også...

 1. Ingen binding

  Du får ingen bindingsperiode på strøm fra os. Det betyder, at du til hver tid kan opsige din elaftale med os.
 2. Ingen gebyr

  Når du vælger at skifte til os som din leverandør af el, er der intet oprettelsesgebyr. Det er gratis at blive oprettet som kunde.
 3. Gennemsigtighed

  Vi er ærlige om, hvad du får og gemmer intet i tekster med småt. Hos os er der ingen hager.
 4. Grøn Strøm

  Via indkøb af oprindelsesgarantier sikrer vi, at din el er produceret 100 % fra vedvarende energikilder.
Se vores elprodukter

Grøn Indkøbspris

Energinet.dk har besluttet, at der pr. 1. december 2017 skulle åbnes op for flexafregning. Nye kunder vil komme på en aftale med en variabel pris aftaler.

Når flexafregingen bliver tilgængelig på din adresse, vil du blive afregnet det faktiske forbrug time for time, i modsætning til i dag, hvor kunder med en  variabel pris bliver afregnet et gennemsnit.

Vi anbefaler Grøn El til indkøbspris, der følger prisudviklingen på kWh på Nord Pool, og har derfor den laveste kWh pris.

Se en prisudviklingen Grøn el til indkøbspris

Det er svært at sige, da det afhænger af både tidspunkt for og dit forbrug af el.

Hvis størstedelen af dit forbrug ligger i de dyre timer, vil flexafregning måske have indflydelse på din pris i en opadgående retning. Ligeledes vil din pris måske falde, hvis meget af dit forbrug ligger i de billigere timer.

Hos EWII Energi arbejder vi på, at det i fremtiden bliver nemmere for dig som kunde at overvåge markedet, og derved udnytte de billige timer optimalt. De fleste af vores kunder kan allerede nu se, hvornår strømmen bruges ved at logge på Selvbetjeningen.

Flexafregning betyder kort fortalt, at du vil blive afregnet på baggrund af den aktuelle elpris på elbørsen Nord Pool.

Det betyder, at dit forbrug af el fremover bliver aflæst og afregnet på timebasis. Alle andre vilkår er uændrede, og du vil stadig som i dag kun modtage din regning én gang hver måned for dit faktuelle forbrug.

Du vil med flexafregning få mulighed for at påvirke din afregning. For eksempel kan du flytte brugen af f.eks. vaskemaskine og tørretumbler til de timer i døgnet, hvor strømmen er billigere eller grønnere, end i de timer, hvor alle andre bruger strøm.

Du kan se, hvordan priserne bevæger sig hen over døgnet på Nordpoolspot.

Overgangen til Flexafregning begyndte for de første kunder i december 2017, og fortsætter indtil, at alle kunder bliver afregnet deres faktiske forbrug time for time.

Overgangen til flexafregning vil ske løbende over de næste år.

EWII Energi har ikke indflydelse på hvem, og hvornår man som kunde overgår til flexafregning, fordi det er dit elnetselskabet (dem der transporterer strømmen og ejer elmåleren), der bestemmer tempoet af udrulningen.

Der vil derfor også være forskel på, hvornår du bliver flexafregnet alt efter, hvor i landet du bor.

Produkt

Find den rette elaftale

Få hjælp til at vælge den elaftale der passer bedst til dig.

Mor og datter sidder i sofa med ipad

Produkt

Grøn Fastpris - samme pris i 12 måneder

Elaftalen til dig, der ønsker at kende din elpris over en længere periode.