A tree of actions

Vi skal leve livet anderledes. Der er mange lavthængende frugter, vi kan plukke for at blive mere bæredygtige. Det enkleste sted at sætte ind er i vores egen dagligdag.

A tree of actions

Vi er sammen om klimaudfordringerne og er sammen om at løse dem. Inspireret af Yoko Ono’s ‘Wishing tree’ har kunstner Lise Vestergaard skabt ‘Tree of actions’. Det er ikke længere nok at ønske, der er ikke mere tid til snak, NU skal der handles!

På klimakunstudstillingen har de besøgende kunne hænge en seddel på træet under titlen 'Jeg vælger at handle klimavenligt fordi..."

Hvorfor vælger du at handle klimavenligt?

Lyt med i podcasten og bliv inspireret

I Podcast-serien ”Be More – Use Less” guider kunstner Lise Vestergaard dig igennem samtaler med en række klimainteresserede kendte danskere. Du bliver inviteret med til en snak om, hvad vi kan gøre for at leve mere og forbruge mindre. Kort sagt, får du konkrete råd og inspiration til din hverdag om hvordan du kan gøre en indsats for klimaet.

Afsnit 13: Vi må godt leve livet

‘‘Vi har næsten skullet helt ud på kanten af katastrofen, før vi begyndte at stå sammen om de her udfordringer. Men nu er der ved at komme gang i det", siger Connie Hedegaard.

Og hun fortsætter podcasten med at give små tips til, hvad vi hver især kan gøre. Holde øje med vores elforbrug og tænke mere over vores forbrug er bare et par af de ting, hun nævner.

Balancen skal være der, så vi har plads til at leve - uden at vi skal til at bo i jordhuler. Men måske skal vi erkende, at hvis vi skal nå klimamålsætningen, så kræver det, at vi begynder at leve livet anderledes.

Lyt til podcasten på Apple Podcast eller Spotify

Hvem er Connie Hedegaard?

Connie Hedegaard er tidligere Miljøminister, Miljøkommissær og formand for den uafhængige grønne tænketank Concito.

I dag arbejder Connie Hedegaard som professionelt bestyrelsemedlem i Villum-Fonden, Danfoss, Kirkbi og BBVA.

Om nogen, ved Connie Hedegaard hvad der rører sig på klimaområdet.

 

Oversæt klimatanker til handling

Connies klimaråd

Dit grønne aftryk

Be More - Use Less

Hovedværket i klimakunstudstillingen "Be More - Use Less". Bliv inspireret til at bruge energien bedre.