Airfryer andebryst med rødkål

Energiforbrug: 4,21 kWh

Ingredienser

  • 2 andebryster
  • Salt og sort peber efter smag
  • 1 spsk. olivenolie

Rødkål

  • 1/2 rødkål, fint snittet
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. balsamicoeddike
  • 1 spsk. honning
  • 1 stang kanel og 1 stjerne anis
  • Salt og sort peber efter smag

Sådan gør du

  1. Tør andebrysterne af med køkkenrulle eller lignende og lav små snit i skindet for at hjælpe med at frigive fedtet under tilberedningen.
  2. Krydr andebrysterne med salt og sort peber.
  3. I en skål, kombiner fint snittet rødkål med olivenolie, balsamicoeddike, honning, salt og sort peber. Rør godt sammen.
  4. Forvarm airfryeren til 200 grader.
  5. Placer andebrysterne med skindsiden nedad i airfryerens kurv. Pensl dem med olivenolie.
  6. Tilbered andebrysterne i airfryeren i ca. 10 minutter ved 200 grader, indtil skindet er sprødt og kødet er tilberedt til den ønskede grad af saftighed.
  7. Placer den forberedte rødkål i airfryeren.
  8. Tilbered rødkålen i airfryeren i ca. 10-15 minutter ved 150 grader, indtil den er blød og let karamelliseret.
  9. Lad andebrysterne hvile i et par minutter før skæring. Server andebrysterne skåret i skiver med rødkål som en lækker og saftig sideret.

Køb kogebogen

Bestil en trykt udgave af EWIIs energivenlige kogebog 'Opskrifter til en grønnere fremtid' og få tilsendt en smukt illustreret kogebog i Hardcopy.

Bestil her