Tag dine fordele med i sommerhus

Du kan få leveret el, ladeboks til opladning af din elbil, internet og tv-pakke fra EWII i dit sommerhus og nyde feriedagene hele året rundt.
 • Forbliv tilsluttet til omverdenen

 • Få et samlet overblik over forbruget

 • Få underholdning til gråvejrsdage

Hjælp os til at forstå dit behov! 

Sommerhuset var i tidernes morgen en lille træhytte på knap 40 m2 uden forsyning af vand og strøm. Den største luksus dengang var en badetur i bølgerne efterfulgt af jordbærgrød med fløde. Vi er klar over, at dit behov har ændret sig. 

Men hvad har du behov for i sommerhuset? Det er vi nysgerrige på. Svar på spørgeskemaet og vær med i lodtrækningen om blandt andet en Ooni Volt 12 pizzaovn med tilbehør. 

Besvar spørgeskema

Tag dine fordele med i sommerhuset

Du har stadig samme mulighed for kundeservice og support og skal kun ringe ét sted

 1. Opladning af din elbil

  Køb en ladeboks med serviceaftale til sommerhuset. Du får support og mulighed for elafgiftsrefusion.
 2. El, der passer til dig

  Sammenlign dit elforbrug hjemme med forbruget i sommerhuset. Opsæt forbrugsalarmer og få besked ved store udsving i dit strømforbrug.
 3. Stabilt internet

  Gør det praktisk og nemt at handle online eller søge info om ferieaktiviteterne. Teknisk support er åben 365 dage om året.
 4. Tv og streaming

  Tag din tv-pakke med i sommerhuset og gå ikke glip af noget. Appen kan bruges på 4 enheder samtidig - også i gråvejr.

Vælg el fra EWII i sommerhuset

I Danmark kan du frit vælge din el-leverandør - også i sommerhuset. Det giver dig mulighed for at samle dine elaftaler et sted, og det er der gode grunde til:

 • Du kan overvåge dit forbrug ude og hjemme samtidig i EWIIs selvbetjening. Når du har alle forbrugsdata samlet ét sted, kan du nemt analysere dit forbrug på din hjemmeadresse og sammenligne det med forbruget i dit sommerhus.
 • Du kan opsætte forbrugsalarmer og få besked, hvis der pludselig er store udsving i dit strømforbrug på den ene eller den anden adresse.
 • Du har dine regninger samlet under ’Din profil’ i selvbetjeningen. Det giver dig et overblik over dine samlede udgifter til el og du får nemmere ved at budgettere. I EWII betaler du altid én måned bagud for den strøm, du har brugt - det gælder også i sommerhuset.
 • Du kan sammenligne forbruget uge for uge, dag for dag eller år for år, det giver dig mulighed for at identificere potentielle strømslugere i sommerhuset eller hjemme.

Se elaftaler til sommerhuset

Lad nemt op hjemmefra og på turen rundt i Danmark

Vi har gjort det nemt at oplade elbilen, uanset hvor du befinder dig. I Appen får du overblikket over de 26.000 ladepunkter, som er fordelt over hele landet.  

Hold øje med forbrug og elpriser

Ønsker du at oplade elbilen, når strømmen er billigst? Eller er det vigtigt for dig at lade, når strømmen er mest grøn? Indstil dine SmartCharge-præferencer én gang, så sørger EWII OPladning appen for resten. 

Appen giver dig overblik over dit forbrug og omkostningen ved hver enkelt ladning. Du kan beregne, hvor lang tid det tager at oplade batteriet, hvis du tilføjer din bil i appen. 

Hent EWII Opladning appen

til Android i Google Play eller til iPhone i App Store

Køb en ladeboks til sommerhuset

Gør ferien i sommerhuset bekvem for hele familien. Oplad elbilen når strømmen er billigst og vær klar til nye ferieeventyr fra morgenstunden - uden spildtid. Drop jagten efter en offentlig ladestander i sommerhusområdet. Slap af - og lad op.  

Sikker opladning af elbilen i sommerhuset

 • En ladeboks gør opladning af elbilen sikker, så din elinstallation i sommerhuset ikke overophedes. 
 • Når du køber en ladeboks hos EWII, får du ladeboksen installeret af en autoriseret installatør i sommerhuset, og der følger en serviceaftale med.  

Har du allerede en ladeboks? Få en serviceaftale hos EWII og få mulighed for at få fuld refusion af elafgiften

Bestil opladning til sommerhuset

Bestil internet til sommerhuset

EWII kan levere lynhurtigt internet i (næsten) hele Danmark - også i sommerhusområder. Hvorfor begrænse din tid i sommerhuset til ferien?

Brug dit internet i sommerhuset hele året rundt

 • Få dig et flytbart hjemmekontor. Det kræver blot stabilt internet i sommerhuset 
 • Forbliv tilsluttet til omverdenen, så du ikke behøver, at klare alt inden afgang hjemmefra
 • Bestil varer og mad online og få leveret i sommerhuset
 • Bestil madvarer online til hjemmelevering, inden du tager hjem fra sommerhuset
 • Find oplysninger om lokale seværdigheder og ferieaktiviteter
 • Tag din Allente tv-pakke med i sommerhuset og stream en god film - eller følg sportens begivenheder live 

Lav et adresseopslag nedenfor og se med det samme, om vi kan levere internet i dit sommerhus. 

 

Se, om du kan få internet fra EWII i sommerhuset

Tag din tv-pakke med i sommerhus

Som el- eller internetkunde i EWII sparer du 20 % hver måned på din Tv-pakke med streaming fra Allente, som du kan tage med i sommerhuset.

Det er ikke kun dine tv-kanaler, du tager med. Du kan også streame din favoritserie eller en god film fra en de valgte streamingtjenester.

Viaplay film og serier er standard i alle tv-pakker fra Allente. Nyd en god pause, hvis vejret skulle svigte. 

Spar 20 % hver måned igennem EWII

Sportskanaler kan vælges til i din tv-pakke fra Allente, så du ikke går glip af noget i din ferie. 

Se tv-pakkerne fra Allente

5 små spareråd til tiden i sommerhus

 1. Tilpas dine badevaner i ferien. Tag korte brusebade og prøv et koldt dusch, som har rigtig god indvirkning på humør og sundhed. Overvej tildækning af din pool for at reducere varmetab og vandfordampning.

 2. Udnyt de billige timer af døgnet. I ferien har du måske bedre tid til at planlægge dit forbrug, så opladning af elbil, tøjvask og opvask lægges i perioder med lavere elpriser eller grønnere strøm

 3. Tør dit vasketøj udendørs og lad tørretumbleren hvile. Brug solen og den lette danske brise til din fordel, så kan du hurtigt tørre vasketøjet udendørs. Du forlænger tøjets levetid ved lufttørring. 

 4. Drop den elektriske terrassevarmer. Vælg en infrarød terassevarmer i stedet eller tænd op i bålfadet, og pak dig godt ind i tykkere tøj og tæpper, når du sidder ude om aftenen.

 5. Afrim din fryser eller fryseskab i sommerhuset. Der spises mange is, når det er varmt. Sørg for at fryseren lukkes hver gang, der har været en lille hånd inde for at snuppe en Filur is.
Vand fra bruser

Din sundhed

Undgå Legionellabakterier

Legionellabakterien overlever næppe, hvis dit vand er under 20 eller over 50 grader. Men til gengæld trives bakterien i stillestående vand. Så her er et par tips til at undgå legionella.

Ofte stillede spørgsmål om sommerhus

Har du et strømforbrug over 4.000 kWh og er din primære opvarmningskilde eksempelvis elvarme eller varmepumpe, kan du være berettiget til at få refusion af elafgiften i dit sommerhus. Det er da værd at kigge på.

For at kvalificere dig til refusionen skal dit sommerhus være registreret i Bygnings- og Boligregistret (BBR), og der er også krav til isolering og energieffektivitet. Det er værd at bemærke, at du har mulighed for at søge om refusion med tilbagevirkende kraft. Ønsker du at vide mere om refusionsmulighederne?

Du får en regning pr. installation, det vil sige din regning for el-forbruget derhjemme bliver ikke blandet med regningen for elforbruget i sommerhuset. Det samme gælder internet. Dog bliver din ladeboks afregnet sammen med din el. 

For at få samlet alle dine forsyninger under dit kundeforhold, anbefaler vi dig, at du logger på selvbetjeningen, inden du bestiller til ekstra adresse

EWII har adgang til mere end 2,7 Mio adresser, som understøtter leverance via fibernettet eller Kabel-TV i hele Danmark.

Vi kan ikke altid levere internet til dit sommerhus. Dette kan være fordi fibernettet og/eller Coax ikke er udrullet i området. I nogle tilfælde ligger din adresse også udenfor vores forsyningsområde.

Du kan altid  lave et adresseopslag og se, om du kan få internet fra EWII I dit sommerhus.

Hvis du ønsker at streame film og se tv i sommerhuset, er der flere ting, du bør være opmærksom på. 

 • Streaming i 4K UltraHD kræver mindst 40 Mbit/s 
 • Jo flere enheder, du ønsker tilkoblet, desto flere mbit er der brug for

Det vigtigste er at prioritere godt routerudstyr, så din valgte hastighed kommer ud i sommerhusets kroge. 

Du kan prøve vores bredbåndstest og finde ud af, hvilken hastighed, der passer til dit sommerhus. 

Tag testen