EWIIs lynladere rykker ind ved Lillebælt Nord

PRESSEMEDDELSER • 22-03-2024, 11:39

Energikoncernen EWII har vundet en kontrakt med Vejdirektoratet og sætter lynladere op ved rastepladsen Lillebælt Nord nær Middelfart. Forventningen er, at elbiler inden for kort tid kan lade ved EWIIs ladestandere på pladsen ved Fynske Motorvej.

”Vi er utroligt glade for lave en aftale med Vejdirektoratet om ladeparken ved Lillebælt Nord. Det er en plads, som rigtig mange benytter til at lade. Infrastrukturen er allerede veletableret på pladsen, og derfor vil vi også i løbet af kort tid have EWII-lynladere klar til brug," siger Jesper Antoni Nicolaisen, chef for Ladeinfrastruktur i EWII Koncernen.

Vejdirektoratet har opdelt ladeparken Lillebælt Nord i to delaftaler. Her har EWII vundet den største kontrakt på 8 lynladere. Ved hver lynlader er der plads til to ladende elbiler ad gangen.

Ladepladsen ved Lillebælt Nord bliver en del af EWIIs voksende netværk af offentlige ladestandere. Fra Københavns Lufthavn i Øst til Hvide Sande i Vest er koncernen i færd med at etablere cirka 4000 ladepunkter.

Alle EWIIs ladestandere kan bruges uden abonnement, og prisen følger udviklingen i spotprisen på el time for time.

Se kortet over EWIIs netværk af offentlige ladestandere.

Læs pressemeddelelse fra Vejdirektoratet om ladeparken ved Lillebælt Nord