Fibernet Kolding - få stabilt internet i Kolding

Mand arbejder i shorts ved spisebordet med fibernet i Kolding. Han har fundet internet i Kolding, så han kan arbejde hjemmefra. Med lynhurtigt bredbånd i Kolding er det en leg.
4 ud af 5 husstande har adgang til fibernet i Kolding. Skal du også have fibernet i Kolding? Tjek din adresse og se dine muligheder.

Tidligere skulle du være en heldige kartoffel, hvis du ville have fibernet i Kolding. Men siden 2012 har EWII løbende udrullet fibernet i Kolding kommune, så i dag har over 87 % af husstandene adgang til fibernet i Kolding kommune. Det er markant over landsgennemsnittet på 72 %. Det betyder også, at mange nu kan få lynhurtigt fiberbredbånd i Kolding.

 

Bestil fibernet i Kolding

Så let får du fibernet i Kolding

Det tager ikke lang tid at finde ud af, om du også kan få lynhurtigt fiberbredbånd i Kolding.

 1. Indtast adresse

  4 ud af 5 husstande har adgang til fibernet i Kolding. Indtast din adresse og se om du kan få fiberbredbånd i Kolding fra EWII.
 2. Vælg hastighed

  Vi tilbyder mange forskellige hastigheder på internet i Kolding. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov.
 3. Kontaktinfo

  Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling på fiberbredbånd i Kolding.
Bestil fibernet i Kolding

Landområdene fik først fibernet i Kolding

Da EWII Koncernen i sin tid begyndte udrulningen af fibernet i Kolding, begyndte vi i landområderne. Her var internettet i Kolding kommune dårligst og det var her, der var de største afstande mellem byerne. 

Opbakningen til fibernet i Kolding kommune var stor og inden for kort tid kunne mange få glæde af det hurtigere internet i Kolding. Med fiberbredbånd i Kolding havde borgerne nu stabilt og hurtigt internet. 

EWII leverer fibernet i Kolding og resten af Trekantområdet. Se om du kan få internet i Kolding fra EWII. Bestil fiberbredbånd i Kolding her.

Her kan du også snart få fibernet i Kolding

I løbet af en årrække kom fibernettet i Kolding tættere og tættere på Kolding midtby. Er du en af de få, der endnu ikke kan få fiberbredbånd i Kolding, skal du ikke fortvivle - fibernettet er på vej til dig. 

Projektet med at nedgrave fibernetkabler i Kolding midtby er en bekostelig affære og kræver meget koordinering og planlægning. Derfor er der afsat 1 mia. kroner til løbende at udvide fibernettet i Kolding og resten af vores dækningsområde.

Målet er, at alle i Trekantområdet skal have muligheden for at få fibernet inden udgangen af 2024 - dermed også, at du kan få fibernet i Kolding.

 

Se om du kan få fibernet

Produkt

Et godt valg til den lille familie

300/300 megabit er en rigtig god forbindelse til den mindre familie, og til dig som arbejder hjemmefra.

Hos EWII får du:

Med fibernet fra EWII får du en række fordele, som du ikke får andre steder.

 1. Ingen binding

  Hvis ikke hurtigt fiberbredbånd er dig alligevel, kan du altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel - uden gebyr.
 2. Gratis oprettelse

  Hos os betaler du hverken for tilslutning til fibernettet, installation af fiberboks eller oprettelse af dit abonnement.
 3. Altid inkl. wifi

  Uanset hvilken hastighed du vælger på dit fiberbredbånd, følger der altid en stabil og stærk wifi-løsning med i prisen.
 4. Tilfredshedsgaranti

  Er du ikke 100 % tilfreds med dit fiberbredbånd indenfor de første 30 dage, giver vi dig pengene tilbage.
Kan jeg få fibernet?

Ofte stillede spørgsmål

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med fibernet, men kun fiberbredbånd går direkte til din hoveddør.

Læs mere og se en video, der forklarer hvad fibernet er.

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd frem for almindeligt bredbånd, når du skal vælge internet. Samlet set giver fiberbredbånd dig en hurtigere og mere stabil internetforbindelse.

Samme upload- og downloadhastighed: 

Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed på dit internet både, når du henter og sender filer.

Du skal ikke dele internet med naboen: 

Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi, som giver dig din helt egen personlige forbindelse. Så slipper du for at dele din internethastighed med naboen.

En god fremtidsinvestering: 

En internetforbindelse via fibernettet kan bidrage positivt til værdien af din bolig, da mange købere efterspørger en høj og stabil bredbåndshastighed. 

Lige så billigt som almindeligt bredbånd: 

I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end almindeligt bredbånd. Du kan få fiberbredbånd fra bare 269,- pr. md.

God til familier: 

Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet på dit internet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt. Uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: 

Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil fiberbredbånd være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid.

God til hjemmearbejde: 

Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten giver dig blandt andet mulighed for hurtigt fildeling og upload af dokumenter, videoer og billeder.

Uanset hvilken hastighed du vælger hos EWII, følger der en wifi-router med dit fiberbredbånd.

Du får vores Bedst-i-test HGW5 router inkluderet i dit abonnement. Den leverer et stabilt trådløst signal med sit integrerede modem.

Vores HGW5-router er kåret som bedst i test i en test af 7 modemmer hos Force Technology, november 2018.

Jeg har allerede en router

Har du allerede en trådløs router, som du er godt tilfreds med, kan du naturligvis beholde den og fravælge routeren fra EWII. Så sender du også miljøet en kærlig tanke. 

Men du skal være opmærksom på, at dit valg af router og placeringen af routeren har indflydelse på styrken af dit wifi-signal og up- og downloadhastigheden.

Vælger du en router fra EWII, yder vi naturligvis support på dit wifi, hvis du skulle opleve problemer med det trådløse internetsignal.

Hos EWII leverer vi internet på helt op til 1000/1000 Mbit/s via fibernettet. Læs her, hvor hurtigt internet du kan få og hvad der kunne passe til dig.

Det er ofte antallet af personer i husstanden, der vil afgøre hvilken hastighed du bør vælge på dit internet.

Er I flere i husstanden, der skal dele internetforbindelsen, og bruger I internet til at streame, se tv eller game på, anbefaler vi et internet med høj hastighed.

Bor du alene eller bruger I kun internet til det mest basale, som for eksempel surf, informationssøgning og social media, kan du/I måske nøjes med en lav hastighed på dit internet.

Vores højeste hastighed er mest egnet til husstanden med flere gamere på adressen.