Nyt liv til udslidt arbejdstøj

EWII indgår i et samarbejde, hvor vores kasserede arbejdstøj får nyt liv. Se, hvordan vi giver vores udslidte arbejdstøj nyt liv, og hvordan det kommer vores kunder til gavn.

Genbrug af arbejdstøj

Hos EWII har vi igangsat flere aktiviteter omkring biodiversitet og samfundsanvar og bæredygtighed. 

I vores fortsatte arbejde på at finde nye veje for at mindske vores spild og leve op til vores sociale ansvar har vi indgået samarbejde med den socialøkonomiske virksomhed Huset Venture. I stedet for at vi bortskaffer vores kasserede arbejdstøj, bliver det syet om til gymnastikposer og indkøbsnet.  

Det giver mening på alle måder. Fordi vi på den måde kan støtte Huset Venture i deres arbejde for at skabe jobs til mennesker med særlige vilkår og  give nyt liv til kasseret materiale.

Når EWII samarbejder med os, så er det fordi de tænker bæredygtighed – både socialt og cirkulært. Partnerskabet betyder enormt meget for os.

Karsten Hjort-Enemark

Regionschef for Syddanmark, Huset Venture

Sikkerhed tænkt ind i designet

Meningen med at få syet det kasserede materiale om er klar. Det skal komme vores kunder til gode. 

I forvejen sponsorerer EWII lokale sportsklubber og foreninger. Sponsoraterne er én måde at give tilbage på og gøre gavn. Gymnastikposerne er en anden.

Reflekserne på EWII-montørernes gamle arbejdstøj er blevet genbrugt på gymnastikposerne. På den måde har skrædderne hos Huset Venture også tænkt sikkerhed ind i designet.

Det er sund fornuft for EWII at genbruge der, hvor det kan lade sig gøre.

Mindre plastik, mere genbrug

EWII Koncernens brugte reklamebannere, som oftest får lov at samle støv efter brug, er blevet omdannet til unikke shopping bags. 

Indkøbsnettene er både holdbare, praktiske og mere miljøvenlige end at købe plastikposer. Og så gør det jo ikke noget, at hvert design er unikt. 

I virkeligheden bestemmer du jo selv, om du vil bruge den til dine indkøb, til strandturen eller som weekendtaske. Det primære er, at du kan gøre det med god samvittighed, fordi det er genbrug, der giver mening. 

Bag om Huset Venture

Vores samarbejdspartnere er en socialøkonomisk virksomhed. De beskæftiger mennesker, der af den ene eller anden grund har nedsat arbejdsevne, som fleksjobbere og andre på særlige vilkår. Over 90 % af de ansatte er personer, som er ansat i fleksjob, hvor de producerer produkter ud af genbrugsmaterialer - ligesom de også har gjort for EWII.

Læs mere om Huset Venture

Dit grønne aftryk

Tænk på klimaet - det er sund fornuft

Der er ingen af os, der kan redde verden alene. Men hvis vi nu alle sammen gør en lille indsats, der hvor vi kan. Få et par klimatips, som du med sund fornuft kan bruge i din hverdag.

Dit grønne aftryk

Be More - Use Less

Hovedværket i klimakunstudstillingen "Be More - Use Less". Bliv inspireret til at bruge energien bedre.