Billigt bredbånd til hele familien

Mand sidder ved skrivebord med pc i online møde. Han bruger billigt bredbånd via fiberbredbånd til at arbejde hjemmefra.
Oplev stabilt og billigt bredbånd - med 300/300 megabit i både up- og download er hele familien sikret kapacitet på internettet.
 • Ingen binding

 • Gratis oprettelse

 • Digital sikkerhedspakke

Tænk, hvis du både kunne få billigt bredbånd og stabilt wifi. Og det kan du heldigvis med vores 300/300 megabit fiberbredbånd.

Bestil fibernet

300/300 megabit er egnet til den mindre familie, som ønsker sig stabilt og billigt bredbånd. Der er kapacitet til, at flere brugere kan være online samtidig og streame på flere enheder. Hastigheden er også god, hvis du arbejder meget hjemmefra eller der er en upcoming gamer i familien.

Inkl. i prisen får du vores wifi-5 router, så du også får stabilt, trådløst bredbånd i din bolig.

Se om du kan få fibernet og bestil her

 

Hos EWII får du:

Med fibernet fra EWII får du en række fordele, som du ikke får andre steder.

 1. Ingen binding

  Hvis ikke hurtigt fibernet er dig alligevel, kan du altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel - uden gebyr.
 2. Gratis oprettelse

  Hos os betaler du hverken for tilslutning til fibernettet, installation af fiberboks eller oprettelse af dit abonnement.
 3. Døgnåben support

  Det er aldrig fedt, når internettet driller. Derfor kan du få fat i vores teknisk support 24/7/365.
 4. Tilfredshedsgaranti

  Er du ikke 100 % tilfreds med dit fibernet inden for de første 30 dage, giver vi dig pengene tilbage.
Bestil fibernet

Godt at vide om 300 300 mbit

En almindelig familie kan nyde godt af en hurtig interneforbindelse med en hastighed på 300 Mbit/s, især på en fiberforbindelse. En god tommelfingerregel er at have en hastighed på 25 Mbit/s pr. person for at sikre en jævn og responsiv internetoplevelse.

For at streame i HD-kvalitet kræves en forbindelse på mindst 5 Mbit/s, mens streaming i 4K kræver mindst 25 Mbit/s. Hvis flere personer streamer samtidig, anbefales det at have en internetforbindelse på mindst 50-100 Mbit/s.

Downloadhastighed referer til, hvor hurtigt data kan overføres fra internettet til din enhed, mens uploadhastighed referer til, hvor hurtigt data kan overføres fra din enhed til internettet. Generelt er downloadhastighed den vigtigste faktor for de fleste, da man typisk downloader mere data end man uploader.

Din digitale hverdag

Ta' dit Allente tv med på ferie

Nyd din yndlingsserie under parasollen, i sommerhuset eller på campingpladsen. Med en tv-pakke fra Allente, kan du streame hvor du vil - altså indenfor Europa.