Born to be wild

Anna-Caroline Fosmark havde det hele. Job, kæreste og drømmehus. Men hun forlod det hele, for at finde ud af, hvad der i virkeligheden gav hende livskvalitet.

Om værket: Born to be wild

Værket er en fortolkning af Anna-Carolines liv. Da hun ejede alt og troede, at hun skulle være lykkelig og føle sig rig, følte hun sig fanget. Da hun slap fri og ejede mindre, følte hun sig fri og i live.

Når vi vælger at følge vores inderste drømme, og vælger os selv, som vi er, lever vi i balance og i pagt med naturen. 

Værket skal minde os om, at egentlig glæde og rigdom findes i os selv, når vi lever i overensstemmelse med vores naturlige væren. Frem for at vi søger lykken udenfor os selv og ville eje og have mere hele tiden. Der er mange gratis glæder med stor rigdom som f.eks. kærlighed til livet, til hinanden og til den jord, vi har fået lov at bo på.

Lyt med i podcasten og bliv inspireret

I Podcast-serien ”Be More – Use Less” guider kunstner Lise Vestergaard dig igennem samtaler med en række klimainteresserede kendte danskere. Du bliver inviteret med til en snak om, hvad vi kan gøre for at leve mere og forbruge mindre. Kort sagt, får du konkrete råd og inspiration til din hverdag om hvordan du kan gøre en indsats for klimaet.

12. afsnit: Find hjem i naturen

Farvel til drømmehuset, kæresten og jobbet. Sådan sagde Anna-Caroline Fosmark for tre år siden og drog ud i naturen. 

Hun begyndte at cykle rundt i Danmark og overnatte i naturen. Hun havde erkendt, at hendes liv ikke blev bedre af at eje fine møbler eller en god, varm pelsjakke. 

Efter et par måneder på farten mærkede hun noget, hun ikke havde mærket før. Det var sådan en '"wow-følelse". Hun havde det bedre end nogensinde. 

Følg med på Anna-Carolines cykeltur og hør hvordan hun fandt ud af, at hun ikke havde brug for den moderne verden. Hun kan sagtens nøjes med meget mindre.

Lyt til podcasten på Apple Podcast eller Spotify

Hvem er Anna-Caroline Fosmark?

Anna-Caroline Fosmark er en ung kvinde, som har valgt en livsstil hvor frihed og tid er prioriteret allerhøjest.

Hun har haft naturen som hjem i tre år, mens hun har cyklet, blaffet og vandret rundt i Danmark og Europa.

Det har bragt barske og smukke eventyr med sig i mødet med kulturer og mennesker, naturen og de inderste kroge af hendes eget sind.

Gi' dig tid til at finde ud af, hvad der virkelig betyder noget i dit liv

Anna-Carolines klimaråd

Dit grønne aftryk

A tree of actions

Vi er sammen om klimaudfordringerne og er sammen om at løse dem. Hvordan kan du oversætte klimatanker til handling?