Sikkerheds­pakke med antivirus

Datter surfer sikkert på nettet, mens mor drikker kaffe. Med en sikkerhedspakke med antivirus program bliver din internetsikkerhed større.
En sikkerhedspakke er din digitale vagthund, der sørger for, at du og familien trygt kan færdes på internettet. Indeholder bl.a. antivirus program og sikker betaling på nettet.
 • Antivirus program

 • Sikker betaling på nettet

 • Beskyttelse mod ransomware

Undrer du dig nogle gange over, hvorfor du får en række e-mails fra folk, du slet ikke kender? Eller at PostNord sender dig en besked om en pakkeforsendelse, når du ikke har bestilt noget?

Med en sikkerhedspakke kan du slippe for at modtage sådanne forsøg på phishing. Og med en sikkerhedspakke, der indeholder antivirus program og sikker betaling på nettet, behøver du ikke bekymre dig om computervirus eller være nervøs for at handle online.

Når du bestiller internet fra EWII, følger der ofte en sikkerhedspakke med i prisen eller du har mulighed for at tilkøbe en.

Stærkt samarbejde øger din internetsikkerhed

Hos EWII har vi valgt at samarbejde med Chili Security om levering af sikkerhedspakken. Det har vi bl.a. fordi The independent IT-Security Institute fire år i træk har kåret teknologien bag deres sikkerhedspakke som “Best Protection” og “Best Performance”. Samtidig indeholder sikkerhedspakken elementer som antivirus program, sikker betaling på nettet og antispam, som er nødvendige for din internetsikkerhed.

For EWII er det samtidig vigtigt, at du kan få hjælp, når du har brug for det. Og Chili Security yder dansk support via telefon, e-mail og chat alle ugens dage.

Hvordan bestiller jeg sikkerhedspakken?

Sikkerhedspakken forudsætter et internetabonnement fra EWII, og kan bestilles online samtidig med dit internet. Eller ved at ringe til vores kundeservice på 70 55 55 57.

Pige ligger på gulvet med ipad og høretelefoner på og surfer sikkert på nettet, fordi hendes forældre har en digital sikkerhedspakke

Hvad følger med i sikkerhedspakken?

Hos EWII tilbyder vi dig en prisvindende sikkerhedspakke, så hele familien trygt kan færdes på internettet. Uanset hvilken hastighed du vælger som privatkunde, er sikkerhedspakken inkluderet i abonnementet.

✓ Antivirus program
✓ Antispam, så du slipper for phishing mails
✓ Safepay - sikker betaling på nettet
✓ Beskyttelse mod ransomware
✓ Diskret forældrekontrol
✓ Game mode funktion
✓ Dansk support
✓ Op til 5 enheder

Sikkerhedspakken forudsætter internetabonnement fra EWII.

Antivirus, sikker betaling på nettet og beskyttelse mod ransomware

Ligesom du gerne vil have besked fra din alarm, hvis der er en tyv på adressen, så vil du også gerne vide, hvis nogle pludselig følger med, når du er på nettet. Den løbende beskyttelse og notifikation får du med en sikkerhedspakke.

Vores sikkerhedspakke indeholder antivirus program, antispam og beskyttelse mod ransomware, som beskytter dine enheder mod computervirus, ransomware, malware og phishing. Med safepay beskyttes dine personlige oplysninger, blandt andet når du bruger dit kreditkort eller handler via netbank. Og det uanset om du er til PC eller Mac, android tablets eller smartphones.

Sikkerhedspakken vil køre i baggrunden, og opdatere din sikkerhed helt automatisk. Så du og dine børn kan færdes trygt på nettet uden bekymringer.

Det kan du selv gøre for at øge din internet­sikkerhed

Måske kan du genkende billedet fra de gamle spionfilm med en mand i telefonmasten, der med et telefonrør lytter med på en telefonsamtale. Det er et forældet billede, men ikke desto mindre meget sigende for, hvor nemt det har været at koble sig på andres samtaler.

Sådan var det også med internettet. I dag ligger det i jorden, og det gælder også for fibernettet. Foruden at være svært at tilgå, kræver det langt mere avanceret udstyr, hvis du som hacker skal knække koden til fibernettet.

Et stærkt password til dit wifi er vigtigt

Mange anvender sig af trådløst internet i hjemmet - også kaldet wifi. Du skal altid beskytte dit trådløse netværk med et password, så du ikke holder døren åben for ubudne digitale gæster. Styrken af dit password er afgørende for, hvor svært dit wifi er at hacke - og dermed også afgørende for din internetsikkerhed.

Når du skal vælge et sikkert password, er det især vigtigt, at det er på minimum 13 tegn, og indeholder en kombination af tal, specialtegn samt små og store bogstaver.

Få gode eksempler til, hvordan du laver stærke password i vores råd til en sikker digital hverdag

En sikkerhedspakke skal indeholde:

Der er nogle basale funktioner, som den sikkerhedspakke du vælger skal kunne. Det er ikke altid, at alle funktioner er med, hvis du downloader et gratis antivirus program fra nettet.

 1. Antivirus

  der yder effektiv beskyttelse imod virus og malware
 2. Antispam

  der blokerer uønskede mails og forsøg på phishing af personlige data
 3. Firewall

  så du undgår at besøge sider, der kan skade din computer
 4. Forældrekontrol

  til diskret overvågning og beskyttelse af dine børns færden på nettet
 5. Dansk support

  så hjælpen altid er lige ved hånden på telefon, mail eller chat
 6. Safepay

  så du uden bekymringer kan handle online via din netbank

Få en uafbrudt spiloplevelse med game mode funktionen i din sikkerhedspakke

Udover antivirus program, antispam og netbank beskyttelse indeholder en digital sikkerhedspakke fra EWII også en game mode funktion, der giver dig en bedre spiloplevelse.

Afhængigt af hvad du laver, stopper Bitdefender - teknologien bag din sikkerhedspakke - midlertidigt pop-ups, justerer visuelle indstillinger og sætter uvigtige baggrundsaktiviteter på pause, så du kan nyde din enhed maksimalt.

At nyde en uafbrudt spiloplevelse handler om at reducere systembelastningen og mindske opbremsninger. Mens du kører i spilprofil, bruger Chili Security adfærdsheuristik sammen med en liste over kendte spil til automatisk at registrere kørende spil og optimere dine systemressourcer, så du kan nyde din spillepause.

Læs også: hurtigt internet til gaming

Om sikkerhedspakken

Sikkerhedspakken er inkluderet i alle privatabonnementer, når du bestiller internet hos EWII.

Det betyder, at du får et prisbelønnet antivirus program til computer, smartphone og tablet med i prisen sammen med dit internet. Du kan altså trygt færdes online uden at skulle bekymre dig om din internetsikkerhed.

Bestil internet fra EWII

Sikkerhedspakken fra Chili Security virker på PC, smartphone og tablet med følgende systemer:

 • Windows 11, 10, 8, 7
 • Android 6 eller over
 • Mac

Sikkerhedspakken fra EWII kan installeres på op til 5 enheder. 

Har du brug for at installere sikkerhedspakken på flere end 5 enheder, kan du kontakte vores kundeservice på 70 55 55 55.

Du kan konfigurere de handlinger, der udføres af Chili Security, mens du er i spilprofilen, ved at følge instruktionerne nedenfor:

 1. Klik på ikonet Hjælpeprogrammer i venstre sidebjælke i Chili Security-grænsefladen.
 2. Klik på Indstillinger i ruden Profiler.
 3. Klik på knappen KONFIGURER i området Spilprofil.
 4. Vælg de systemjusteringer, du gerne vil have anvendt, ved at markere en eller flere af de muligheder, der vises i det nye vindue.

Hvordan føjer jeg et spil til spillisten?
Hvis Chili Security ikke automatisk går ind i spilprofilen, når du starter et bestemt spil eller en bestemt app, kan du manuelt tilføje programmet til spillisten:

 1. Klik på knappen Spilliste.
 2. Klik på Tilføj.
 3. I det nye vindue skal du gå til programmets eksekverbare fil og vælge den.
 4. Klik på OK for at tilføje det til listen.
 5. Klik på Gem for at lukke vinduet.
Par facetimer over mobil

Din digitale hverdag

Bliv klogere på de typiske it-trusler...

... og få gode tips til, hvordan du undgår dem

Dreng undervises i skak online

Din digitale hverdag

Få styr på dine børns onlinevaner

Med forældrekontrol har du mere hånd i hanke med, hvad dine børn ser på internettet

Børn ser film på ipad under dyne, fordi de har en hurtig HGW5 wifi router. Routeren er bedst i test og er den bedste wifi router til dit fiberbredbånd.

Din digitale hverdag

Føler du dig sikker på nettet?

Få 7 gode råd til en mere sikker digital hverdag