Få billigt internet med 100 100 mbit fiber

Kvinde dyrker yoga online med billigt internet fra EWII. Med 100 100 mbit fiber har hun billigt fibernet til streaming.
Få hurtigt, stabilt og billigt internet fra EWII. Med 100 100 mbit fiber bliver du godt kørende på nettet - også når du streamer.
 • Ingen binding

 • Inkl. Bedst i test wifi-router

 • Gratis oprettelse

Med 100 100 mbit fiber får du ikke bare billigt internet; du får billigt fibernet. Hvis du ønsker billigt internet, som samtidig er stabilt og som tillader dig at surfe og streame uden at dit internet hakker, så er 100 100 mbit fiber et godt valg.

Se om du kan få fibernet

Måske har 100 100 mbit fiber været dyrere engang, men det er det altså ikke længere. Du får nok hastighed for pengene til langt det meste og et super stabilt internet billigt, når du vælger 100 100 mbit bredbånd.

Vælger du 100 100 mbit fiber, er du klar til at streame dine yndlingsfilm og -serier i god kvalitet eller arbejde ubesværet hjemmefra.

Med i prisen får du naturligvis vores stabile HGW5 wifi-router, som er kåret til Bedst-i-test af Force Technology. Så du får altså billigt trådløst internet.

1-2-3: Så let får du fiber

Det tager ikke lang tid at finde ud af, om du også kan få lynhurtigt fiberbredbånd.

 1. Indtast adresse

  Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII.
 2. Vælg hastighed

  Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov.
 3. Kontaktinfo

  Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
Bestil fibernet

Billigt fibernet med 24/7/365 support

Når du vælger billigt internet er det vigtigt, at du også forholder dig til andet end prisen. For hvis routeren er ustabil og kundeservicen aldrig er til at få fat, hvad nytter det så, at dit internet er billigt?

Det samme gælder typen af internet, du får leveret. Vælger du billigt internet via telefonstik, får du ikke det samme for dine penge, som hvis du vælger billigt fibernet i stedet. Det dykker vi mere ned i herunder, hvor vi kigger nærmere på, hvad betyder 100 100 mbits? 

 

Se om du kan få fibernet

 

Hvad betyder 100 100 mbits?

Vi træder lige et skridt tilbage og svarer først på, hvad er mbit. Mbit eller megabit er betegnelse for en dataenhed, som vi bruger til at beskrive størrelsen på en fil. Og hvilken betydning har det for billigt internet?

Internethastigheder måles ofte i mbits eller mbit/s, hvor s'et står for sekund. 100 mbit bredbånd betyder altså, at din internetforbindelse kan sende 100 megabit data pr. sekund.

Så hvad betyder 100 100 mbits? Jo det betyder altså, at du kan sende 100 mbit data pr. sekund og modtage 100 mbit data pr. sekund. Sagt på en anden måde; du kan uploade og downloade data lige hurtigt, hvis tallene foran og bagved skråstregen er ens på dit billige internet.

Vil du have såkaldt symmetrisk download og upload, skal du vælge billigt fibernet. Det kunne være 100 100 mbit fiber, hvis det passer til dit behov.

Ofte stillede spørgsmål

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med fibernet, men kun fiberbredbånd går direkte til din hoveddør.

Læs mere og se en video, der forklarer hvad fibernet er.

Uanset hvilken hastighed du vælger hos EWII, følger der en wifi-router med dit fiberbredbånd.

Du får vores Bedst-i-test HGW5 router inkluderet i dit abonnement. Den leverer et stabilt trådløst signal med sit integrerede modem.

Vores HGW5-router er kåret som bedst i test i en test af 7 modemmer hos Force Technology, november 2018.

Jeg har allerede en router

Har du allerede en trådløs router, som du er godt tilfreds med, kan du naturligvis beholde den og fravælge routeren fra EWII. Så sender du også miljøet en kærlig tanke. 

Men du skal være opmærksom på, at dit valg af router og placeringen af routeren har indflydelse på styrken af dit wifi-signal og up- og downloadhastigheden.

Vælger du en router fra EWII, yder vi naturligvis support på dit wifi, hvis du skulle opleve problemer med det trådløse internetsignal.

Hos EWII er der gratis tilslutning til fibernettet. Det vil sige, vi udfører etableringen af fibernettet fra vejen og ind til din bolig uden omkostninger.

Se aktuelle kampagnetilbud på fiber her

Produkt

Et godt valg til den lille familie

300/300 megabit er en rigtig god forbindelse til den mindre familie, og til dig som arbejder hjemmefra.