Hvilken trådløs router til fibernet?

Se nærmere på, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger router til fibernet.
Mand sidder ved skrivebord med pc og mobil.  Han undersøger hvilken trådløs router er den bedste router til fibernet.

Hvorfor vælge en trådløs router til fibernet?

Det er en stor fordel at have en trådløs router i hjemmet. I dag er mange af de ting, vi omgiver os med i vores hverdag afhængige af en internetforbindelse - uanset om de er stationære eller mobile.

Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved henholdsvis en trådløs internetforbindelse og en kablet forbindelse, hvor du trækker et netværkskabel til en computer.

Men at opsætte fordelingsdåser og trække kabler rundt i alle rum kan være en nærmest uoverkommelig opgave. Ved at vælge en trådløs router til fibernet, kan du nemt og hurtigt oprette dit eget trådløse netværk, der når ud til flere rum.

Det vil specielt være et godt valg, hvis I er en familie med børn eller unge i huset, så I alle har mulighed for at komme på det trådløse netværk.

En trådløs router er altså den perfekte løsning til dig, der ønsker hurtigt og sikkert internet til flere enheder samtidigt.

Sådan vælger du den bedste router til fibernet

Der er flere ting, der har betydning for dit valg af router. Når du skal vælge en trådløs router, bør du tænke over, hvor stort et areal den skal dække. Er dit hjem for eksempel i flere etager eller mange m2.

Dernæst bør du vurdere, hvor mange enheder der skal tilkobles den trådløse router og hvor høj en trådløs hastighed, routeren skal kunne levere. Lad os forestille os, at du får 500/500 megabit fibernet leveret til din fiberboks. Tilkobler du den billigste trådløse router til din fiberboks, vil du opleve, at du får meget mindre end 500/500 megabit på dit trådløse internet.

Jo bedre en router til fibernet - jo højere hastighed kan du få på dit trådløse netværk. Når du har styr på dit behov, er det nemmere at finde den rigtige router til fibernet.

Se fibernet priser hos EWII

Icotera i4882 trådløs router til fibernet. Hos EWII får du vores bedste router til fibernet med i prisen på de høje hastigheder.

Lynhurtig Premium Wifi 6 router til fibernet

På de høje hastigheder fra 500/500 Mbit og op, følger vores Premium Wifi 6 router med i prisen.

Vi har valgt Icotera i4882 routeren som vores Premium Wifi løsning, da den leverer et stærkt og stabilt signal - også selvom du har mange m2 eller flere etager. Routeren anvender seneste generation wifi-teknologi; nemlig wifi 6.

Du har mulighed for at tilkøbe Premium Wifi på de lavere hastigheder, hvis du ønsker endnu mere fart på dit wifi.

Se de tekniske specifikationer: Premium Wifi 6

Mulighed for support af din trådløse router

Det er naturligvis også muligt at koble din egen foretrukne router til fiberboksen, hvis du ønsker det. Men vi skal gøre opmærksom på, at vi kun yder teknisk support på routere købt hos EWII.

Gode råd til opsætning af fibernet router

En fibernet router kræver ligesom alle andre routere opsætning, og det er ikke ligegyldigt, hvordan det gøres. Det er blandt andet meget vigtigt, at routeren bliver placeret et centralt sted i din bolig.

Vi har samlet en række tips til mere fart på din trådløse router til fibernet.

Dyk ned i: 7 tips til mere fart på dit wifi

Godt at vide om router til fibernet

Ja, der er forskel på fibernet routere. En router består af mange forskellige komponenter (processor, hukommelse, antenner, chip osv.) og kan sammenlignes med en computer. Komponenterne i de dyrere routere er som regel af højere kvalitet for at sikre en bedre rækkevidde og understøttelse af højere hastigheder.

Når du vælger en router til fibernet skal du overveje flere faktorer, såsom størrelsen på dit hjem, antallet af enheder, der skal tilsluttes, og den ønskede trådløse hastighed.

Nej, fibernet er i udgangspunktet ikke trådløst. For at få et trådløst signal skal du have en router til fibernet.

Der er fordele og ulemper ved både trådløse og kablede internetforbindelser. En trådløs router til fibernet er mere praktisk og bekvem, især hvis du har brug for at forbinde flere enheder trådløst. At trække kabler i hjemmet kan være besværligt og tidskrævende, men det giver dig ofte den bedste internetoplevelse, hvis du streamer i højeste kvalitet eller gamer på en stationær pc.

En router til fibernet kan fåes i alle prisklasser i elektronikbutikker. Hos nogle fibernet udbydere, såsom EWII, følger der en gratis trådløs router til fibernet med i alle fiberpakker.

Se om du kan få fibernet

Din digitale hverdag

Hvorfor skal du vælge fibernet?

Vi giver dig 7 gode grunde lige her.