Termo­grafering

Termografi af hus
Med termografering får du fuldt overblik over varmetabet i din bolig, mangelfuld isolering i vægge, lofter og mure, kuldebroer, utætte vinduer og døre mv.

Termografering - den sikre vej til besparelser

Termografering af boligen er et godt udgangspunkt, når du vil spare penge på opvarmningen. Du får hjælp til at vurdere, om du skal udskifte vinduerne, hulmursisolere ydervæggene eller andet. 

Hvad er termografering?

Alle overflader udsender varmestråling. Med et infrarødt kamera måles bølgelængden på varmestrålingen, som omsættes til temperaturer. De infrarøde billeder vil vise, hvor din bolig har sine svagheder, og hvor du kan sætte ind for at mindske varmetabet. 

For at få det bedste resultat er det vigtigt, at der er en temperaturforskel på 15°C mellem indvendig og udvendig væg. Derfor anbefales det ikke termografere ved en udetemperatur på over 5°C. Termografering af huse foregår derfor normalt i vinterhalvåret.

Er det kun gamle huse, som har gavn af en termografering?

Vi kontrollerer mange nye huse, hvor ejeren oplever, at byggeriet ikke lever op til forventningerne. Med en termografirapport i hånden har du god mulighed for at påpege fejl og mangler over for entreprenøren. Termografering kan derfor også være brugbar i forbindelse med nybyggeri.

Bestil en termografering

Kontakt os for mere info på 73 63 30 70.

Termografering

* Som udgangspunkt er priserne gældende inden for en radius af 25 km fra Kolding, men da vi har energirådgivere både i og uden for Trekantområdet er dette udgangspunkt kun vejledende.

  1. Med rapport - Kr. 3.195, inkl. moms*

    Beskrivelse af mulige fejl og mangler i klimaskærmen
  2. Uden rapport - Kr. 1.195,- inkl. moms*

    Denne gennemgang er ikke fradragsberettiget
Kontakt mig