Fibernet Fredericia og Middelfart

Kvinde sidder ved skrivebord og arbejder på bærbar pc. Hun kan arbejde effektivt fordi hun har fibernet Fredericia på kontoret og fibernet Middelfart derhjemme. EWII leverer fibernet på fyn.
Hele 98 % af husstandene kan få fibernet i Fredericia og vi udvider løbende fibernettet i Middelfart Kommune.

Fibernet er populært, og med den øget efterspørgsel følger også øget dækning og muligheden for fiberbredbånd. Men dækningen af fibernet i de forskellige kommuner i landet er fortsat meget forskellige.

Fibernet i Fredericia Kommune

I Fredericia Kommune kan hele 9 ud af 10 husstande i kommunen få fibernet, hvilket ikke bare er rekord i Trekantområdet, men er blandt landets højeste dækning. Til sammenligning kan eksempelvis 6 ud af 10 i Gentofte Kommune få fibernet. 

Fibernet i Fredericia Kommune er populært, og muligheden for at du kan få dit internet i Fredericia via fibernet, er ekstraordinære høje.

Se om du kan få fibernet

Hvornår skal jeg vælge fiber?

Internet via fibernet giver dig en lang række fordele.

 1. Når du ikke vil dele dit internet

  Med fibernet er internetforbindelse din - og kun din. Modsat andre teknologier, deler du ikke hastigheden på dit internet med dine naboer
 2. Når der er en gamer i husstanden

  Højhastighedsinternet har mindre ventetid og lagger ikke, og derfor foretrækker især gamere internet via fibernet
 3. Når du vil arbejde effektivt hjemmefra

  Fibernet giver dig stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af videoer og billeder
 4. Når du ønsker garanti på dit internet

  Når du vælger fibernet fra EWII følger der en tilfredshedsgaranti med - og det uanset hvor mange der er online samtidigt
Bestil fibernet

Fibernet i Middelfart Kommune

Bor du i Middelfart Kommune, er chancerne for tilslutning til fibernet også gode. 8 ud af 10 husstande i Middelfart Kommune har allerede adgang til det hurtige og stabile internet via fibernet, og der kommer løbende flere adresser til.

De 8 ud af 10 er et godt stykke over landsgennemsnittet, og i øvrigt over dobbelt så højt som muligheden for fibernet i eksempelvis Odense Kommune.

Se også, hvordan får jeg fibernet

 

Flere energiselskaber har udbygget fibernet Fyn

Der er i de seneste år blevet udrullet rigtig meget fibernet på Fyn. Det har igennem mange år været primært de lokale energiselskaber, som har stået bag udrulningen af fibernettet på fyn. 

Fibernettet på Fyn er udrullet af:

 • EWII (tidligere TREFOR)
 • EnergiFyn
 • SEF (Sydfyns Elforsyning)
 • Nef (Nordøstfyns Elforsyning)

Produkt

Et godt valg til den lille familie

300/300 megabit er en rigtig god forbindelse til den mindre familie, og til dig som arbejder hjemmefra.

1-2-3: Så let får du fiber

Det tager ikke lang tid at finde ud af, om du også kan få lynhurtigt fiberbredbånd.

 1. Indtast adresse

  Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII.
 2. Vælg hastighed

  Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov.
 3. Kontaktinfo

  Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
Bestil fibernet

Værd at vide om fibernet i Fredericia og Middelfart

Ja, der er fibernet i Middelfart. Faktisk er stort set hele Middelfart kommune dækket af fibernet. Det betyder, at 9 ud af 10 husstande har adgang til fibernet i Middelfart kommune.

Se om du kan få fibernet i Middelfart

EWII kan levere fibernet i Middelfart på langt de fleste adresser. 8 ud af 10 husstande har adgang til fibernet i Middelfart, så du kan formentlig også få fibernet i Middelfart fra EWII.

Tjek din adresse

Fredericia er en af de byer, hvor fibernetdækningen er allerhøjest. Hele 98 % af alle husstandene i Fredericia kommune har adgang til fibernettet. Så sandsynligheden for, at du kan få fibernet i Fredericia, er ret stor.

Bestil fibernet fra EWII

Der kan være nogle udlejningsselskaber eller boligforeninger, som har fravalgt at få fibernetkabler lagt ind i deres boliger. Derfor kan det ske, at du ikke kan få fibernet på din adresse i Fredericia.