En på opleveren

Skal vi samarbejde om særlige begivenheder og oplevelser i lokalområdet?

Større begivenheder og oplevelser i Trekantområdet

Med fødderne plantet solidt i den jyske muld er det en vigtig parameter for EWII at skabe værdi for det lokalsamfund, vi er en del af – Trekantområdet.

Derfor afsætter vi midler til at give nogle særlige oplevelser til hele lokalområdet i samarbejde med relevante partnere. Det kan være, at vi er medarrangør af en guidet gåtur med naturbingo, samler børn og unge om at tage aktiv del i at udbrede biodiversitet i en kommune. Vi kan støtte en festuge eller et større sportsarrangement, som vi gjorde, da vi var sponsor ved verdensmesterskaberne i by-orienteringsløb i Fredericia, Kolding og Vejle i 2022.

Mulighederne er mange for at arrangere en aktivitet eller et event, der giver gode oplevelser til lokalområdet og dets borgere. Vi støtter oplevelser i samarbejde med relevante partnere, for vi mener, at det er et fælles ansvar at gøre Trekantområdet attraktivt.

Betingelser for EWII Oplevelser

 • Begivenheder skal foregår i vores lokalområde som er Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen, Vejle og deres opland. 
 • EWII udvælger selv de oplevelser, vi vil være en del af.

Send os din ansøgning ved at udfylde formularen her på siden. Vi udvælger løbende de oplevelser, vi ønsker at støtte. Vi giver dig direkte besked, hvis din ansøgning bliver udvalgt. Samtidig offentliggør vi de oplevelser, der modtager vores støtte på ewii.dk.

Ansøg her

 • Hvem er vi?

  Hvem er EWII og hvordan er koncernen sat sammen? Hvad vil vi opnå og hvorfor er vi så nysgerrige hele tiden. Få alle svarene her.

  Om EWII
 • Samfundsansvar

  Vi er en del af samfundet, derfor tager vi ansvar for det. Og vi stiler højt med vores ambitioner - for os alle sammen. Vores arbejde skal give mening.

  Samfundsansvar
 • Sponsorater

  En af måderne vi giver tilbage til samfundet på, er ved at dyrke nysgerrigheden og nærheden ved at støtte initiativer og tiltag, der rammer bredt i vores forsyningsområde.

  Sponsorater