Kan jeg få fibernet på min adresse?

Rødhåret dreng ligger med tablet. Kan jeg få fibernet på min adresse? Tjek din adresse på 2 sek. og få svar på; er der fibernet på min adresse.
Du kan hurtigt og nemt få svar på, om du kan få fibernet på din adresse ved at lave et adressetjek her på siden.

Er der fibernet på min adresse?

Det er muligt at få fibernet på de fleste adresser i Danmark, men det afhænger af, om der er etableret et fibernet i dit område og om din bolig er tæt nok på det eksisterende fibernet.

Hvordan finder jeg så ud af om, jeg kan få fibernet på min adresse? Det er ganske enkelt. Du laver et adresseopslag her på siden og på få sekunder, har du svar på, om der er fibernet på din adresse.

I Trekantområdet startede EWII udrulningen af fibernettet allerede tilbage i 10'erne. Derfor ligger fiberinfrastrukturen klar til brug i store dele af området - faktisk har 4 ud af 5 husstande i Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle kommune adgang til fibernettet, hvilket ligger væsentligt over niveauet i det øvrige Danmark. Men der bliver hele tiden etableret mere og mere fibernet i hele Danmark. Ambitionen fra mange af de selskaber, der udruller fibernettet, er at alle - så vidt muligt - skal et rungende 'ja' ved at slå deres adresse op herunder.

Kan du få fiber på din adresse, skal du have lavet en fibernet installation, hvor vi sætter en fiberboks op i dit hus. Derfra får du så din internetforbindelse.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan hurtigt få svar på, om du kan få fibernet på din adresse ved at lave et adressetjek hos f.eks. dit lokale energi- eller fibernetselskab.

Du kan også slå din adresse op på tjekditnet.dk, som Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur står bag. Så får du en oversigt over de bredbåndsmuligheder, der er på din adresse.

For at få svar på, om der er installeret fibernet på din adresse, kan du starte med at lave et adressetjek. Ved at slå din adresse op, får du svar på, om du kan få fibernet på din adresse.

Hvis svaret er ja, kan du gå videre og undersøge, om du har en fiberboks installeret i din bolig. Den vil ofte være placeret i et teknikskab eller i dit bryggers.

Hvis svaret er nej, så kan du skrive dig op til at få installeret fibernet hos dit lokale energiselskab.

Du kan kun få fibernet, hvis der er gravet fiberkabler ned i det område, du bor i. Hvis du er i tvivl om der er rullet fiberkabler ud i dit område, kan du hurtigt finde ud af det.

Gå ind på dit lokale energiselskabs hjemmeside og slå din adresse op. På den måde får du svar på; kan jeg få fibernet på min adresse.

Hvis svaret er ja, får du fibernet ved at bestille et abonnement. Herefter sørger vi for resten. Du skal blot være hjemme, når fiberboksen skal installeres.

Se mere om, hvordan får jeg fibernet

Start med at finde ud af, om du allerede kan få fibernet på din adresse. Det gør du ved at lave et adressetjek. Hvis svaret er ja, du kan få fibernet, så tager det ca. 4-6 uger at få etableret fibernet fra vejen og ind i din bolig. Har du allerede en fiberboks installeret, kan du få fibernet i løbet af få hverdage. 

Hvis du får et nej i adressetjekket, kan du ikke få fibernet på din adresse endnu, fordi der ikke er udrullet fiberkabler i dit område.

Hvis du bor i Trekantområdet har 4 ud af 5 husstande allerede adgang til fibernettet, men vi arbejder på højtryk for, at alle borgere i Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle kommuner kan få fibernet.

Find ud af, om du kan få fibernet fra EWII ved at slå din adresse op her på siden.

Når du bestiller et abonnement hos EWII koster det ikke noget at få lagt fibernet ind i din bolig. Vi installerer også fiberboksen uden beregning.

Tilslutning til 0 kr. forudsætter etableringen på maksimalt 30 meter til nærmeste husmur og at der ikke tidligere har været etableret en fiberboks i din bolig.

Læs mere på, hvad koster det at få lagt fibernet ind

Illustration af Energiselskabernes fibernet i Danmark. Hvor er der fibernet i Danmark? Og hvilke fiber udbydere er der? Se mere om fibernet i Danmark.

Få fibernet fra EWII i det meste af Jylland, på Fyn og Region Sjælland

I takt med, at fiberinfrastrukturen er blevet udrullet i Danmark, er fibernet blevet danskernes foretrukne internetteknologi.

Energiselskaberne har været baneførere for udbredelsen af fibernettet i Danmark og i dag har 72 % af danskerne adgang til fibernettet. 

Du kan bestille internet via fibernet fra EWII på disse lokale fibernet:

  • EnergiFyn
  • EWII
  • Fibia
  • NordEnergi
  • Norlys
  • RAH Fiber
  • SEF
  • TDC Net
  • Thy-Mors Energi

Bestil fibernet fra EWII

Din digitale hverdag

Fordele med EWII som internetudbyder

Det er fristende kun at fokusere på pris og hastighed, når du skal vælge internetudbyder. Men det kan godt betale sig at gå et spadestik dybere.

Hænder holder om tablet. Internethastighed kan være svært. For hvilken internethastighed skal jeg vælge? Hvor mange mbit har jeg brug for? Ta' EWIIs internet test og få svar på 2 min.

Din digitale hverdag

Hvilken hastighed har du behov for?

Svar på 4 nemme spørgsmål og få svaret på, hvilken internethastighed der matcher dit behov.