Internet med tilfredshedsgaranti

Glad kvinde hører musik via fiberbredbånd. Hun er så glad, fordi hendes fiberbredbånd fra EWII er med tilfredshedsgaranti.
Med fiberbredbånd fra EWII får du en tilfredshedsgaranti. Er du ikke 100% tilfreds med dit fiberbredbånd, får du pengene tilbage.

Vi har mange glade og tilfredse kunder med fiberbredbånd rundt om i Trekantområdet. Derfor tør vi også godt give dig en tilfredshedsgaranti på fiberbredbånd.

Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig, så du får den bedst mulige oplevelse med dit fiberbredbånd. Er det ikke muligt at forbedre din oplevelse med dit fiberbredbånd, så du bliver 100% tilfreds, refunderer vi første måneds abonnement.

For at gøre brug af tilfredshedsgarantien, skal du indenfor de første 30 dage efter aktivering af dit abonnement, ringe til Teknisk Support på 70 55 55 56 og forklare hvorfor du ikke er 100% tilfreds med dit fiberbredbånd.

Se om du kan få fiberbredbånd

 

Hos EWII får du:

Med fiberbredbånd fra EWII får du en række fordele, som du ikke får andre steder.

 1. Ingen binding

  Du kan frit opsige dit internet med 1 måneds varsel, hvis hurtigt fiberbredbånd ikke er dig.
 2. Tilfredshedsgaranti

  Er du ikke 100 % tilfreds med dit fiberbredbånd indenfor de første 30 dage, giver vi dig pengene tilbage.
 3. Ingen skjulte gebyrer

  Du kan frit op- og nedgradere din hastighed, ligesom du også kan vælge gebyrfri betaling.
 4. Ingen prisstigning

  Vi garanterer dig en fast pris på dit abonnement i hele 2021.
Se om du kan få fiberbredbånd
Premium WIFI er et mesh wifi-system, der består af en mesh router og to mesh points, der forstærker og forlænger dit wifi.

Bedre wifi i hele hjemmet

Med Premium WIFI er det slut med dårligt wifi.

Du får et mesh wifi system og wifi extenders der tilsammen forstærker og forlænger dit wifi signal og giver dig en bedre internetforbindelse. 

Premium WIFI er inkluderet i abonnementet, når du vælger 500/500 eller 1000/1000 megabit fiberbredbånd. Du kan tilkøbe Premium WIFI for 39 kr. pr. måned og 799 kr. i oprettelse på vores andre hastigheder.

Lær mere om Premium WIFI

Sikkerhedspakke: Vær tryg på nettet

Med vores prisvindende sikkerhedspakke kan hele familien trygt færdes på internettet. Når du vælger 500/500 eller 1000/1000 Mbit/s er sikkerhedspakken inkluderet i abonnementet.

✓ Antivirus
✓ Antispam
✓ Safepay
✓ Diskret forældrekontrol
✓ Dansk support

Par står med ipad om aftenen

Din digitale hverdag

7 tips til mere fart på dit wifi