Hvor hurtigt internet kan jeg få?

Hos EWII har vi hurtigt internet, der passer til alle behov. Så uanset om du kun streamer lidt eller gamer meget, så har vi helt sikkert en hastighed til dig også.

Hos EWII kan du få internet helt op til 1000/1000 Mbit/s - så kan hele familien game og streame løs på mange enheder samtidig.

En 300/300 Mbit/s forbindelse passer rigtig godt til de mindre familier som gerne vil streame i høj kvalitet eller med flere hjemmearbejdspladser.

Er I få personer i husstanden, som bruger internettet til det basale og streamer fra 1-2 enheder, anbefaler vi 100/100 Mbit/s.

Er du i tvivl om, hvor hurtigt internet du har brug for?

Svar på 4 nemme spørgsmål om hvad du bruger internettet til, så giver vi dig et bud på hvor hurtigt internet du har brug for.

Test: hvilken hastighed har jeg brug for

Når du skal vælge hvilken type internet, du skal have i dit hjem, så handler dit valg i virkeligheden mest om, hvad du bruger internettet til.

Det findes i alle hastigheder. Hurtigt internet, til dig, der skal have fuld knald på forbindelsen og dig, der deler bolig med andre, som også skal bruge internettet.

Og lidt langsommere hastigheder, hvis du blot skal tjekke mails, læse nyheder og i ny og næ streame en enkelt film.

Teknologien bag dit internet – om du får det leveret via fibernet eller kabel-tv er ikke nødvendigvis afgørende for, om du får en god, stabil internetforbindelse. Men der er naturligvis forskel.

Internet via fiber eller kabel-tv

Dreng undervises i skak online

En god internetforbindelse er svær at undvære

Over de seneste år er behovet for hurtigt internet steget. Vores hverdag byder på online undervisning, videomøder, hjemmekontor og online shopping, der alt sammen er blevet en del af stort set alle danskeres hverdag. At flytte mange af vores daglige aktiviteter online, kræver gode internetforbindelser og højere hastigheder end tidligere.

Læs mere om hastighedsudviklingen

 

Bør jeg vælge fibernet?

Fiberbredbånd er Danmarks mest populære internet. Internet via fibernet er internet med lysets hastighed, fordi data bliver transporteret via lysledere.

Læs mere og se om du kan få fibernet

Der er mange fordele ved at vælge internet via fibernet eller fiberbredbånd, som det også kaldes. Samlet set giver fiberbredbånd dig en hurtigere og mere stabil internetforbindelse.

Samme upload- og downloadhastighed: 

Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed på dit internet både, når du henter og sender filer.

En god fremtidsinvestering: 

En internetforbindelse via fibernettet kan bidrage positivt til værdien af din bolig, da mange købere efterspørger en høj og stabil bredbåndshastighed. 

Det er ikke dyrere: 

I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end andre typer internet. Du kan få fiberbredbånd fra bare 299,- pr. md.

God til familier: 

Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet på dit internet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt. Uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: 

Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil fiberbredbånd være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid.

God til hjemmearbejde: 

Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten giver dig blandt andet mulighed for hurtigt fildeling og upload af dokumenter, videoer og billeder.