Hvad koster det at få lagt fibernet ind?

Bor du i et område, hvor du kan få fibernet og bestiller hos EWII, tilslutter vi dig fibernettet uden omkostninger.

Fibernet er Danmarks hurtigste internet. Det giver dig en stabil forbindelse, som er særlig attraktiv, hvis du eksempelvis streamer serier, har gamere i familien eller arbejder hjemmefra.

Er du interesseret i at vide, hvad det koster at få fibernet lagt ind? Så giver vi dig et overblik lige her.

Er der gratis tilslutning til fibernettet?

Fibernettet er blevet mere populært, og vores krav til hurtigt internet er steget inden for de senere år. Det er dog ikke alle husstande, der har mulighed for at koble sig på fibernettet.

Få svar på, kan jeg få fibernet via vores adresseopslag

Bor du på en adresse, der kan få fibernet, koster det dig i udgangspunktet 0 kr. at blive tilsluttet, når du vælger EWII som din internetudbyder.

Tilslutning til 0 kr. forudsætter etableringen på maksimalt 30 meter til nærmeste husmur og at der ikke tidligere har været etableret en fiberboks i din bolig.

Både den fysiske tilslutning og oprettelse af dit abonnement er gratis. Dvs. etablering af fibernettet, hvor vi trækker lyslederkabler og opsætter en fiberboks inde i din bolig, er uden omkostninger for dig, som EWII kunde.

Vi kører løbende kampagner med eksempelvis 1. måned til 0 kr., som kan gøre det ekstra fordelagtigt at få fibernet lagt ind i din bolig. 

Se fibernet priser og evt. kampagner

Fiberkabel med lysledere. Hvad koster det at få lagt fibernet ind? Hos EWII er det gratis at få lagt fibernet ind.

Hos EWII får du:

Med fibernet fra EWII får du en række fordele, som du ikke får andre steder.

 1. Ingen binding

  Hvis ikke hurtigt fibernet er dig alligevel, kan du altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel - uden gebyr.
 2. Gratis oprettelse

  Hos os betaler du hverken for tilslutning til fibernettet, installation af fiberboks eller oprettelse af dit abonnement.
 3. Døgnåben support

  Det er aldrig fedt, når internettet driller. Derfor kan du få fat i vores teknisk support 24/7/365.
 4. Tilfredshedsgaranti

  Er du ikke 100 % tilfreds med dit fibernet inden for de første 30 dage, giver vi dig pengene tilbage.
Bestil fibernet
Dansk træhus. Husets boligværdi er højere, fordi der er etableret fibernet. Særligt kan fibernet på landet øge din værdi af boligen.

Din digitale hverdag

Øg værdien af din bolig med fiberbredbånd

Fiberbredbånd har ikke bare værdi for dig i din hverdag. Det øger også værdien af din bolig.

Godt at vide om fibernet

Ja, EWII kører løbende kampagner, herunder tilbud som f.eks. 1. måned til 0 kr. Dette kan gøre det ekstra fordelagtigt at få fibernet lagt ind i din bolig. Det er værd at holde øje med eventuelle aktuelle tilbud, når du bestiller fibernet hos EWII.

For at finde ud af, om du kan få fibernet på din adresse, skal du lave et adresseopslag. Ved at indtaste din adresse kan du se om fibernet er tilgængeligt for dig.

Se, hvor hurtigt internet du kan få

Hvis du bor i et område, hvor du kan få fibernet og bestiller hos EWII, tilslutter vi dig fibernettet uden omkostninger. Både den fysiske tilslutning og oprettelse af dit abonnement er gratis.

Tilslutning til 0 kr. forudsætter etableringen på maksimalt 30 meter til nærmeste husmur og at der ikke tidligere har været etableret en fiberboks i din bolig.