Nyt tøj til hele holdet

Nyt holdtøj til BGIF håndbold U9 drenge
Uanset hvad holdet træner, vil vi gerne støtte børn og unge med nyt holdtøj.
 • Stærkt fællesskab

 • Holdånd

 • Glade børn og unge

Slidt holdtøj?

Der er stor efterspørgsel efter holdtøj til børn og unge, og det vil EWII gerne støtte op omkring. Derfor har lokale klubber og foreninger i vores forsyningsområde mulighed for at ansøge om nyt holdtøj - og det er uanset, hvad holdet træner. Du kan ansøge om nyt tøj til holdet via skemaet nedenfor.

Forudsætninger for at søge om holdtøj

 • Holdtøj gives til børn og unge amatører.
 • Holdtøj gives udelukkende i vores lokalområde som er: Bornholm, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen, Vejle og opland.
 • Der kan max ansøges om 10.000 kr. pr. hold og max 1.000 kr. pr. medlem på holdet.
 • Holdtøjet får påtrykt EWIIs logo og der er mulighed for påtryk af eget logo mod betaling (ikke logo fra andre sponsorer/samarbejdspartnere).
 • Tøjet skal købes hos vores samarbejdspartner.

Vi støtter ikke 

 • Enkelte personer, voksenhold og elitesport.
 • Klubber og foreninger uden for vores forsyningsområde.

OBS! Det er en rigtig god idé at læse vores betingelser, inden du laver en ansøgning. Du finder dem nederst på siden.

Send os din ansøgning ved at udfylde formularen her på siden. Vi udvælger løbende hold, der har mulighed for at få nyt holdtøj. Vi giver dig direkte besked, hvis din ansøgning er blandt de udvalgte. Samtidig offentliggør vi de heldige hold på ewii.dk.

Ansøg her

Nyttig viden

Overordnet
Konkurrencen udbydes af EWII A/S, Kokbjerg 30, 6000 Kolding, 70 55 55 55. Alle hold/klubber/foreninger i Trekantområdet og på Bornholm kan deltage uanset sportsgren. Du må kun ansøge på vegne af holdet én gang. Andre kan dog også ansøge for holdet. Ansøgninger er ikke betinget af køb. Værdien af holdtøjet er 10.000 kr. pr. hold eller 1.000 kr. pr. medlem på holdet. Det vil sige, at er der 8 personer på et hold får man 8.000 kr., men er der derimod 14 personer, får man max 10.000 kr. Tøjet skal indkøbes hos IKON Klub & Erhverv i Kolding til vejledende udsalgspris.

Du og dit hold er med i lodtrækningen, når du har udfyldt og indsendt formularen. Du deltager på vegne af holdet, og du skal huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet på formularen, så EWII kan kontakte dig angående eventuel nyt holdtøj.

Holdtøj fordeles ud fra antal kunder i vores forsyningsområde som er: Bornholm, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen, Vejle og opland.

EWII A/S påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med holdtøj ansøgningen.

EWII A/S forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i deltagerbetingelserne for at ansøge om nyt holdtøj.

Hvis du udtrækkes
De heldige får direkte besked pr. e-mail. Her vil vi bede dig fremsende kontaktoplysninger til EWII på den person, som IKON Klub & Erhverv kan kontakte vedrørende bestilling af holdtøjet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Oplysninger om persondata
Alle deltagere giver samtidig samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. EWII opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for selve ansøgningen og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet nyt holdtøj.

Øvrigt
EWII A/S forbeholder sig desuden retten til, uden varsel og særskilt annoncering, at ændre disse deltagerbetingelser, såfremt dette af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt. Alle klager, der refererer til gennemførelsen af ansøgningen, skal fremsendes skriftligt til EWII A/S eller via ewii@ewii.dk. Dette skal foregå inden 14 dage efter den dag, hvor de heldige er trukket. Klager der bliver modtaget via telefon eller bliver modtaget for sent, godtages ikke.

Ansatte hos EWII må deltage på lige fod med øvrige ansøgere, da støtten ikke er for en individuel præstation, men derimod til holdet.

For yderligere oplysninger om EWIIs behandling af personoplysninger henvises til EWIIs til enhver tid gældende persondatapolitik.

Video

Nye jakker til pigerne fra KFUM

 • Hvem er vi?

  Hvem er EWII og hvordan er koncernen sat sammen? Hvad vil vi opnå og hvorfor er vi så nysgerrige hele tiden. Få alle svarene her.

  Om EWII
 • Samfundsansvar

  Vi er en del af samfundet, derfor tager vi ansvar for det. Og vi stiler højt med vores ambitioner - for os alle sammen. Vores arbejde skal give mening.

  Samfundsansvar
 • Sponsorater

  En af måderne vi giver tilbage til samfundet på, er ved at dyrke nysgerrigheden og nærheden ved at støtte initiativer og tiltag, der rammer bredt i vores forsyningsområde.

  Sponsorater