Fibernet Kolding - få stabilt internet i Kolding

Mand arbejder i shorts ved spisebordet med fibernet Kolding. Han har EWII som internetudbyder i Kolding, så han kan arbejde hjemmefra. Med lynhurtigt internet i Kolding er det en leg.
4 ud af 5 husstande har adgang til fibernet i Kolding. Skal du også have fibernet i Kolding? Tjek din adresse og se dine muligheder.

Tidligere skulle du være en heldige kartoffel, hvis du ville have fibernet i Kolding. Men siden 2012 har EWII løbende udrullet fibernet i Kolding kommune, så i dag har over 87 % af husstandene adgang til fibernet i Kolding kommune. Det er markant over landsgennemsnittet på 72 %. Det betyder også, at mange nu kan få lynhurtigt fiberbredbånd i Kolding.

 

Bestil fibernet i Kolding

Så let får du fibernet i Kolding

Det tager ikke lang tid at finde ud af, om du også kan få lynhurtigt fiberbredbånd i Kolding.

 1. Indtast adresse

  4 ud af 5 husstande har adgang til fibernet i Kolding. Indtast din adresse og se om du kan få fiberbredbånd i Kolding fra EWII.
 2. Vælg hastighed

  Vi tilbyder mange forskellige hastigheder på internet i Kolding. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov.
 3. Kontaktinfo

  Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling på fiberbredbånd i Kolding.
Bestil fibernet i Kolding

Få stabilt internet med EWII som din internetudbyder i Kolding

Når du skal vælge internet i Kolding, kan du vælge mellem flere forskellige internetudbydere og internetteknologier. Vælger du EWII som din internetudbyder i Kolding, får du ikke bare stabilt internet via fibernet, du får også en række fordele, som du ikke får hos andre internetudbydere i Kolding.

Fordele med fibernet fra EWII:

 • 100 % tilfredshedsgaranti
  Er du ikke fuldt ud tilfreds efter de første 30 dage, får du første måneds abonnement retur.
 • Ingen binding
  Du kan frit opsige med 1 måneds varsel, hvis ikke fibernet er sagen alligevel.
 • Altid inkl. wifi-router
  Uanset hvilken hastighed du vælger på dit fibernet i Kolding, er der en wifi-router med i pakken hos EWII. Så er du sikret stabilt trådløst internet.
 • Digital sikkerhedspakke
  I alle vores abonnementer er der inkluderet en digital sikkerhedspakke, så du trygt kan færdes på internettet uden at skulle bekymre dig om computer vira, spammails osv.
 • Gratis oprettelse og installation
  Hos os koster det ikke noget at få etableret fibernet i Kolding eller installeret en fiberboks i din bolig. Og du betaler heller ikke oprettelse af dit abonnement. 

Bestil fibernet i Kolding

Landområdene fik først fibernet i Kolding

Da EWII Koncernen i sin tid begyndte udrulningen af fibernet i Kolding, begyndte vi i landområderne. Her var internettet i Kolding kommune dårligst og det var her, der var de største afstande mellem byerne. 

Opbakningen til fibernet i Kolding kommune var stor og inden for kort tid kunne mange få glæde af det hurtigere internet i Kolding. Med fiberbredbånd i Kolding havde borgerne nu stabilt og hurtigt internet. 

Illustration af fibernet Kolding. EWII er internetudbyder i Kolding og leverer stabilt internet via fibernet i Kolding og resten af Trekantområdet. Bestil internet i Kolding her.

Her kan du også snart få fibernet i Kolding

I løbet af en årrække kom fibernettet i Kolding tættere og tættere på Kolding midtby. Er du en af de få, der endnu ikke kan få fiberbredbånd i Kolding, skal du ikke fortvivle - fibernettet er på vej til dig. 

Projektet med at nedgrave fibernetkabler i Kolding midtby er en bekostelig affære og kræver meget koordinering og planlægning. Derfor er der afsat 1 mia. kroner til løbende at udvide fibernettet i Kolding og resten af vores dækningsområde.

Målet er, at alle i Trekantområdet skal have muligheden for at få fibernet inden udgangen af 2024 - dermed også, at du kan få fibernet i Kolding.

 

Se om du kan få fibernet

Hos EWII får du:

Med fibernet fra EWII får du en række fordele, som du ikke får andre steder.

 1. Ingen binding

  Hvis ikke hurtigt fiberbredbånd er dig alligevel, kan du altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel - uden gebyr.
 2. Gratis oprettelse

  Hos os betaler du hverken for tilslutning til fibernettet, installation af fiberboks eller oprettelse af dit abonnement.
 3. Altid inkl. wifi

  Uanset hvilken hastighed du vælger på dit fiberbredbånd, følger der altid en stabil og stærk wifi-løsning med i prisen.
 4. Tilfredshedsgaranti

  Er du ikke 100 % tilfreds med dit fiberbredbånd indenfor de første 30 dage, giver vi dig pengene tilbage.
Bestil fibernet

Produkt

Et godt valg til den lille familie

300/300 megabit er en rigtig god forbindelse til den mindre familie, og til dig som arbejder hjemmefra.

Godt at vide om fibernet i Kolding

4 ud af 5 husstande har adgang til fibernet i Kolding, så sandsynligheden for, at du også kan få fibernet i Kolding, er ret stor. For at finde ud af om du kan få fibernet i Kolding, kan du slå din adresse op her:

Kan jeg få fibernet på min adresse

Langt de fleste husstande kan blive koblet på fibernettet i Kolding relativt hurtigt, da fibernetkablerne allerede ligger i vejen. Faktisk gælder det for 4 ud af 5 husstande. Det tager ca. 4 uger at få fibernet i Kolding, hvis der ikke er gravet fibernet ind til din bolig. Du skal blot bestille og så klarer vi resten.

Hvis du allerede har en fiberboks installeret i din bolig, kan du få fibernet i Kolding fra EWII på bare 5 hverdage.

Undersøg nærmere her; Hvordan får jeg fibernet

Der er de seneste par år udrullet fibernetkabler tæt på Kolding midtby, bl.a. på Kathrinegade og Haderslevvej. Så sandsynligheden for, at du også kan få fibernet i Kolding midtby, er efterhånden ved at være ret stor. Du kan tjekke din adresse ved at lave et adresseopslag her:

Kan jeg få fibernet