Få 10 års tryghed med varme­pumpe på abonnement

Grim fyr i kælderen - Skift oliefyret ud med varmepumpe på abonnement. Få grøn varme - køb luft til vand varmepumpe
Skift dit gamle fyr ud med en klimavenlig varmepumpe og få grøn varme.
 • 10 års tryghed

 • Vi klarer det hele

 • Grøn varme

Få grøn varme uden at løfte en finger

Når du vælger en luft til vand varmepumpe på abonnement hos EWII, opvarmer du din bolig med grønnere og mere klimavenlig energi. Så er du med til at passe på miljøet og mindske CO2-udslippet.

Det er let for dig at udskifte dit gamle fyr, for vi tager os af hele processen. Først afkobler vi dit nuværende fyr, og derefter installerer vi din nye energieffektive varmepumpe.

Med et abonnement har du ingen uforudsete udgifter til lovpligtig service og almindelige reparationer i aftaleperioden. Det er med i dit månedlige abonnement. Vi holder øje med dit luft til vand anlæg og sikrer, at det hele tiden fungerer, som det skal.

Hvorfor vælge en varmepumpe på abonnement?

Der er mange fordele ved en varmepumpe - og med et abonnement er der endnu flere.

 1. 10 års tryghed

  Med i dit abonnement er både lovpligtig service og eventuelle reparationer. Så du har ikke uforudsete udgifter i de 10 år, din aftale løber.
 2. Vi klarer det hele

  Vi afkobler dit gamle fyr, installerer din varmepumpe, søger om tilskud og klarer den løbende vedligeholdelse.
 3. Grøn varme

  Vores varmepumper kører på grøn strøm, og er en af de mest miljøvenlige opvarmningsformer, der findes.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at ringe til os på 73 63 31 10 til en uforpligtende samtale.
Du kan også udfylde formularen nedenfor. Så ringer vi til dig på det valgte tidspunkt.

Bliv ringet op

 
Dreng sidder på gulvvarme med ipad

10 års tryghed til 0 kr. i udbetaling

Med en varmepumpe på abonnement hos EWII får du én samlet pakke. Det gør processen nem for dig - og du slipper for at forholde dig til tilskudsordninger, ansøgninger osv. Det klarer vi alt sammen for dig.

Du betaler:

 • 0 kr. i udbetaling
 • 500 kr. i månedligt abonnement (ved skift fra olie- eller gasfyr)
 • Dit varmeforbrug - prisen pr. kWh varme fastsættes ud fra dit estimerede forbrug

Skifter du fra andre opvarmningskilder end olie- eller gasfyr, betaler du 650 kr. i månedligt abonnement.

Læs mere om pris og forbrug til varmepumpe her

Dét får du med i abonnementet:

 • Afkobling af dit gamle fyr ekskl. bortskaffelse (kan tilkøbes)
 • Installation af din nye Panasonic luft til vand varmepumpe
 • Lovpligtig service og eventuelle reparationer
 • Overvågning og optimering af driften på din luft til vand varmepumpe
 • Grøn og klimavenlig opvarmning af din bolig
 • Efter aftalens udløb (10 år), kan du let indgå en ny aftale eller købe varmepumpen til 100 kr.

Grim fyr i kælderen

Video

Skift fyret ud med grøn varme

Gasfyret drukner i høje gaspriser

Gaspriserne har været rekordhøje i 2021 med en stigning på 491%, ifølge Dansk Industri. Det skyldes blandt andet vejret, som har givet en stigende efterspørgsel på gas, samt politiske forhold.

Interesseorganisationen for danske energiselskaber Dansk Energi vurderer endda, at man først forventer, at det vil vende tilbage til normalen engang i foråret 2023.

Hvad betyder det så for dig som ejer af et gasfyr?

Lad os forklare det med et eksempel.

Gasprisen ligger normalt på ca. 6,90 kr. pr. kubikmeter (Bolius), men i december 2021 nåede den helt op på 16 kr. pr. kubikmeter.

Den stigning betyder, at varmeregningen stiger med 16.635 kr. om året, hvis du opvarmer din bolig med naturgas og har et årligt varmeforbrug på 18.100 kWh / 1.823 m3 naturgas.

Det er derfor ikke sjovt at være gasfyrsejer for tiden. Men det kan være en oplagt anledning til at kigge efter alternative opvarmningsformer, som samtidigt støtter den grønne omstilling – eksempelvis en varmepumpe.

Varmepumpe indedel og udedel

Sådan virker et luft til vand anlæg

I en varmepumpe er det luftens energi, der med et lille strømforbrug komprimeres til at producere varme og varmt vand til din bolig.

Et luft til vand anlæg består af to dele: En udedel og en indedel. Udedelen placeres ude foran huset og trækker luften ind i varmepumpen. Indedelen placeres typisk i dit bryggers. Den omsætter luften til en højere temperatur, der kan anvendes til opvarmning af boligen og varmt vand.

Se hvordan en varmepumpe virker

Træt hund foran radiator

Tilskud til grøn varme

Energistyrelsen giver tilskud til varmepumper, når du skifter fra et olie- eller gasfyr.

Vi klarer ansøgningen om tilskuddet for dig. 

Hvad koster en varmepumpe?

Ofte stillede spørgsmål

Med en abonnementsordning leverer vi varmepumpen, og vi installerer den også for dig. Vi har samlet alle processer og ydelser i én pakke, så du kun skal tænke på det månedlige abonnement.

Med en abonnementsordning klarer EWII det hele:

 • Vi afkobler dit gamle fyr og installerer den nye varmepumpe både inde og ude
 • Vi sørger for al lovpligtig service og eventuelle reparationer af varmepumpen i hele aftaleperioden på 10 år
 • Vi tager os af al koordinering
 • Via dit månedlige abonnement får du grønnere varme i din bolig
 • Når aftalen udløber efter 10 år, kan du let indgå en ny abonnementsaftale på en ny varmepumpe eller købe den eksisterende varmepumpe til 100 kr.

En luft til vand varmepumpe er en af de mest miljøvenlig opvarmningsformer, der findes. Det er den fordi, den udnytter energien i luften til at producere varme og varmt vand til din bolig - og processen kræver et minimalt strømforbrug.

Derudover kører vores varmepumper på grøn strøm fra vedvarende energikilder. Så bliver det ikke meget grønnere.

Se nærmere på, hvordan en luft til vand varmepumpe virker

En varmepumpe bruger noget så simpelt som luft til at opvarme din bolig. I en luft til vand varmepumpe er det luftens energi, der udnyttes til at producere varme og varmt vand til din bolig.

Varmepumpen består af to dele: En udedel og en indedel. Udedelen placeres ude foran huset og fungerer som en omvendt ventilator, der ved hjælp af lidt strøm suger luften ind i varmepumpen.

Indedelen placeres ofte i et bryggers. Den omsætter luften til et højere temperaturniveau, der kan anvendes til opvarmning af boligen. Det sker via et lukket kredssystem med et kølemiddel og en kompressor. Nøjagtig ligesom når du presser en cykelpumpe sammen og spidsen hermed bliver varm.

Forskellen er blot, at ved cykelpumpen er du selv energikilden, hvorimod varmepumpen kræver strøm til at drive kompressoren.

Klik dig videre til, hvordan virker en varmepumpe

Et abonnement på en luft til vand varmepumpe hos EWII løber i en periode på 10 år.

Det betyder, at du får 10 års tryghed, hvor du ikke skal bekymre dig om service eller reparationer.

Når aftalen udløber, har du mulighed for at indgå en ny abonnementsaftale om en ny varmepumpe eller købe den eksisterende varmepumpe til en pris på 100 kr.

Skifter du dit gamle olie- eller gasfyr ud med en varmepumpe på abonnement hos EWII, slipper du for at lægge et engangsbeløb i udbetaling. Det vil altså sige 0 kr. i udbetaling.

I stedet betaler du et månedligt abonnement fra 500 kr. og dit varmeforbrug. Prisen pr. kWh varme fastsættes ud fra dit estimerede forbrug (min. 12.000 kWh varme årligt) og afregnes aconto hver måned. Når året er omme, laver vi en årsafregning baseret på dit faktiske forbrug, for året der er gået.

Selvom du har træpillefyr, kan du stadig benytte dig af tilbuddet om en varmepumpe på abonnement fra EWII.

Du slipper for at lægge en engangsbetaling, dvs. 0 kr. i udbetaling. Til gengæld betaler du et fast, månedligt abonnement på 650 kr. plus dit varmeforbrug.

Prisen pr. kWh varme fastsættes ud fra dit estimerede forbrug og afregnes aconto hver måned (min. 12.000 kWh varme årligt). Når året er omme, laver vi en årsafregning baseret på dit faktiske forbrug. 

Abonnementet er lidt højere end hvis du skiftede fra olie- eller gasfyr, da der ikke er tilskud til udskiftning af træpillefyr med en varmepumpe.

Men du kan glæde dig over ingen uforudsete udgifter til reparation eller service, og du skal ikke længere bruge tid på bestilling af træpiller eller huske at fylde dit fyr op. Det er nemt og bekvemt!

Hvis du flytter fra din bolig, inden din varmepumpes abonnementsperiode på de 10 år er udløbet, har du to muligheder.  

 1. Den nye ejer kan overtage abonnementet på varmepumpen hos EWII og fortsætte abonnementet på de gældende vilkår. Det kræver et ejerskifte, som EWII skal orienteres omkring. EWII kan dog ved ejerskiftet kræve, at den nye ejer giver oplysninger om sine økonomiske forhold og ikke giver anledning til bemærkninger. 

 2. Du kan også vælge at opsige aftalen hos EWII. Du er i så fald forpligtet til at betale et anført opsigelsesgebyr, som fremgår af de gældende vilkår. EWII vil hermed demontere varmepumpen på husstanden. Den nye ejer skal dog være opmærksom på at finde anden opvarmningskilde til boligen. 

Du kan finde mere om ejerskifte og opsigelse i EWII Varmepumpers vilkår.