Nyt tøj til hele holdet

Vind ens tøj til hele holdet
Uanset hvad holdet træner, vil vi gerne støtte børn og unge med nyt holdtøj.
  • Stærkt fællesskab

  • Holdånd

  • Glade børn og unge

Slidt holdtøj?

Der er stor efterspørgsel efter holdtøj til børn og unge i Trekantområdet, og det vil EWII gerne støtte op omkring. Derfor har lokale klubber og foreninger i Trekantområdet mulighed for at ansøge om nyt holdtøj - og det er uanset, hvad holdet træner. Du kan ansøge om nyt tøj til holdet via skemaet nedenfor.

Forudsætninger for at søge om holdtøj

  • Sponsorater gives udelukkende i vores lokalområde som er: Vejen, Vejle, Fredericia, Middelfart, Kolding og opland
  • Holdtøj gives til børn og unge amatører 
  • Der kan max ansøges om 10.000 kr. pr. hold og max 1.000 kr. pr. medlem på holdet
  • Holdtøjet får påtrykt både jeres klublogo og EWIIs logo (ikke andre sponsorer/samarbejdspartnere)
  • Tøjet skal købes hos vores samarbejdspartner

OBS! Det er en rigtig god idé at læse vores betingelser, inden du laver en ansøgning. Du finder dem nederst på siden.

Ansøg her

Nyttig viden

Overordnet
Konkurrencen udbydes af EWII A/S, Kokbjerg 30, 6000 Kolding, 70 55 55 55. Alle hold/klubber/foreninger i Trekantområdet kan deltage uanset sportsgren. Du må kun ansøge på vegne af holdet én gang. Andre kan dog også ansøge for holdet. Ansøgninger er ikke betinget af køb. Værdien af holdtøjet er 10.000 kr. pr. hold eller 1.000 kr. pr. medlem på holdet. Det vil sige, at er der 8 personer på et hold får man 8.000 kr., men er der derimod 14 personer, får man max 10.000 kr. Tøjet skal indkøbes hos IKON Klub & Erhverv i Kolding til vejledende udsalgspris.

Du og dit hold er med i lodtrækningen, når du har udfyldt og indsendt formularen. Du deltager på vegne af holdet, og du skal huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet på formularen, så EWII kan kontakte dig angående eventuel nyt holdtøj.

Holdtøj fordeles ud fra antal kunder i vores lokalområde som er: Vejen, Vejle, Fredericia, Middelfart, Kolding og opland.

EWII A/S påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med holdtøj ansøgningen.

EWII A/S forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i deltagerbetingelserne for at ansøge om nyt holdtøj.

Hvis du udtrækkes
De heldige får direkte besked pr. e-mail. Her vil vi bede dig fremsende kontaktoplysninger til EWII på den person, som IKON Klub & Erhverv kan kontakte vedrørende bestilling af holdtøjet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Oplysninger om persondata
Alle deltagere giver samtidig samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. EWII opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for selve ansøgningen og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet nyt holdtøj.

Øvrigt
EWII A/S forbeholder sig desuden retten til, uden varsel og særskilt annoncering, at ændre disse deltagerbetingelser, såfremt dette af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt. Alle klager, der refererer til gennemførelsen af ansøgningen, skal fremsendes skriftligt til EWII A/S eller via ewii@ewii.dk. Dette skal foregå inden 14 dage efter den dag, hvor de heldige er trukket. Klager der bliver modtaget via telefon eller bliver modtaget for sent, godtages ikke.

Ansatte hos EWII må deltage på lige fod med øvrige ansøgere, da støtten ikke er for en individuel præstation, men derimod til holdet.

For yderligere oplysninger om EWIIs behandling af personoplysninger henvises til EWIIs til enhver tid gældende persondatapolitik.