1000 Mbit/s - når kun det bedste er godt nok

Dreng med controller er vildt glad, fordi han har 1000 mbit internet - det bedste internet til gaming. Med 1000 mbit fiber bliver gaming til en leg.
Hos os får du ikke bare 1000 Mbit. Du får lynhurtigt gigabit fibernet - det bedste internet til gaming, streaming og hjemmearbejde for den store familie.
 • Inkl. router og sikkerhedspakke

 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

Når du vælger 1000 mbit internet hos os får du ikke bare en hurtig internetforbindelse. Du får gigabit fibernet, som giver dig den hurtigste og mest stabile internetoplevelse. Og med dit gigabit fibernet følger også en 100 % tilfredshedsgaranti, så er du ikke 100 % tilfreds indenfor de første 30 dage, giver vi dig første måneds abonnement tilbage.


Med i pakken får du en Premium Wifi 6 router og en online sikkerhedspakke uden beregning.

Bestil fibernet

 

Med 1000/1000 Mbit/s fiber får du det bedste internet til gaming, så du eller familiens teenager kan invitere gamervennerne over til dit helt eget LAN. Men det er også en virkelig stærk og stabil internetforbindelse, hvis I er mange der streamer samtidig eller hvis I har flere hjemmearbejdspladser, hvor I håndterer tunge filer.

Hos EWII får du:

Med fibernet fra EWII får du en række fordele, som du ikke får andre steder.

 1. Ingen binding

  Hvis ikke hurtigt fibernet er dig alligevel, kan du altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel - uden gebyr.
 2. Gratis oprettelse

  Hos os betaler du hverken for tilslutning til fibernettet, installation af fiberboks eller oprettelse af dit abonnement.
 3. Døgnåben support

  Det er aldrig fedt, når internettet driller. Derfor kan du få fat i vores teknisk support 24/7/365.
 4. Tilfredshedsgaranti

  Er du ikke 100 % tilfreds med dit fibernet inden for de første 30 dage, giver vi dig pengene tilbage.
Bestil fibernet

Giver 1000 mbit fibernet stabil gaming?

De seneste år har der været en markant stigning i danskernes dataforbrug og hovedårsagen til den voldsomme stigning er vores underholdningsvaner. Særligt de populære internetaktiviteter som streaming og gaming øger danskerne behov for hurtigere og hurtigere bredbånd.

Det er særligt de grafiktunge og datakrævende multiplayerspil som fx Counter-Strike, FIFA, World of Warcraft, Fortnite, som ofte spilles på en stor skærm, der stiller høje krav til husstandens internetforbindelser, både hvad angår up- og downloadkapacitet samt latenstid (Kilde: Erhvervsstyrelsen).

En af de mange fordele ved fiberbredbånd er de symmetriske up- og downloadhastigheder. Når du vælger 1000 mbit fibernet, får du 1000/1000 Mbit/s. Det betyder, at din internetforbindelse er lige hurtig om at sende data, som den er til at modtage data. Det er blandt andet det der gør fiberbredbånd til det bedste internet til gaming.

Se om du kan få fibernet

Hvad følger med i sikkerhedspakken?

Med vores prisvindende sikkerhedspakke kan hele familien trygt færdes på internettet. Sikkerhedspakken er inkluderet i abonnementet på flere af vores hastigheder.

✓ Antivirus
✓ Antispam
✓ Safepay
✓ Diskret forældrekontrol
✓ Dansk support

Godt at vide om gigabit fibernet

Du kan hurtigt finde ud af, om du kan få 1000 mbit fibernet fra EWII ved at lave et adressetjek. Hvis vi kan levere fibernet til din adresse, kan du også få 1000 mbit internet. Du bestiller 1000 mbit fibernet i 3 nemme trin - herefter tager vi over og ordner resten. Har du allerede en nyere fiberboks installeret, kan du hurtigt få 1000 mbit internet. Hvis du skal have installeret en fiberboks, kan du få 1000 mbit fibernet på ca. 3-4 uger.

1000/1000 mbits internet betyder, at du kan sende og modtage 1000 megabit data i sekundet. Det er temmelig meget data. Er I flere gamere i familien, sendes der tunge filer ind og ud af hjemmekontoret og streames i bedste kvalitet på flere enheder samtidig, anbefaler vi, at du vælger en 1000/1000 Mbit/s forbindelse.

Hos EWII koster 1000/1000 Mbit/s fibernet 449 kr. pr. måned. Med i prisen får du en wifi-router og en digital sikkerhedspakke med antivirus program, anti spam, netbank beskyttelse, game mode m.m. Routeren sikrer dig et stabilt trådløst netværk i dit hjem til dine mobile enheder. For at få maksimale værdi ud af dit 1000/1000 Mbit/s fibernet, anbefaler vi, at du tilslutter dine stationære enheder med et netværkskabel.

Din digitale hverdag

Ta' dit Allente tv med på ferie

Nyd din yndlingsserie under parasollen, i sommerhuset eller på campingpladsen. Med en tv-pakke fra Allente, kan du streame hvor du vil - altså indenfor Europa.