Introstrøm: Intro Timepris

Vil du have el uden abonnement? Få strøm til timepris i 6 måneder uden abonnement, hvis du også har internet fra EWII på samme adresse.
 • 0 kr. i abonnement i 6 mdr.

 • 0 kr. i tillæg i 6 mdr.

 • Ingen aconto afregning

Få introstrøm og internet på samme adresse og spar

Intro Timepris er til dig, som har eller bestiller et abonnement på internet hos EWII til samme adresse. Det er dog betinget af, at du ikke har haft en aktiv elaftale hos EWII de seneste 6 måneder og har et årligt elforbrug på op til 30.000 kWh.

Uanset hvor i landet du bor, kan vi levere el og internet til din bolig hvad enten det er hus, lejlighed eller sommerhus.

Udnyt de billige timer med vores intropris

Med Intro Timepris betaler du den variable timepris på den nordiske elbørs Nordpool. Det betyder, at din elpris følger udviklingen på elmarkedet time for time, så du har mulighed for at flytte dit elforbrug til de tidspunkter på døgnet, hvor timeprisen på el er billigst og du kan nyde godt af en lav kWh-pris på din strøm.

Den oplyste pris ved bestilling af Intro Timepris er beregnet som et gennemsnit af den seneste måneds timepriser fra den nordiske elbørs Nordpool plus et tillæg på 0,00 øre pr. kWh og et månedligt abonnement på 0,00 kr. (normalpris 29 kr./md).

Du vil selvfølgelig stadig betale for de obligatoriske tariffer for transport, skatter, afgifter og netabonnement. Efter udløb af introduktionsperioden på 6 måneder vil din elaftale automatisk blive skiftet over til Timepris.

Kvinde med høretelefoner foran pc

Har du ikke internet fra EWII?

Hvis du ikke allerede har internet fra EWII, så skynd dig at bestille det, så du kan udnytte vores intropris på el. Vi kan levere hurtigt og stabilt internet til over 3 millioner adresser i Danmark – så måske kan vi også levere til dig. Udover et stabilt internet får du også gratis oprettelse, ingen binding og 20 % rabat på streamer tv-pakker fra Allente.

Slå din adresse op og se om du kan få internet fra EWII.

Tjek din adresse

Så nemt skifter du til Intro Timepris

Nok er elaftaler ikke det mest spændende. Men det er faktisk hverken besværligt eller tidskrævende at skifte til EWII. Læn dig tilbage og spar - vi sørger for al det praktiske.

 1. Bestil Intro Timepris

  Indtast din adresse. Prisen på el varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. For at vise dig den korrekte pris, skal vi kende din adresse og dit årlige elforbrug.
 2. Opsig abonnement på internet

  Hvis du ikke har internet hos EWII, skal du selv sørge for at opsige dit nuværende abonnement hos anden udbyder. Det er en god idé at kontakte din leverandør og undersøge din opsigelsesperiode.
 3. Bestil internet

  Indtast din adresse, og se hvor hurtigt internet du kan få fra EWII. Vi kan levere i stort set hele Danmark. Vælg din internethastighed efter din og familiens behov.
 4. Bekræft dine køb

  Tjek din indbakke og bekræft dine køb. Og læn dig så tilbage, for vi sørger for alt det praktiske herfra.

Tag kontrol over din regning med EWII

Vi ved, at det er vigtigt at få mest muligt ud af dine penge og undgå unødvendige bekymringer over regninger. Derfor tilbyder vi hos EWII flere fordele, der gør din regning mere overskuelig og behagelig:

 • Gebyrfri betalingsmetoder: Hos os slipper du for gebyrer, når du betaler din regning. Vi tilbyder flere forskellige gebyrfri betalingsmetoder, så du kan undgå ekstra udgifter, når du betaler.
 • Forbrugsalarmer og overvågning: Med vores system kan du selv opsætte forbrugsalarmer og overvågning på dit elforbrug. På den måde får du automatisk besked om, hvor meget du har brugt, så du kan undgå ubehagelige overraskelser på din næste regning.
 • Betaling kun for forbrug: Vi opkræver ikke forudbetaling for dit elforbrug hos EWII. Det betyder, at du kun betaler for den strøm, du rent faktisk har brugt. Så du behøver ikke bekymre dig om at skulle betale en kæmperegning for noget, du ikke har brugt endnu.

Vi er her for at gøre din regning mere gennemsigtig og let at håndtere, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig.