Velkommen i EWII

Om lidt bliver dit internet leveret af EWII. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen. Vi har samlet de vigtigste informationer omkring dit nye abonnement, og hvad det kommer til at betyde for dig.
 • Du bevarer din internethastighed

 • Du bevarer din pris

Info om din flytning til EWII

Vi er i øjeblikket i gang med at overføre data og oprette dig som kunde i EWII. I uge 17-18 vil du modtage en e-mail med info om din startdato. Dit internet er helt det samme. Det betyder uændret hastighed og pris, men din leverandør vil hedde EWII fra 1. maj 2024.

Lukning af Kviknet

Kviknets telefonlinje er åben indtil den 15. maj 2024. Kviknets tekniske support og kundeservice er flyttet med til EWII. Se åbningstider og telefonnummer nedenfor. 

Kviknets hjemmeside og selvbetjening lukker den 1. juni 2024. Har du brug for at udskrive dine tidligere regninger, bør du gøre dette senest 31. maj 2024.

Første regning fra EWI

Du vil modtage din første regning fra EWII Bredbånd i slutningen af maj, da vi i EWII altid fakturerer bagud. Din regning vil kunne findes i EWIIs selvbetjening.

Adgang til EWIIs selvbetjening

I din ordrebekræftelse fra EWII, vil du få oplyst login og password til EWIIs selvbetjening. Du får adgang den 15. maj. Vi sender dig en e-mail, så snart du kan logge ind på selvbetjeningen.

 • Kundeservice

  70 55 55 55 ewii@ewii.dk

  Åbningstider for telefon

  Mandag - fredag
  08:30 - 20:00
  Weekend og helligdage
  10:00 - 16:00
 • Teknisk Support internet

  70 55 55 56 teknisksupport@ewii.dk

  Åbningstider for telefon

  Åben 24/7 alle dage
 • Teknisk Support opladning

  44 77 96 51 ladestander@ewii.dk

  Åbningstider for telefon

  Åben 24/7 alle dage

Spørgsmål og svar til dit nye internet

EWII samler alle kundeaktiviteter på internet- og bredbåndsområdet i ét selskab for at udløse synergier og driftsfordele. På den måde kan koncernen tilbyde bedre produkter og services for alle bredbåndskunder. 

I 2022 blev Kviknet opkøbt af EWII Koncernen, som allerede var etableret på de lokale fibernet i hele landet. Dækningsområdet for EWIIs internet er derfor udvidet markant og omfatter nu 2,7 millioner adresser. 

Når du bliver kunde i EWII, får du overført dit produkt fra Kviknet. Det betyder, at du fortsætter på samme internethastighed til den pris, som du betaler i dag som kunde i Kviknet.  

Hvad med min faste IP-adresse?

Har du tilvalgt en fast IP-adresse i Kviknet, vil den stadig være gældende efter flytningen. 

Har du tilvalgt en fast IP-adresse i Kviknet, vil den stadig være gældende efter flytningen. 

Du modtager en ordrebekræftelse fra EWII Bredbånd, så snart vi går i gang med at flytte dit internetabonnement. I din ordrebekræftelse vil der stå en dato, som er forventet opstart af dit internet fra EWII. 

Kviknet selvbetjening er tilgængelig indtil udgangen 31. maj 2024. Du kan frem til denne dato se og downloade dine tidligere regninger fra Kviknet. 

Når du modtager din ordrebekræftelse fra EWII, får du adgang til selvbetjeningen for EWII kunder, hvor du i fremtiden kan finde aftaler,  tilmeldinger, kundefordele, betalingsoplysninger, regninger og meget mere. 

Kortbetaling

Hvis du betaler med betalingskort i Kviknet, vil betalingen automatisk blive overført til EWII, hvor du opkræves på månedsbasis. Du skal derfor ikke foretage dig noget.

Girokort og bankoversel

Hvis du betaler med girokort eller bankoverførsel i Kviknet, vil du modtage din første regning fra EWII med girokort.

Din første regning fra EWII vil gælde fra den dato, hvor dit internet flyttes til EWII Bredbånd.  

For at undgå fejl i din betaling, bør du sikre, at der er dækning på dit kort og at kortet stadig er gyldigt.

Hvis du skifter kort i perioden fra 15.4. frem til din opstart i EWII bliver dine data ikke overført korrekt. Kontakt Kviknet hvis dette er tilfældet.  

Har du forudbetalt til Kviknet, får du pengene tilbage. Du modtager en slutopgørelse fra Kviknet ultimo april. 

I EWII skal du ikke forudbetale dit abonnement. 

Du kan skifte betalingsløsning, når dit internet er åbnet i EWII. Du får adgang til EWIIs selvbetjening og kan selv skifte.