Hvilken trådløs router til fibernet?

Se nærmere på hvilken router du skal vælge, når du har fibernet.

Hvorfor vælge en trådløs router til fibernet?

Det er en stor fordel at have en trådløs router til fibernet i hjemmet. I dag er mange af vores enheder afhængige af en internetforbindelse, om de er stationære eller mobile. Hvor man tidligere var afhængig af at trække et netværkskabel til en computer, kan internetforbindelsen i dag opnås uden brug af kabler. 

At opsætte fordelingsdåser og trække kabler rundt i alle rum ville være en nærmest uoverkommelig opgave. Ved montering af en trådløs router til fibernet, har du allerede oprettet dit eget trådløse netværk, der når ud til flere rum.

Det vil specielt være et godt valg, hvis I er en familie med børn eller unge i huset, så I alle har mulighed for at komme på den trådløse router til fibernet.

En trådløs router er altså den perfekte løsning til dig, der ønsker hurtigt og sikkert internet til flere enheder samtidigt.

Sådan vælger du den bedste router til fibernet

Der er flere ting, der har betydning for dit valg af trådløs router til fibernet. Når du skal vælge en trådløs router til fibernet, bør du tænke over, hvor stort et areal den skal dække. Er dit hjem for eksempel i flere etager eller skal den også dække ude i haven. 

Dernæst bør du vurdere, hvor mange enheder der skal tilkobles den trådløse router og hvor høj en trådløs hastighed, routeren skal kunne levere. Lad os forestille os at du får 500/500 megabit fiberbredbånd leveret til din fiberboks. Tilkobler du den billigste trådløse router til din fiberboks, vil du opleve, at du får meget mindre end 500/500 megabit på dit trådløse internet.

Jo bedre en trådløs router til fibernet - jo højere hastighed kan du få på dit trådløse netværk. Når du har styr på dit behov, er det nemmere at finde den rigtige router til fibernet.

Se fibernet priser hos EWII

Gode råd til opsætning af fibernet router

En fibernet router kræver ligesom alle andre routere opsætning, og det er ikke ligegyldigt, hvordan det gøres. Det er blandt andet meget vigtigt, at routeren bliver placeret et centralt sted i din bolig. Vi har samlet en række tips til mere fart på din trådløse router til fibernet.

Dyk ned i: 7 tips til mere fart på dit wifi

HGW5 wifi router.  Wifi router bedst i test. Du får den hurtige HGW5 wifi router med i alle pakker hos EWII. Bestil her.

Bedst i test trådløs router til fibernet hos EWII

Når du bestiller fibernet hos EWII, får du den stabile HGW5 router med i prisen uanset hvilken hastighed du vælger. Routerens indbyggede modem er af Force Technology kåret til Bedst i Test i november 2018. Det sikrer dig et stabilt trådløst internet.

Se de tekniske specifikationer: HGW5 router

Mulighed for support af din trådløse router

Det er naturligvis også muligt at koble din egen foretrukne router til fiberboksen, hvis du ønsker det. Men vi skal gøre opmærksom på, at vi kun yder teknisk support på routere købt hos EWII.

Din digitale hverdag

Hvorfor skal du vælge fibernet?

Vi giver dig 7 gode grunde lige her.