Med Premium WIFI får du mesh wifi i hele huset

Ung mand gamer på mesh wifi, der giver ham wifi i hele huset. Premium WIFI består af en mesh wifi router med signalforstærker og wifi extenders.
Via mesh wifi teknologien giver Premium WIFI dig bedre wifi i hjemmet.
  • Mesh wifi router med signalforstærker

  • Wifi extenders

  • Adgang til app

Et godt trådløst internet er for de fleste lige så vigtigt som strøm i stikkontakten eller vand i vandhanen.

Og du kender det helt sikkert. Irritationen over at dit wifi er langsomt eller måske helt væk nogle steder i dit hjem. Hvis ikke så bare vent til du oplever en pre-teenager råbe ”lorte internet”, når Fortnite lagger. 

Heldigvis findes der en løsning. Endda en rigtig god en af slagsen. Vi kalder det Premium WIFI. Med Premium WIFI får du et mesh wifi system, der giver dig bedre wifi i hjemmet.

Få wifi dækning i hele huset

Premium WIFI er vores bedste wifi løsning. Og det er mere end bare en router. Løsningen består af en mesh wifi router med en kraftig signalforstærker og en eller flere wifi extenders. Tilsammen optimerer og forlænger mesh wifi systemet dit wifi, så du får bedre wifi i hele huset.

 

Se om du kan få fiberbredbånd

 

Sådan forstærker mesh wifi dit trådløse netværk i hele huset

Uden Premium WIFI sendes dit wifi signal fra din router, der typisk er placeret i et teknikskab ved siden af din fiberboks. Især i nyere huse og lejligheder er det derfor svært at få wifi igennem de massive mure og helt ud i alle kroge og værelser i din bolig.

Illustration af dit hjem uden mesh wifi teknologi.

Med Premium WIFI får du et wifi system baseret på mesh wifi teknologi. Og lad os lige starte med at svare på, hvad er mesh wifi?

Direkte oversat betyder 'mesh' trådnet, maske eller bare net. Det vil sige, at mesh wifi er et netværk af enheder, der tilsammen danner et wifi net. På den måde får du en optimal wifi dækning i hele huset, som illustreret på billedet herunder.

Illustration af dit hjem med Premium WIFI fra EWII. Med Premium WIFI får du en mesh wifi router med signalforstærker og wifi extenders, der giver dig wifi i hele huset.

Mesh wifi systemet fra EWII består af en mesh wifi router med signalforstærker og en til to wifi extenders. Ved hjælp af wifi extenders, der repeater wifi signalet, bliver dit hjem dækket ind fra alle vinkler, og du opnår en bedre internetforbindelse. 

Premium WIFI er et rigtig godt valg, hvis din bolig: 

  • Har mange kvadratmeter
  • Har flere etager
  • Er af nyere byggestandard med meget isolering i indervæggene

Fordi Premium WIFI er meget mere end bare en router, får du et wifi signal, der får selv din teenager til at stoppe med at brokke sig - i hvert fald over wifi signalet.

Hvordan får jeg Premium WIFI?

Har du allerede et abonnement på fiberbredbånd hos EWII, skal du ringe til os på 70 55 55 57. Så hjælper vi dig med at bestille Premium WIFI.

Har du endnu ikke fiberbredbånd, får du Premium WIFI med i prisen, når du vælger 500/500 eller 1000/1000 Mbit/s.

Se om du kan få fiberbredbånd

Med Premium WIFI har vores wifi aldrig været hurtigere, og det er præcis, hvad jeg har brug for med tre teenagere herhjemme.

Lise

Egtved
Premium WIFI er et mesh wifi-system, der består af en mesh router og to mesh points, der forstærker og forlænger dit wifi.

AmpliFi HD Wifi Mesh

Til Premium WIFI løsningen har vi valgt produktet Ubiquiti AmpliFi HD Wifi Mesh. Løsningen består af en mesh router og to wifi extenders.

Produktets tekniske fordel ligger især i routerens kraftfulde, integrerede antenne, der giver et stærkt signal via 802.11AC og mesh teknologi.

Du modtager dit Premium WIFI med posten, når du har bestilt fiberbredbånd.

Glad kvinde hører musik via fiberbredbånd. Hun er så glad, fordi hendes fiberbredbånd fra EWII er med tilfredshedsgaranti.

100 % tilfreds eller pengene tilbage

Vi har allerede mange tilfredse kunder, som er glade for deres fiberbredbånd. Derfor tør vi også godt give dig en tilfredshedsgaranti.

Er du ikke 100 % tilfreds med dit fiberbredbånd inden for de første 30 dage, skal du bare ringe til os. Så refunderer vi dig første måneds abonnement.

Læs mere om tilfredshedsgarantien

Om Premium WIFI

Premium WIFI dækker en husstand op til 150-200 munder ét tag. Vi garanterer ikke dækning i f.eks. din have, tillægsbygninger eller lignende.

Wifi signalet i dit hjem bliver påvirket af en række faktorer, som har indvirkning på, hvad du kan forvente af det trådløse signal:

  • Antal kvadratmeter
  • Isolering i dine vægge
  • Elektroniske signaler fra f.eks. køleskab, mikrobølgeovn, tv

Er dit hus mere end 200 m2, i flere etager eller har du et nyere hus med høj isoleringsgrad, vil det kræve mere af dit wifi system. Det kan være, at du har brug for flere wifi extenders til at forlænge wifi signalet.

Med dit fiberbredbånd følger en tilfredshedsgaranti. Læs mere om tilfredshedsgarantien

Med Premium WIFI garanterer vi dækningen og stabiliteten af dit trådløse netværk – ikke hastigheden.

Der er mange faktorer i den enkelte husstand, der påvirker hastigheden og får den til at variere. F.eks. har den enhed (PC, iPad eller mobiltelefon), som benyttes til at udføre en hastighedstest med, en stor betydning.

For fuld udnyttelse af din fiberforbindelse vil en kablet forbindelse være nødvendig. Så vi vil altid anbefale, at du på din hjemmearbejdsplads eller lignende benytter en kablet forbindelse i stedet for en trådløs via dit wifi.

Ja, det kan du. I vejledningen du modtager sammen med dit Premium WIFI udstyr, finder du en guide til, hvordan du ændrer navnet på wifi netværket og opretter den kode, du ønsker.