Bestil fibernet

Sænk skuldrene med internet fra EWII

1000 Mbit 195,- pr. md. i 5 mdr.

Livet er fuld af spændinger - få dig en internetudbyder, der ikke giver dig flere. Vi leverer fra Hanstholm til Haderslev og Rømø til Roskilde. Bestil fibernet med 100 % tilfredshedsgaranti, ingen binding og døgnåben support.

 

Dine fordele hos EWII

Ingen binding

100 % tilfredshedsgaranti

Gratis oprettelse

Døgnåben support

20 % rabat på Allente tv-pakker

 

Godt at vide om fibernet

Du kan vælge selv at opsige dit internetabonnement hos din nuværende udbyder eller vi kan opsige det for dig.

Det er oftest lettest og hurtigst for dig selv at opsige hos din nuværende udbyder.

Hvis du ønsker, at vi skal opsige for dig, skal du udfylde en fuldmagt, der giver os lov til at opsige abonnementet for dig.

Hent fuldmagt til skift af internetudbyder

Hvilken hastighed du skal vælge afhænger af, hvor mange I er i husstanden, og hvad I skal bruge internettet til. Jo flere I er, og jo mere I streamer, gamer og downloader, desto højere internethastighed skal I bruge. 

1-2 personer i husstanden
Hvis du er én person i husstanden, der streamer eller er I to personer om at bruge internettet, anbefaler vi en 100/100 Mbit/s forbindelse for at få den bedste oplevelse. Gamer du, skal du ofte bruge mere hastighed. 

2-4 personer i husstanden
Er I 2-4 personer i husstanden, anbefaler vi en 100/100 Mbit/s, 300/300 Mbit/s eller 500/500 Mbit/s forbindelse - alt efter hvad I bruger internettet mest til.

Hvis der aldrig er mere end én i husstanden, der streamer ad gangen, og I ikke behøver at kunne streame i bedste kvalitet, kan I nøjes med en 100/100 Mbit/s forbindelse.

Hvis flere personer skal kunne streame på samme tid, hvis I ønsker at kunne streame i 4K-kvalitet, eller hvis én af jer enten bruger internettet i hjemmet som hjemmearbejdsplads, har I brug for en 300/300 Mbit/s forbindelse.

Er der en person i husstanden der gamer samtidig med andre streamer, anbefaler vi en 500/500 Mbit/s forbindelse.

Over 4 personer i husstanden
Er I mere end 4 i husstanden der bruger internettet meget, anbefaler vi en 500/500 Mbit/s eller 1000/1000 Mbit/s forbindelse.

Med en 500/500 Mbit/s forbindelse kan I alle sammen være på nettet samtidigt, men er der flere gamere i familien og sendes der tunge filer ind og ud af hjemmekontoret, så vil vi anbefale en 1000/1000 Mbit/s forbindelse.

Læs mere om vores fibernet hastigheder og priser her

Uanset hvilken hastighed du vælger hos EWII, følger der en gratis wifi-router med dit abonnement på fibernet.

Standard wifi - til de mindre boliger

På de lavere hastigheder følger Icotera i4850 routeren med i pakken. Routeren sikrer dig et stabilt wifi-signal og har en fin rækkevidde i mindre boliger. 

Premium wifi 6 - til mange m2 eller boliger i flere etager

På de højere hastigheder følger Icotera i4882 routeren med i pakken. Routeren leverer et stærkt og stabilt trådløst signal - også selvom du har mange m2 eller bor i nybyg med meget isolerede vægge. 

Jeg har allerede en router

Har du allerede en trådløs router, som du er godt tilfreds med, kan du naturligvis beholde den og fravælge routeren fra EWII. Så sender du også miljøet en kærlig tanke. 

Men du skal være opmærksom på, at dit valg af router og placeringen af routeren har indflydelse på styrken af dit wifi-signal og up- og downloadhastigheden.

Vælger du en router fra EWII, yder vi naturligvis support på dit wifi, hvis du skulle opleve problemer med det trådløse internetsignal.

Ja det kan du - og du kan endda tilkøbe tv-pakker med 20 % rabat.

Via et samarbejde med den nordiske distributør Allente, kan du få streaming tv-pakker med de bedste tv-kanaler og streamingtjenesten Viaplay.

Og det bedste af det hele, er at du får 20 % rabat på tv-pakkerne - hver måned, når du samtidig er el- eller bredbåndskunde hos EWII.

Tjek streaming tv-pakkerne

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal vi have fiberkablerne trukket fra vejen og ind til din husmur. Til sidst skal fiberboksen installeres. Det er gratis og klares nemt og hurtigt. 

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af vores leverandører tre gange i alt. De første to gange behøver du ikke at være hjemme, da entreprenøren kun skal arbejde udendørs. Det er kun ved det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand, som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde. Men uanset hvad reetablerer vi din grund, inden vi kører. Så det ser ud, som da vi kom.

Med fiberbredbånd fra EWII får du tilfredshedsgaranti. Det er vi den eneste udbyder af bredbånd, der tilbyder.

Du er altså garanteret internet, du kan være tilfreds med. Og hvis ikke du er 100 % tilfreds indenfor de første 30 dage, giver vi dig pengene for første måneds abonnement tilbage.

Du får gratis tilslutning og oprettelse, ingen binding og vi tilbyder en hastighed, der matcher netop dit behov

Som bredbåndskunde hos EWII, kan du også tilkøbe en streaming tv-pakke fra Allente med 20 % rabat - hver måned.

Dreng sidder med ipad. Han har stabilt fibernet. Bestil fibernet fra EWII med mange fordele.

Bestil fibernet fra EWII med mange fordele

EWII kan levere bredbånd til 2,7 millioner adresser i Danmark. Når du bestiller bredbånd via fiber hos EWII får du ikke bare stabilt internet, du får bredbånd uden binding. Du kan altså til enhver tid opsige dit internetabonnement igen, hvis ikke lynhurtigt fibernet er dig alligevel. Opsigelsesvarsel er 1 måned.

Samtidig er dit internetabonnement med gratis oprettelse, ligesom du heller ikke betaler for at få fibernet installeret i din bolig. Og så kan du roligt købe internet nu, for du betaler først for dit fibernet senere. Hos EWII betaler du for dit internetabonnement pr. måned og ikke for et kvartal ad gangen.

Og så kan du altid op- og nedgradere hastigheden på dit fiberbredbånd uden gebyr. På den måde har du altid det internetabonnement, der bedst matcher dit behov for fibernet.

Som EWII kunde får du også 20 % rabat på streaming tv-pakker fra Allente. Du kan vælge mellem tv-pakkerne Stream Basic, Stream Standard eller Stream Premium. Uanset hvilken tv-pakke du vælger, får du de bedste danske tv-kanaler og streamingtjenesten Viaplay med.

Derfor skal du vælge fiberbredbånd, når du skifter internetabonnement

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge internet via fiberbredbånd, næste gang du skifter internetabonnement. For det første adskiller fibernet sig fra andre internetteknologier ved at være en direkte internetforbindelse helt ind i din bolig. Fibernet sikrer dig altså et hurtigt og stabilt internet via fiberbredbånd, fordi du ikke deler kabler med naboen ude i vejen.

For det andet streamer over halvdelen af danskerne via internettet hver uge. Det stigende antal af danskere der streamer, har resulteret i en streamingbølge i Danmark. Og hvis du vil være sikker på stabil streaming uden internet, der hakker, så skal du bestille fiberbredbånd.

Det samme gælder hvis du godt kan lide at game. Stort set alle teenagedrenge – hele 96 % - gamer online minimum én gang om ugen. Det kræver stabilt bredbånd og det får du med fiberbredbånd.

Derfor er det kun blevet endnu vigtigere, at du har styr på stabiliteten og kapaciteten af dit internetabonnement. Fibernet har (næsten) uanet kapacitet, fordi data sendes via lysledere. Af samme årsag kalder vi fiberbredbånd for internet med lysets hastighed. Når du bestiller fiberbredbånd fra EWII, får du både stabilt fibernet og stærkt wifi.

Hvis du er blandt den halvdel af danskere, der ikke streamer hver uge, kan det alligevel betale sig at vælge internet via fiber. Adgang til fibernet øger nemlig din boligværdi, og det kan være udslagsgivende i forbindelse med et salg. Derfor leverer internet via fiberbredbånd også mere end bare værdi til din hverdag.

Dansk træhus. Husets boligværdi er højere, fordi der er etableret fibernet. Særligt kan fibernet på landet øge din værdi af boligen.

Din digitale hverdag

Øg værdien af din bolig med fiberbredbånd

Fiberbredbånd har ikke bare værdi for dig i din hverdag. Det øger også værdien af din bolig.

Hænder holder ipad

Hvilken hastighed har du behov for?

Svar på 4 nemme spørgsmål og få svaret på, hvilken internethastighed der matcher dit behov.