Få det bedste bredbånd til hjemmet

Pige facetimer med sin bedstemor. Hun har det bedste bredbånd til hjemmet; fiberbredbånd. Med trådløst internet i hjemmet kan hun lave videoopkald via bredbånd.

Med fiberbredbånd som jeres internet til hjemmet, får I stabilt og lynhurtigt bredbånd. Og hos EWII får I samtidig tilfredshedsgaranti, ingen binding og gratis oprettelse.

Se produkter

Hånd holder fibernet kabel. Hvad er fibernet egentlig? Og hvad er et lyslederkabel? Bliv klogere på fibernet og forskellen på fibernet og bredbånd her.

Din digitale hverdag

Hvad er fibernet og hvad kan et fiber kabel?

Fibernet er internet med lysets hastighed. Lad os forklare det nærmere.

Hænder holder om tablet. Bredbåndshastighed kan være svært. For hvilken hastighed skal jeg vælge? Hvilket internet skal jeg vælge? Hvor hurtigt internet har jeg brug for?

Din digitale hverdag

Hvilken hastighed har du behov for?

Svar på 4 nemme spørgsmål og få svaret på, hvilken internethastighed der matcher dit behov.

Par står med ipad om aftenen

Din digitale hverdag

7 tips til mere fart på dit wifi

Derfor skal du vælge bredbånd via fiber som internet til hjemmet

Du kan få internet hjemme på mange måder; via telefonstik, antennestik, trådløs bredbånd eller bredbånd via fibernettet.

Det bedste bredbånd til hjemmet er fiberbredbånd. Med fiberbredbånd får du internet til hjemmet med lysets hastighed. 

Bruger du, som mere end halvdelen af danskerne, dit bredbånd til at streame film og serier, så har du også brug for et stabilt, trådløst internet til hjemmet. 

Bestil fiberbredbånd

Hvilken hastighed skal dit internet til hjemmet så have?

Det afhænger kort sagt af dit behov. Skal du streame film, tv og sport samtidig med der games? Så skal der skrues op for hastigheden. Men hvis du bare tjekker netbank i ny og næ og måske lejlighedsvis skriver en mail, så er dit behov lidt mindre.

Test dig selv: Hvilken internet hastighed passer til dit behov

Hvis I er 1-2 personer i husstanden, der bruger internettet til sociale medier, mails og streaming af tv, kan I fint vælge 100/100 megabit bredbånd.

Hvis der skal flere personer på nettet samtidig som måske streamer fra flere enheder, så skal der lidt mere fart på dit internet derhjemme. Her vil 300/300 megabit være et godt bud på en hastighed.

Og skruer du op til 500/500 megabit, så er hele familien sikker på at have høj hastighed, når der streames, deles filer og bliver gamet. Med denne hastighed er der også kapacitet til en effektiv hjemmearbejdsplads.

Med 1000/1000 megabit internet hjemme bliver du flyvende. Det er dog de færreste, der har brug for så meget fart, som Giganet giver. Hvis familien er fuld af gamere, og resten af familien streamer eller henter tunge filer på hjemmearbejdspladsen, er det denne hastighed du skal vælge.

Godt at vide om bredbånd

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd frem for almindeligt bredbånd, når du skal vælge internet. Samlet set giver fiberbredbånd dig en hurtigere og mere stabil internetforbindelse.

Samme upload- og downloadhastighed: 

Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed på dit internet både, når du henter og sender filer.

Du skal ikke dele internet med naboen: 

Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi, som giver dig din helt egen personlige forbindelse. Så slipper du for at dele din internethastighed med naboen.

En god fremtidsinvestering: 

En internetforbindelse via fibernettet kan bidrage positivt til værdien af din bolig, da mange købere efterspørger en høj og stabil bredbåndshastighed. 

Lige så billigt som almindeligt bredbånd: 

I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end almindeligt bredbånd. Du kan få fiberbredbånd fra bare 269,- pr. md.

God til familier: 

Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet på dit internet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt. Uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: 

Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil fiberbredbånd være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid.

God til hjemmearbejde: 

Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten giver dig blandt andet mulighed for hurtigt fildeling og upload af dokumenter, videoer og billeder.

Med fiberbredbånd fra EWII får du tilfredshedsgaranti. Det er vi den eneste udbyder af bredbånd, der tilbyder.

Du er altså garanteret internet, du kan være tilfreds med. Og hvis ikke du er 100 % tilfreds indenfor de første 30 dage, giver vi dig pengene for første måneds abonnement tilbage.

Du får gratis tilslutning og oprettelse, ingen binding og vi tilbyder en hastighed, der matcher netop dit behov

Uanset hvilken hastighed du vælger hos EWII, følger der en wifi-router med dit fiberbredbånd.

Du får vores Bedst-i-test HGW5 router inkluderet i dit abonnement. Den leverer et stabilt trådløst signal med sit integrerede modem.

Vores HGW5-router er kåret som bedst i test i en test af 7 modemmer hos Force Technology, november 2018.

Jeg har allerede en router

Har du allerede en trådløs router, som du er godt tilfreds med, kan du naturligvis beholde den og fravælge routeren fra EWII. Så sender du også miljøet en kærlig tanke. 

Men du skal være opmærksom på, at dit valg af router og placeringen af routeren har indflydelse på styrken af dit wifi-signal og up- og downloadhastigheden.

Vælger du en router fra EWII, yder vi naturligvis support på dit wifi, hvis du skulle opleve problemer med det trådløse internetsignal.

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal du have besøg af en af vores teknikere for at få fibernettet trukket ind til din husmur og en fiberboks installeret. Det er gratis og klares nemt og hurtigt. 

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af en af vores teknikere i alt tre gange. De første to gange behøver du ikke at være hjemme, da teknikeren kun skal arbejde udendørs. Det er kun ved det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand, som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde. Men uanset hvad reetablerer vi din grund, inden vi kører. Så det ser ud, som da vi kom.

Hos EWII leverer vi internet på helt op til 1000/1000 Mbit/s via fibernettet. Læs her, hvor hurtigt internet du kan få og hvad der kunne passe til dig.

Det er ofte antallet af personer i husstanden, der vil afgøre hvilken hastighed du bør vælge på dit internet.

Er I flere i husstanden, der skal dele internetforbindelsen, og bruger I internet til at streame, se tv eller game på, anbefaler vi et internet med høj hastighed.

Bor du alene eller bruger I kun internet til det mest basale, som for eksempel surf, informationssøgning og social media, kan du/I måske nøjes med en lav hastighed på dit internet.

Vores højeste hastighed er mest egnet til husstanden med flere gamere på adressen.