Drengefødder på gulv med varme

Grøn varme på abonnement

Nu er det slut med en stor investering og bøvlet vedligeholdelse, hvis du vil skifte dit forurenende gas- eller oliefyr ud med mere klimavenlig varme fra en luft til vand varmepumpe.

Hvordan lyder det, at du fremover kan få varmen i dit vand, i radiatorerne eller i dit gulv fra en vedvarende energikilde?

Og det endda uden at du skal punge op for den nye grønne varmekilde?

"Lidt for godt til at være sandt. Der må da stå noget med småt."
Det gør der også.

Der står blandt andet, at du med en varmepumpe på abonnement slipper for alt det besværlige og rodet ved et skifte din gas- eller oliekedel i bryggerset, kælderen eller skuret. Vi klarer installationen og den nødvendige løbende vedligeholdelse – ja tilmed også service og din ansøgning til tilskud fra Energistyrelsens skrotpulje.

"Det må da være en and. Den køber jeg ikke."
Det behøver du heller ikke.

Du kan få din varme fra en luft til vand varmepumpe på abonnement hos EWII.

Klimavenlig varme på den nemme måde

Bliv fri for bekymringer med en varmepumpe på abonnement

 1. Intet besvær

  Vi installerer, servicerer og vedligeholder din varme i 10 år.
 2. Intet køb

  Betal i stedet et fast månedligt abonnement + dit forbrug.
 3. Få tilskud

  Du kan få del i skrotningsordningens tilskud samt klimavenlig varme.
Læs mere og bestil her

Leasing, leje, abonnementsordning. Kært barn har mange navne

Vi kalder det en abonnementsordning, men det fungerer på mange måder ligesom andre ting, du enten leaser eller lejer. F.eks. en leaset bil.

Går den i stykker, er det leasingselskabets og mekanikerens hovedpine. Ikke din. Det gælder også for din varmepumpe på abonnement. Vi fixer det. Skal en leaset bil til service, betaler en anden regningen. Med en varmepumpe på abonnement, havner den serviceregning hos os.

Skal du købe en ny bil, skal du enten tømme din konto eller spørge banken om lov. Det skal du ikke, når du leaser bilen, men dog hoste op med en udbetaling. 

Den udbetaling har vi droppet på vores luft til vand varmepumpe, og gjort det endnu billigere for dig. Oprettelsen giver vi dig til 0 kr, så du kun skal betale den faste månedlige ydelse på 500 kr. + dit forbrug.

”Men når jeg så skal købe bilen fri efter leasingsperioden – så koster den kassen!”.

Tit helt korrekt – bare ikke når vi taler en varmepumpe på abonnement.

Efter de 10 år, hvor vi sørger for at din miljøvenlige varme spiller hos dig, kan du købe varmepumpen fri for et symbolsk beløb på 100 kr. Så ejer du varmepumpen – medmindre du er blevet så glad for fordelene ved et abonnement, at du ønsker at fortsætte perioden.

Læs også: En varmepumpe forhøjer værdien af din bolig

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at ringe til os på 73 63 31 10 til en uforpligtende samtale.
Du kan også udfylde formularen nedenfor. Så ringer vi til dig på det valgte tidspunkt.

Bliv ringet op

Gas er so last last year

Allerede i 2019 tog EWII konsekvensen af, at gas ikke er en holdbar energiform, hvis vi alle skal i mål med en 70% CO2 reduktion i 2030. I vores verden er holdbarheden på opvarmningsmetoden allerede udløbet. Ja, undskyld - et fossil, om man vil. Varmen, og strømmen dertil, skal i stedet komme fra de vedvarende energikilder.

Derfor udfasede vi vores naturgasforretning, så vi fremover kun kan levere varme og strøm fra vedvarende energikilder.

Med en varmepumpe på abonnement uden udbetaling er det nemt for dig at træffe det klimavenlige og prisbevidste valg til opvarmning af din bolig.

Se hvad en varmepumpe koster og hvordan den virker

Hvilke spørgsmål hører vi mest?

Skifter du dit gamle olie- eller gasfyr ud med en varmepumpe på abonnement hos EWII, slipper du for at lægge et engangsbeløb i udbetaling. Det vil altså sige 0 kr. i udbetaling.

I stedet betaler du et månedligt abonnement fra 500 kr. og dit varmeforbrug. Prisen pr. kWh varme fastsættes ud fra dit estimerede forbrug og afregnes aconto hver måned. Når året er omme, laver vi en årsafregning baseret på dit faktiske forbrug. Minimumsforbruget er 12.000 kWh varme årligt.

Den samlede omkostning for et gennemsnitshus på 130 m2 udgør 2.310 kr. pr. md. ved 18.100 kWh varme årligt ved skift fra olie- eller gasfyr.

Vi betaler varmepumpens elforbrug - og den kører naturligvis på grøn strøm.

Et abonnement på en luft til vand varmepumpe hos EWII løber i en periode på 10 år.

Det betyder, at du får 10 års tryghed, hvor du ikke skal bekymre dig om service eller reparationer.

Når aftalen udløber, har du mulighed for at indgå en ny abonnementsaftale om en ny varmepumpe eller købe den eksisterende varmepumpe til en pris på 100 kr.

Det er ikke inkluderet i prisen, men det er muligt at få et tilbud på:

 • Tømning og bortskaffelse af oliefyr
 • Demontering og tømning af olietank

Ønsker du at udskifte dit gasfyr til en varmepumpe, vil der være et gebyr på frakobling fra gassystemet på anslået 8.000 kr., som går til EVIDA, der er ansvarlig for det danske gasnet.

Pr. marts 2021 startede en midlertidig ordning, Afkoblingsordningen, som giver private husholdninger mulighed for at få dækket dette gebyr. Der er tale om først-til-mølle princippet.

Læs mere om den nye afkoblingsordning her

Selvom du har træpillefyr, kan du stadig benytte dig af tilbuddet om en varmepumpe på abonnement fra EWII.

Du slipper for at lægge en engangsbetaling, dvs. 0 kr. i udbetaling. Til gengæld betaler du et fast, månedligt abonnement på 650 kr. plus dit varmeforbrug.

Prisen pr. kWh varme fastsættes ud fra dit estimerede forbrug og afregnes aconto hver måned (min. 12.000 kWh varme årligt). Når året er omme, laver vi en årsafregning baseret på dit faktiske forbrug. 

Abonnementet er lidt højere end hvis du skiftede fra olie- eller gasfyr, da der ikke er tilskud til udskiftning af træpillefyr med en varmepumpe.

Men du kan glæde dig over ingen uforudsete udgifter til reparation eller service, og du skal ikke længere bruge tid på bestilling af træpiller eller huske at fylde dit fyr op. Det er nemt og bekvemt!

Med en abonnementsordning leverer vi varmepumpen, og vi installerer den også for dig. Vi har samlet alle processer og ydelser i én pakke, så du kun skal tænke på det månedlige abonnement.

Med en abonnementsordning klarer EWII det hele:

 • Vi afkobler dit gamle fyr og installerer den nye varmepumpe både inde og ude
 • Vi sørger for al lovpligtig service og eventuelle reparationer af varmepumpen i hele aftaleperioden på 10 år
 • Vi tager os af al koordinering
 • Via dit månedlige abonnement får du grønnere varme i din bolig
 • Når aftalen udløber efter 10 år, kan du let indgå en ny abonnementsaftale på en ny varmepumpe eller købe den eksisterende varmepumpe til 100 kr.
 • Vi betaler varmepumpens strømforbrug - som naturligvis kører på grøn strøm