Fibernet Kolding - få stabilt internet i Kolding

Mand arbejder i shorts ved spisebordet med fibernet Kolding. Han har EWII som internetudbyder i Kolding, så han kan arbejde hjemmefra. Med lynhurtigt internet i Kolding er det en leg.
4 ud af 5 husstande har adgang til fibernet i Kolding. Er du på jagt efter internet i Kolding? Tjek din adresse og se dine muligheder.

Tidligere skulle du være en heldige kartoffel, hvis du ville have fibernet i Kolding. Men siden 2012 har EWII løbende udrullet fiberkabler i Kolding kommune, så i dag har over 87 % af husstandene adgang til fibernet i Kolding kommune. Det er markant over landsgennemsnittet på 72 %. Det betyder også, at mange nu kan få lynhurtigt fiberbredbånd i Kolding.

Bestil fiber

Så let får du fibernet i Kolding

Det tager ikke lang tid at finde ud af, om du også kan få lynhurtigt fiberbredbånd i Kolding.

 1. Indtast adresse

  4 ud af 5 husstande har adgang til fibernet i Kolding. Indtast din adresse og se om du kan få fiberbredbånd i Kolding fra EWII.
 2. Vælg hastighed

  Vi tilbyder mange forskellige hastigheder på internet i Kolding. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov.
 3. Kontaktinfo

  Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling på fiberbredbånd i Kolding.
Bestil internet i Kolding

Få stabilt internet i Kolding med EWII som din internetudbyder

Når du skal vælge internet i Kolding, kan du vælge mellem flere forskellige internetudbydere og internetteknologier. Vælger du EWII som din internetudbyder i Kolding, får du ikke bare stabilt internet via fibernet, du får også en række fordele, som du ikke får hos andre internetudbydere i Kolding.

Fordele med internet i Kolding fra EWII:

 • 100 % tilfredshedsgaranti
  Er du ikke fuldt ud tilfreds efter de første 30 dage, får du første måneds abonnement retur.
 • Ingen binding
  Du kan frit opsige med 1 måneds varsel, hvis ikke fibernet er sagen alligevel.
 • Altid inkl. wifi-router
  Uanset hvilken hastighed du vælger, er der en wifi-router med i pakken hos EWII. Så er du sikret stabilt trådløst internet.
 • Digital sikkerhedspakke
  I alle vores abonnementer er der inkluderet en digital sikkerhedspakke, så du trygt kan færdes på internettet uden at skulle bekymre dig om computer vira, spammails osv.
 • Gratis oprettelse og installation
  Hos os koster det ikke noget at få installeret en fiberboks i din bolig. Og du betaler heller ikke oprettelse af dit abonnement. 

Se om du kan få fibernet

Fibernet Kolding: Landområdene var først til at få adgang

Da EWII Koncernen i sin tid begyndte udrulningen af fiberinfrastrukturen, begyndte vi i landområderne. Her var internettet i Kolding kommune dårligst og det var her, der var de største afstande mellem byerne. 

Opbakningen til den nye internetteknologi var stor i Kolding kommune og inden for kort tid kunne mange få glæde af det hurtigere internet i Kolding. Med fiberbredbånd i Kolding havde borgerne nu stabilt og hurtigt internet. 

Illustration af fibernet Kolding. EWII er internetudbyder i Kolding og leverer stabilt internet via fibernet i Kolding og resten af Trekantområdet. Bestil internet i Kolding her.

Fiberkablerne ruller videre - også i Kolding midtby

I løbet af en årrække kom fiberinfrastrukturen tættere og tættere på Kolding midtby. Er du en af de få, der endnu ikke kan få fiberbredbånd i Kolding, skal du ikke fortvivle - det er på vej til dig. 

Projektet med at nedgrave fiberkabler i Kolding midtby er en bekostelig affære og kræver meget koordinering og planlægning. Derfor er der afsat 1 mia. kroner til løbende at udvide fiberinfrastrukturen i Kolding og resten af vores dækningsområde.

Målet er, at alle i Trekantområdet skal have adgang til fibernettet inden udgangen af 2024.

Se om du kan få fiber

Hos EWII får du:

Med fibernet fra EWII får du en række fordele, som du ikke får andre steder.

 1. Ingen binding

  Hvis ikke hurtigt fibernet er dig alligevel, kan du altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel - uden gebyr.
 2. Gratis oprettelse

  Hos os betaler du hverken for tilslutning til fibernettet, installation af fiberboks eller oprettelse af dit abonnement.
 3. Døgnåben support

  Det er aldrig fedt, når internettet driller. Derfor kan du få fat i vores teknisk support 24/7/365.
 4. Tilfredshedsgaranti

  Er du ikke 100 % tilfreds med dit fibernet inden for de første 30 dage, giver vi dig pengene tilbage.
Bestil fibernet

Godt at vide om fibernet i Kolding

Ja, EWII tilbyder fiberbredbånd i Kolding. Du kan vælge bredbåndspakker med hastigheder op til 1000 Mbit/s.

Hvis du allerede har en fiberboks installeret i din bolig, kan du få fiberbredbånd i Kolding på ca. 5 hverdage. 

Har du ikke en fiberboks i din bolig i forvejen, skal vi først have sat en op. Det tager ca. 4-6 uger, da det bl.a. kræver, at vi indhenter tilladelse fra kommunen til at grave fiberkablerne ind til din bolig. Men bare rolig, alt det sørger vi for, så snart du har bestilt fiberbredbånd.

Ja, dele af Kolding midtby har allerede mulighed for at få fiberbredbånd. Lige nu er vi i gang med at udrulle fiberkabler i gågaderne i Kolding. 

Tjek her, om du kan få fiber allerede

Produkt

Et godt valg til den lille familie

300/300 megabit er en rigtig god forbindelse til den mindre familie, og til dig som arbejder hjemmefra.