Velkommen til vores kundepanel

Kom med dine ideer og giv os feedback.

Din mening om el, vand, varme, internet og fremtidens energi er vigtig for vores fremtidige produkter og services. Derfor vil vi gerne have dig med i EWIIs kundepanel. 

Dine forslag, ideer, tanker og konstruktiv feedback om energi og internet kan nemlig hjælpe os til at udvikle nye produkter og løsninger, som andre ligesom dig kan få mange fordele af i fremtiden.

 

Tilmeld dig vores kundepanel

Du kan tilmelde dig vores kundepanel ved at logge ind på selvbetjeningen. Når du er logget på selvbetjeningen, klikker på du på:
  1. Din profil
  2. Dine tilmeldinger
  3. Slå Kundepanel til, kryds af i at du giver samtykke og opdatér

Vil du vide med om EWIIs kundepanel?

Alle kan være med i EWIIs kundepanel – uanset hvor i landet du bor, og om du er kunde hos os i dag eller ej. Og du bestemmer selv hvor meget du vil deltage i, men du kan forvente, at vi sender dig op til otte invitationer til spørgeskemaundersøgelser om året. 

Som medlem af EWIIs kundepanel  har du mulighed for at give din input til EWIIs produkter og services, samtidig med at du får lov at teste nye løsninger og andre tiltag fra os. 

Du kan forvente, at vi sender dig op til 8 spørgeskemaundersøgelser. Det er undersøgelser, som er udarbejdet af teamet i EWIIs forretningsudvikling, og kan være spørgeskemaundersøgelser, interviews eller brugertest.

Når en undersøgelse bliver sat i gang, vil du modtage en mail fra os, hvor vi beskriver, hvad du skal gøre.

Efter hver undersøgelse eller test vil du få mulighed for at uddybe dine kommentarer.

Din deltagelse og dine svar er altid anonyme. Og de oplysninger du giver til EWII, bliver kun brugt af EWII og udelukkende til bedre at kunne sammensætte undersøgelsen, så den er relevant for dig at besvare.

Alle dine besvarelser ejes af EWII og bliver opbevaret sikkert. Her kan du læse mere om vores persondatapolitik

Du kan til en hver tid melde dig ud af kundepanelet igen. 

Når du melder dig fra kundepanelet, bliver oplysninger om dit eventuelle kundeforhold med os ikke afmeldt.