Persondata på sociale medier

EWII tager dine personlige oplysninger alvorligt

EWII A/S behandler på vegne af EWII Koncernen dine personlige data, når du færdes på sociale medier. Derfor har vi vedtaget denne persondatapolitik for sociale medier, der fortæller dig, hvordan vi bruger de oplysninger, du har angivet på sociale medier og den adfærd, du har udvist.

Politikken omfatter vores brug af data og udvist adfærd på Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube og Twitter, mm. Du har via dit samtykke til sociale medier givet virksomheder lov til, at de må bruge data om dig i brugerdefinerede målgrupper til målrettet, relevant kommunikation.

Igennem sociale medier har virksomheder adgang til bl.a. profiladfærd, kommunikation og øvrige oplysninger, du angiver, når du opretter en profil, bruger din profil og deler indhold på sociale medier.

På EWII Koncernens Facebookside under ’Oplysninger og annoncer’ kan du finde opslag rettet mod brugerdefinerede målgrupper.

 

Målrettet, relevant kommunikation

Når EWII bruger data, som sociale medier stiller til rådighed, er det som en samlet enhed. Vi har ikke adgang til enkeltstående informationer, som direkte kan henføres til dig.  Data bliver brugt til at målrette relevante og aktuelle opslag og sponseret indhold til en defineret målgruppe, som igennem sin adfærd har vist interesse for virksomheden EWII eller de produkter og ydelser, som EWII tilbyder.

Statistik og indsigter

Data, som sociale medier stiller til rådighed, giver EWII mulighed for at få en samlet statistik over, hvordan gruppen af følgere er sammensat. Ligesom vi får indsigt i, hvilke tider på døgnet EWIIs social medie profiler bliver anvendt, varighed og frekvens, og hvilke opslag, der har mest relevans for gruppen af følgere. 

Ud fra data på sociale medier får vi desuden geografiske og demografiske indsigter, ikke på enkeltpersoner, men som en samlet brugerdefineret målgruppe – et ’custom audience’. Disse informationer danner baggrund for målrettet og relevant kommunikation til vores følgere.

EWII anvender de analyseværktøjer, som sociale medier stiller til rådighed. Det er f.eks. Facebook-pixel, der hjælper os med at vurdere effekten af vores markedsføring på sociale medier og bidrager til efterfølgende handlinger på EWII Koncernens websites. Se også vores generelle persondatapolitik samt cookiepolitik. Heri kan du finde relevante kontaktoplysninger samt læse om dine rettigheder som registreret. 

Ønsker du ikke længere at se opslag fra EWII Koncernens sociale sider, kan du fjerne dit ’like’ fra vores sociale medier profiler, og ønsker du ikke længere at se vores sponserede indhold, kan du i højre hjørne klikke på ’Skjul annonce’. 

 

Se Persondatapolitik for Facebook og LinkedIn.
Se EWII Koncernens generelle persondatapolitik.