Internet i Vejen

Kvinde sidder foran pc med mobil i hånden. Hun har internet via fibernet i Vejen.
Bor du i Vejen kommune, så er du et heldigt asen. Vejen er nemlig en af de kommuner, hvor flest har adgang til internet via fibernet.

Bor du i Vejen Kommune, er der stor sandsynlighed for, at du ikke skal vente på en udrulning af fibernet. Du kan formentlig allerede få fiberbredbånd. 

Hele 9 ud af 10 af husstandene i Vejen Kommune har nemlig i forvejen adgang til fibernet, og dermed også adgang til internet via det hurtige og stabile fiberbredbånd.

Vejen er dermed blandt de kommuner i Jylland med den højeste dækning af fiberbredbånd.

Se om du kan få fibernet

 

Sådan blev fibernettet i Vejen udrullet

Udrulningen af fibernet i Vejen og resten af Trekantområdet begyndte tilbage i 2012. Her besluttede EWII Koncernen (dengang TREFOR) at starte udrulningen af fibernetkablerne i Vejen i yderområderne af kommunen. Her var internettet i Vejen kommune dårligst og der var få andre muligheder for internet end via telefonstik. En form for internet vi i dag kun ser tilbage på med nostalgi pga. lyden, som modemmet sagde, når det ringede op.

Opbakningen til fibernet i Vejen kommune var stor og inden for kort tid kunne mange få glæde af det hurtigere internet i Vejen. 

Trods den høje dækning af fibernet i Vejen, er din husstand måske en af de ti, der endnu ikke kan få fibernet. EWII udvider løbende fibernettet i vores dækningsområde - også i Vejen Kommune.

Se nærmere på, hvordan får jeg fibernet

Hos EWII får du:

Med fibernet fra EWII får du en række fordele, som du ikke får andre steder.

 1. Ingen binding

  Hvis ikke hurtigt fiberbredbånd er dig alligevel, kan du altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel - uden gebyr.
 2. Gratis oprettelse

  Hos os betaler du hverken for tilslutning til fibernettet, installation af fiberboks eller oprettelse af dit abonnement.
 3. Altid inkl. wifi

  Uanset hvilken hastighed du vælger på dit fiberbredbånd, følger der altid en stabil og stærk wifi-løsning med i prisen.
 4. Tilfredshedsgaranti

  Er du ikke 100 % tilfreds med dit fiberbredbånd indenfor de første 30 dage, giver vi dig pengene tilbage.
Bestil fibernet

Din digitale hverdag

Sådan vælger du den bedste internetudbyder

Det er fristende kun at fokusere på pris og hastighed, når du skal vælge internetudbyder. Men det kan godt betale sig at gå et spadestik dybere.

Hænder holder om tablet. Bredbåndshastighed kan være svært. For hvilken hastighed skal jeg vælge? Hvilket internet skal jeg vælge? Hvor hurtigt internet har jeg brug for?

Din digitale hverdag

Hvilken hastighed har du behov for?

Svar på 4 nemme spørgsmål og få svaret på, hvilken internethastighed der matcher dit behov.

Dansk træhus. Husets boligværdi er højere, fordi der er etableret fibernet. Særligt kan fibernet på landet øge din værdi af boligen.

Din digitale hverdag

Øg værdien af din bolig med fiberbredbånd

Fiberbredbånd har ikke bare værdi for dig i din hverdag. Det øger også værdien af din bolig.

1-2-3: Så let får du fiber

Det tager ikke lang tid at finde ud af, om du også kan få lynhurtigt fiberbredbånd.

 1. Indtast adresse

  Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII.
 2. Vælg hastighed

  Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov.
 3. Kontaktinfo

  Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
Bestil fibernet

Værd at vide om internet i Vejen

Ja, Vejen har fibernetkabler - faktisk er stort set hele Vejen kommune dækket med fibernet. Så hvis du er på udkig efter hurtigt og stabilt internet i Vejen, kan du med stor sandsynlighed vælge fibernet.

Tjek din adresse og se om du kan få fibernet i Vejen

Hele 9 ud af 10 husstande har adgang til fibernet i Vejen, så du kan med stor sandsynlighed også få fibernet i Vejen på din adresse. Du kan tjekke din adresse her: Bestil fibernet eller se dine muligheder på Styrelsen for Dataforsyning og Infrastrukturs hjemmeside: tjekditnet.dk 

Vejen kommune er en af de kommuner i Danmark, hvor flest husstande har adgang til fibernet. Hvis du ikke allerede har fået etableret fibernet, kan du meget nemt få det, da fibernetkablerne med stor sandsynlighed ligger lige ude i vejen. Alt det kræver af dig, er at du bestiller fibernet hos EWII, så klarer vi resten.

Hvis du ikke kan få fibernet på din adresse endnu, kan der være flere forklaringer. Bor du til leje, kan din udlejer f.eks. have fravalgt etableringen af fibernet i din bolig. Det kan også være, at du bor på en af de få adresser som endnu ikke har adgang til fibernettet. EWII Koncernens ambition er, at alle adresser i Trekantområdet får adgang til fibernet inden udgangen af 2024.

Se om du kan få fibernet