Billigt fibernet med 100 100 mbit fiber

Kvinde dyrker yoga online på EWIIs billigste internet. Med 100 100 mbit fiber har hun billigt fibernet til streaming.
Få hurtigt, stabilt og billigt internet fra EWII. Med 100 100 mbit fiber bliver du godt kørende på nettet - også når du streamer.
 • Ingen binding

 • Inkl. router

 • Gratis oprettelse

Med 100 100 mbit fiber får du ikke bare billigt internet; du får billigt fibernet. Hvis du ønsker billigt internet, som samtidig er stabilt og som tillader dig at surfe og streame uden at dit internet hakker, så er 100 100 mbit fiber et godt valg.

Se om du kan få fibernet

Måske har 100 100 mbit fiber været dyrere engang, men det er det altså ikke længere. Du får nok hastighed for pengene til langt det meste og et super stabilt internet billigt, når du vælger 100 100 mbit bredbånd.

Vælger du 100 100 mbit fiber, er du klar til at streame dine yndlingsfilm og -serier i god kvalitet eller arbejde ubesværet hjemmefra.

Med i prisen får du naturligvis vores stabile Icotera i4850 router med wifi 5 teknologi. Så du får altså billigt trådløst internet.

Hos EWII får du:

Med fibernet fra EWII får du en række fordele, som du ikke får andre steder.

 1. Ingen binding

  Hvis ikke hurtigt fibernet er dig alligevel, kan du altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel - uden gebyr.
 2. Gratis oprettelse

  Hos os betaler du hverken for tilslutning til fibernettet, installation af fiberboks eller oprettelse af dit abonnement.
 3. Døgnåben support

  Det er aldrig fedt, når internettet driller. Derfor kan du få fat i vores teknisk support 24/7/365.
 4. Tilfredshedsgaranti

  Er du ikke 100 % tilfreds med dit fibernet inden for de første 30 dage, giver vi dig pengene tilbage.
Bestil fibernet

Billigt fibernet med 24/7/365 support

Når du vælger billigt internet er det vigtigt, at du også forholder dig til andet end prisen. For hvis routeren er ustabil og kundeservicen aldrig er til at få fat, hvad nytter det så, at dit internet er billigt?

Det samme gælder typen af internet, du får leveret. Vælger du billigt internet via telefonstik, får du ikke det samme for dine penge, som hvis du vælger billigt fibernet i stedet. Det dykker vi mere ned i herunder, hvor vi kigger nærmere på, hvad betyder 100 100 mbits? 

Hvad betyder 100 100 mbits?

Vi træder lige et skridt tilbage og svarer først på, hvad er mbit. Mbit eller megabit er betegnelse for en dataenhed, som vi bruger til at beskrive størrelsen på en fil. Og hvilken betydning har det for billigt internet?

Internethastigheder måles ofte i mbits eller mbit/s, hvor s'et står for sekund. 100 mbit bredbånd betyder altså, at din internetforbindelse kan sende 100 megabit data pr. sekund.

Så hvad betyder 100 100 mbits? Jo det betyder altså, at du kan sende 100 mbit data pr. sekund og modtage 100 mbit data pr. sekund. Sagt på en anden måde; du kan uploade og downloade data lige hurtigt, hvis tallene foran og bagved skråstregen er ens på dit billige internet.

Vil du have såkaldt symmetrisk download og upload, skal du vælge billigt fibernet. Det kunne være 100 100 mbit fiber, hvis det passer til dit behov.

Kan jeg få fibernet?

Om 100/100 Mbit/s fibernet

For rigtig mange er 100 100 mbits fibernet mere end nok, men det kommer i høj grad an på hvad du bruger din internetforbindelse til.

100 100 mbits er billigt fibernet, som giver dig en stabil internetforbindelse til dagligdagen på internettet. 

Vi anbefaler 100 100 mbits fibernet, når I er 1-2 personer i husstanden som indimellem arbejder hjemmefra, streamer på få enheder og generelt bruger jeres billige fibernet til at surfe på internettet.

Ta testen: hvilken hastighed har jeg brug for

Ja, du kan sagtens streame med 100 100 Mbits fibernet. Så længe du kun streamer på én enhed adgang, giver 100100 Mbits fibernet dig fin kapacitet til at streame i høj opløsning og uden udfald. Særligt hvis du kabler dit Smart-tv med et netværkskabel, får du en stabilt streamingoplevelse med 100 100 Mbits fibernet.

Produkt

Et godt valg til den lille familie

300/300 megabit er en rigtig god forbindelse til den mindre familie, og til dig som arbejder hjemmefra.