Energirådgivning til private

Tømrer efterisolerer på loft. Med energirådgivning til private får du overblik over mulighederne for energibesparelser og energiforbedringer. Se mere om energirådgivning privat.
Få energimærket din bolig, overblik over varmetabet i din bolig med termografering, eller gode råd og vejledning til, hvordan du kan bruge energien rigtigt i dit hjem.
 • Spar på energien

 • Spar penge på opvarmningen

 • Få en mere klimavenlig bolig

 • Energimærkning

  Du skal bruge et energimærke, når dit hus sættes til salg eller du skal energirenovere.

  Om energimærkning
 • Termografering

  Få fuldt overblik over varmetabet i din bolig, og hvor du kan finde besparelser.

  Om termografering

Få energirådgivning om energiforbedringer i dit hus eller lejlighed

Den billigste energi, er den du ikke bruger. Og der kan være meget energi at spare ved at lave energiforbedringer i din bolig.

Derfor rådgiver vi om energiforbedringer i dit hjem. Vi tilbyder gratis energirådgivning til private på telefonen og ydelser som energimærkning og termografering

Mange års erfaring med energirådgivning til private

Hos EWII har vi mange års erfaring med energirådgivning til private. Som Trekantområdets forsyningsselskab, har vi eksperter indenfor el, vand, varme, indeklima, energiforbedringer, energioptimering og grøn omstilling.

Vores energirådgiveres viden kommer dig til gode, når vi tilbyder dig gratis energirådgivning til private på telefonen eller når vi udfører en energimærkning af din bolig, så du kan få et overblik over energiforbedringer og energibesparelser eller gøre din bolig klar til et salg.  

Energirådgivning til private er også en vigtig brik i den grønne omstilling. Der er nemlig meget at vinde, hvis vi alle sparer på energien og bruger den rigtigt. Det kan du f.eks. gøre ved at vælge grønne løsninger, når du laver energiforbedringer af dit hus eller ejerlejlighed. 

Som uvildige energirådgivere hjælper vi dig med at finde de helt rigtige grønne løsninger og energiforbedringer, der kan betale sig at investere i for dig.

Gavl på murermestervilla i solskin. Med gratis energirådgivning til private får du forslag til energiforbedringer af dit hus og overblik over energibesparelser. Se mere om energirådgivning privat.

Gratis energirådgivning til private

Få gratis energirådgivning på telefonen - nemt og hurtigt. Vi hjælper dig med at spotte mulige energibesparelser i dit hjem og rådgiver om eventuelle tilskud. Vi tager udgangspunkt i dit forbrug og dine muligheder for energibesparelser.

Ring på 73 63 30 70

Det skal du have klar, inden du ringer:

 • Dit installationsnummer eller
 • Din seneste varmeregning for fjernvarme, fyringsolie, naturgas, brænde/træpiller eller el

Godt at vide

Alle overflader udsender varmestråling. Med termografering måler et infrarødt kamera bølgelængden på varmestrålingen og omsætter det til temperaturer. Med termografikameraets infrarøde billeder kan vi se, hvor huset har sine svagheder, og hvor du skal sætte ind for at mindske varmetabet.

Kontakt EWII Rådgivning på 73 63 30 70, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan mindske varmetabet i din bolig.

Prisen på en energimærkning afhænger af størrelsen på din bolig. Hvis din bolig er mindre end 500 m2 koster et energimærke 5.500 kr. Hvis din bolig er større end 500 m2, kan du kontakte os på 73 63 30 70 for et uforpligtende tilbud.

Jo nyere boligen er, des højere er energimærket typisk, og de fleste boliger i dag ligger på trin c-g, hvis de ikke er blevet energirenoveret eller er nyopførte.

Ifølge Energistyrelsen ligger varmeforbruget for et parcelhus på 140 m2, der har fjernvarme på 18.600 kWh/år, med energimærke c. Det svarer til 13.020 kr. årligt.

CO2 er en lugtfri og usynlig gasart, der også går under navnet kuldioxid eller carbondioxid. Den opstår bl.a. ved fotosyntese og respiration, altså udånding. CO2 er derfor i sig selv ikke farlig, da den er en naturlig del af vores hverdag.

Hænder varmer sig på radiator

Dit hjem

Sådan sparer du på varmen

Vi har samlet en række nemme råd, så du hurtigt kan gå i gang med at spare på varmen derhjemme.