Elaftale erhverv - større elforbrug

Erhvervs elpriser ved et årligt elforbrug over 50.000 kWh
Ved et årligt elforbrug over 50.000 kWh sikrer vi din virksomhed en elaftale tilpasset jeres forbrug og behov.
 • Individuel rådgivning

 • Personlig kontaktperson

 • Konkurrencedygtige priser

Elaftaler tilpasset din virksomheds forbrug og behov

Hvis din virksomhed har et årligt elforbrug over 50.000 kWh, så anbefaler vi, at du kontakter os. På den måde sikrer vi, at du får en elaftale og en elpris, der lever op til dine krav og forventninger.

Det er vigtigt, at vi får kigget på din nuværende elaftale, dit elforbrug og aftalevilkår. Men vi har også brug for at vende din virksomheds holdning til klimavenlig strøm og grønne profil. Med baggrund i det kan vi lave en elpris og anbefale den elaftale, der passer bedst til din virksomhed.

Hos EWII laver vi konkurrencedygtige elaftaler til erhverv i hele Danmark, og vi sikrer lave elpriser ved dagligt at følge udviklingen på elmarkedet.

Som jeres strategiske samarbejdspartner sikrer vi din virksomhed et el tilbud der tilpasset dit ønske og behov. Hos os er du sikret kompetent rådgivning og en elaftale, der afspejler sig på bundlinjen.

Har du brug for rådgivning?

Hvis du gerne vil høre mere om vores elpriser, og hvordan vi kan hjælpe dig med en elaftale tilpasset din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til vores Erhvervsteam på 73 63 31 50 eller klikke på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om din virksomheds muligheder.

 

Ring mig op

 
Hvad koster el til erhverv? Vi sikrer virksomheder den bedste aftale i forhold til jeres behov og forbrug af el.

Erfaren og professionel rådgivning om elaftaler til erhverv

Vi hjælper din virksomhed med en elaftale, der passer til jeres behov, elforbrug og jeres måde at være klimabevidste på.

Måske vil I gerne betale lidt ekstra for certificeret grøn strøm, og dermed bidrage til den grønne omstilling. Måske vil I gerne have friheden til at agere klimabevist, som det passer ind i jeres hverdag, forbrug og kommunikation. Derfor tilbyder vi både elaftaler med certificeret grøn strøm og elaftaler med timepris, hvor I kan udnytte, at der er forskel på både pris og CO2-udledning i løbet af døgnet.

Ønsker din virksomhed udelukkende vindstrøm, kan du tilkøbe et certifikat til din elaftale. Certifikatet er jeres garanti for, at den mængde strøm din virksomhed bruger på et år, bliver reserveret og produceret udelukkende af vindmøller.

Vi har mere end 150 års erfaring indenfor forsyning og har rådgivet virksomheder om elaftaler, energiforbrug og grøn energi i mange år.

Vi tilbyder prisovervågning

Hos EWII tilbyder vi vores kunder, som har et elforbrug over 50.000 kWh om året, en prisalarm. Det er vores erfaring, at det ofte kan være en fordel for virksomheder med et større elforbrug at have en variabel elpris i kortere eller længere tid. Mange virksomheder har imidlertid også et ønske om at kende prisen. Derfor tilbyder vi at opsætte en prisalarm, når elprisen rammer et bestemt niveau - fastsat efter dit ønske. Vi kontakter dig, når prisen rammer det aftalte prisniveau, så du har mulighed for at låse den eller få prisalarmen indstillet på et endnu lavere prisniveau.

Læs mere om overvågning af elpriser

Gode grunde til at få en elaftale hos EWII

Hos os får din virksomhed meget mere end bare strøm.

 1. Erfarne rådgivere

  Vi giver et overblik over elpriserne og en kvalificeret anbefaling til din virksomhed.
 2. Ingen aconto

  Hos os betaler du kun for den el, du bruger. Vi fakturerer hver måned med tilbagevirkende kraft for det faktiske forbrug.
 3. Nemt overblik

  På Selvbetjeningen har du altid et nemt overblik over elforbrug og elregninger.
 4. Frit valg

  Hos os kan din virksomhed vælge præcis den elaftale, der bedst passer til jeres forbrug og den måde, I gerne vil være klimabevidste på.
El fra vindmøller. Nedbring din CO2 med vindmølle energi ved tilkøb af vindmøllestrøm til din virksomheds elaftale.

Ønsker du at styrke din virksomheds grønne profil?

Hvis din virksomhed forbruger mere end 50.000 kWh elektricitet årligt, har du mulighed for at inkludere vindstrøm i din elaftale. Ved at indgå denne aftale sikrer du, at den mængde strøm, din virksomhed forbruger årligt, bliver reserveret og produceret af vindmøller. Som en ekstra garanti modtager du et certifikat, der bekræfter jeres forpligtelse til klimavenlig energi.

Ved at vælge vindmøllestrøm til din virksomheds elaftale kan du aktivt bidrage til den grønne omstilling og fremme brugen af vedvarende energikilder. Dette valg forpligter din virksomhed til en klimavenlig fremtid og sender samtidig et klart signal om jeres vilje til at fremme en mere klimavenlig energiproduktion – hvilket positionerer jer som en grøn virksomhed.

Læs om vindstrøm

Solcelle- og vindmølleanlæg

Lavere energiomkostninger med en PPA aftale

Reducér dine energiomkostninger med en PPA-aftale, som både bidrager til samfundet ved at levere ny vedvarende energi og reducere CO2-udledningen.

En PPA-aftale er en elhandelsaftale mellem en elproducent, der producerer grøn strøm fra vedvarende energikilder, og en køber, der aftager den grønne strøm.

For elproducenten bruges PPA-aftaler ofte til at finansiere investeringer i vedvarende energiprojekter, såsom sol- eller vindenergiparker, da aftalen giver en forudsigelig indkomst, der hjælper med at dække deres udgifter.

Disse kontrakter giver erhvervsvirksomheder mulighed for at købe vedvarende energi uden om elbørsen. Købere kan være virksomheder, energiselskaber eller andre aktører, der ønsker at sælge den grønne strøm videre på elmarkedet.

Læs om PPA aftaler

Ofte stillede spørgsmål

I Danmark køber og sælger vi el via den nordiske elbørs Nord Pool Spot. Strøm er en handelsvare på samme måde som korn, olie og stål, der handles mellem producenter og forbrugere på tværs af landegrænser. Som med alle andre handelsvarer bliver salget påvirket af udbud og efterspørgsel.

Det er på børsen, at elprisen bliver fastlagt. Her udbyder bl.a. svenske, norske og danske producenter f.eks. kraftværker og vindmøller el fra forskellige energikilder. Det er også her, at elleverandører som f.eks. EWII køber strømmen til vores kunder.

Elmarkedet er et af verdens mest foranderlige markeder. Læs hvilke faktorer der påvirker elprisen i Danmark.

Det er svært at sige, hvad en kWh el koster for din virksomhed. Det afhænger blandt andet af, hvilken elaftale I har, og hvordan I bruger energien. Oveni den rene kWh-pris kommer der skatter og afgifter til staten samt betaling til dit netselskab.

Læs med om sammensætningen af elprisen

Når din virksomhed køber grøn strøm hos EWII, leveres den fra vedvarende energikilder. Det betyder dog ikke, at du får 100 % grøn strøm i stikkontakten. Men du er med til at øge andelen af vedvarende energi i det danske elnet.

Sådan foregår det

 1. Den vedvarende energi kommer fra bæredygtige energikilder, der producerer strøm. Det kan f.eks. være fra vindmøller, solceller eller vandkraft.
 2. Strømmen transporteres herefter ind i det danske elnet.
 3. Den grønne strøm bliver blandet og udbudt sammen med alle andre produktionsformer for el, så det ikke er muligt at skille ad længere.
 4. På elbørsen bliver strømmen så udbudt til salg - altså uanset hvordan strømmen er produceret.
 5. Strømmen køber de forskellige leverandører af el,  herunder også os, og sælger den videre til dig.
 6. Mængden af sort strøm, der uundgåeligt leveres i din stikkontakt, kompenserer vi ved køb af oprindelsesgarantier udstedt af Energinet.

Selvom den strøm, du bruger, er et blandingsprodukt, så kompenserer vi, med vores grønne elaftaler, det sorte forbrug, og kan derfor kalde vores strøm for grøn strøm. 

Ved tilkøbet af grønne oprindelsesgarantier bidrager vi til, at produktionen af grøn strøm forøges. Jo flere der køber grøn strøm, jo mere af den samlede el i elnettet vil være grøn og klimavenlig strøm.

Læs mere om grøn strøm

Hos EWII rådgiver vi om produktvalg inden for køb af el ud fra jeres virksomheds adfærdsprofil og volumen. Derved sikrer vi jer den bedste elaftale i forhold til jeres virksomheds behov og forbrug af el, der afspejler sig på bundlinjen og rådgiver jer til en effektiv udnyttelse af virksomhedens energiforbrug - den direkte vej til økonomiske besparelser.

Hos os får I altid gennemskuelige elpriser – og vi sikrer, at I til enhver tid har en lav elpris. I får 24/7/365 online selvbetjening og en stabil elleverandør med mere end 150 års erfaring.

Du skal henvende dig hos den leverandør af el, du ønsker at skifte til. Med den nye leverandør indgår du en aftale, der på fastlagte betingelser gælder for en bestemt periode. Du skal være opmærksom på, at din el stadig kommer via de samme ledninger og samme netselskab som tidligere. Netselskabet informerer dig nærmere om aflæsning af elmålere i forbindelse med leverandørskiftet.

Din virksomhed har to muligheder for godtgørelse af elafgiften:

Du kan som erhvervsdrivende, uanset årligt elforbrug, få godtgørelse for din elafgift. Det skal gå gennem din revisor.

Er dine bygninger (erhverv og privat) opvarmet med el som hovedkilde, er du berettiget til at modtage reduceret elafgift for den del af dit elforbrug, der er udover 4.000 kWh/år. 

Om din virksomhed benytter mulighed 1 eller mulighed 2 afhænger af din virksomheds anvendelseskode hos BBR.

Læs mere om reduceret elafgift

Kunderådgiver

Din hverdag

Erhvervsservice til vores elkunder

Hos EWII har vi oprettet et erhvervsteam, så det nu bliver nemmere for dig som elkunde, at komme i kontakt med os.