Tilmeld dig og få digi­tale beskeder

Ungt par kigger på iPad ved vindue om aftenen, hvor der typisk er billigere strøm end om dagen.
Digitale beskeder er billigere, hurtigere og mere miljøvenlig kommunikation.

Hvad er digitale beskeder?

Digitale beskeder er billigere, hurtigere og mere miljøvenlig kommunikation.

For at opnå gebyrfrihed og kunne benytte selvbetjeningen er det en forudsætning, at du tilmelder dig digitale beskeder fra EWII. Og selv hvis du ikke vil ændre på din betalingsform, er der stadig mange fordele ved at tilmelde sig digitale beskeder. 

Først og fremmest er du altid på forkant med de vigtigste informationer fra EWII og dernæst har du samlet alle dine dokumenter fra EWII på ét sted. Sidst men ikke mindst gør vi miljøet en tjeneste ved at kommunikere digitalt, fordi vi undgår unødigt papirspild ved at have dokumenterne tilgængeligt online. 

De personoplysninger, du afgiver, håndterer vi helt i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores persondatapolitik.

Hvad modtager du med digitale beskeder?

Du modtager blandt andet betalingspåmindelser, meddelelser og varslinger om vilkår, produkter og priser som digitale beskeder i selvbetjeningen. Når du tilmelder dig digitale beskeder, modtager du automatisk en notifikation på e-mail fra os, når der er en ny digital besked til dig i selvbetjeningen. Du kan også vælge at få besked pr. SMS. Det registrerer du under dine tilmeldinger. 

Bemærk, at driftsinfo og forbrugsovervågning er ikke en del af digitale beskeder fra EWII.

Sådan tilmelder du dig digitale beskeder

 1. Gå til selvbetjeningen
 2. Tast kundenummer, pinkode og MitID. Kundenummer og pinkode finder du øverst i højre hjørne på din seneste regning eller i dit velkomstbrev.
 3. Tilmeld digitale beskeder
 4. Du modtager nu en aktiveringsmail, hvor du skal bekræfte din e-mailadresse via et link. Du er først tilmeldt digitale beskeder, når du har klikket på linket i mailen.

Når du er tilmeldt digitale beskeder, skal du huske at læse de beskeder, vi sender til dig. Du skal også huske at fortælle os, hvis du får ny e-mailadresse eller telefonnummer, for det er dit ansvar, at vi har de korrekte oplysninger.

Læs mere om vilkår og betingelser for digitale beskeder.

Bliv klogere på digitale beskeder

Få tre tips til hvorfor du skal tilmelde dig digitale beskeder og fremover modtage kommunikation fra os digitalt.

 1. Hurtigt

  Du er altid på forkant med vigtige informationer.
 2. Nemt

  Du har altid dine dokumenter lige ved hånden.
 3. Bedre for miljøet

  Du sparer miljøet for unødvendig papirspild.
Tilmeld digitale beskeder

Typiske spørgsmål om digitale beskeder

Digitale beskeder er vores kommunikationsløsning, der gør det muligt for dig at modtage beskeder fra EWII i din egen personlige online postkasse i selvbetjeningen. Læs betingelser og vilkår for digitale beskeder.

Du tilmelder dig digitale beskeder ved at oprette dig som bruger af selvbetjeningen.

Første gang du logger på selvbetjeningen, skal du bruge dit kundenummer, pinkode, MitID og e-mailadresse. Kundenummer og pinkode finder du øverst i højre hjørne på din seneste regning eller i dit velkomstbrev.

Herefter modtager du en aktiveringsmail, som du skal bekræfte ved at klikke på et link i mailen. Du er først tilmeldt digitale beskeder, når du har klikket på linket.

Du modtager blandt andet betalingspåmindelser, meddelelser og varslinger om vilkår, produkter og priser.

Tilmelding til betalingsaftaler med MobilePay eller betalingskort forudsætter, at vi kan have en digital dialog med dig. Derfor er det en betingelse, at du tilmelder dig digitale beskeder i selvbetjeningen.

 • Du har al kommunikation fra os samlet ét sted
 • Du slipper for at tømme postkassen og gemme fysiske breve
 • Det er mere sikkert i henhold til personfølsom data
 • Du hjælper miljøet og CO2-udledningen

Du bliver som kunde ikke automatisk tilmeldt digitale beskeder. Du skal oprette dig som bruger af selvbetjeningen for at kunne modtage digitale beskeder.

Hvis du har oprettet en profil på selvbetjeningen, så er du også tilmeldt digitale beskeder.

Nej, hvis du er tilmeldt digitale beskeder, modtager du ikke breve med fysisk post fra os. Du modtager en notifikation på e-mail fra os, når der er beskeder til dig i selvbetjeningen.

Tjek dit spam-filter og kontrollér at e-mailadressen er stavet korrekt og prøv evt. at sende mailen via "Gensend e-mail".

Nej, du modtager ikke din regning som digital besked. Dine regninger vil som altid være tilgængelige under 'Regninger' i  selvbetjeningen.

Nej, det skal du ikke.

Vi sender automatisk en notifikation til dig via e-mail, når du har modtaget digitale beskeder i selvbetjeningen. Du kan også vælge at tilmelde dig SMS-notifikationer under dine tilmeldinger.

Ved ny e-mailadresse er du forpligtet til straks at opdatere dine kontaktoplysningerne på selvbetjeningen eller kontakte kundeservice på 70 55 55 55, da det ellers er misligholdelse af aftalen om digitale beskeder.

Det er dit ansvar at sikre, vi har de korrekte oplysninger.

Hvis vi ikke har en gyldig e-mailadresse til digitale beskeder, forbeholder vi os retten til at sende meddelelser via brev, ligesom du heller ikke længere kan benytte selvbetjeningen samt undgå betalingsgebyr.

Telefon og kreditkort i hånden. Forklaring på forskel af forfalden og ikke forfalden saldo

Undgå betalingsgebyr

Det er nemt og hurtigt at opnå gebyrfri betaling via 3 nemme skridt i selvbetjeningen.

Se mere om gebyrfrihed