Hurtigt internet inkl. router og sikkerhed

Dreng sidder og gamer med hurtigt 500/500 Mbit/s internet.
Fiberbredbånd 500/500 Mbit/s fra EWII er en af de hurtigste internetforbindelser på markedet. Og hastigheden deler du kun med dem i din egen husstand.
 • Inkl. router og sikkerhedspakke

 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

500/500 Mbit/s er hurtigt internet og et godt valg til familier, hvor flere streamer fra flere enheder samtidig. Der er også kapacitet til flere gamere, som har brug for stabilt og hurtigt internet så onlinespillene ikke lagger.

Forbindelsen er også hurtig, når det kommer til at hente og sende tunge datafiler på internettet og derfor er 500/500 Mbit/s internet også oplagt til en effektiv hjemmearbejdsplads. 

Når du bestiller 500/500 Mbit/s hos os får du ikke bare hurtigt internet, du får også en stabil trådløs router og en online sikkerhedspakke med i prisen.

Se om du kan få fibernet

Hvad følger med i sikkerhedspakken?

Med vores prisvindende sikkerhedspakke kan hele familien trygt færdes på internettet. Sikkerhedspakken er inkluderet i abonnementet på flere af vores hastigheder.

✓ Antivirus
✓ Antispam
✓ Safepay
✓ Diskret forældrekontrol
✓ Dansk support

1-2-3: Så let får du fiber

Det tager ikke lang tid at finde ud af, om du også kan få lynhurtigt fibernet.

 1. Indtast adresse

  Vi leverer fibernet i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII.
 2. Vælg hastighed

  Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov.
 3. Kontaktinfo

  Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
Bestil fibernet

Godt at vide om 500 mbit internet

Pingtid er tiden det tager for, at data sendes fra din computer til en anden enhed på internettet og tilbage igen. En pingtid på under 20 millisekunder anses som normalt. Du får den bedste pingtid på fiberinternet, hvilket er vigtigt til online gaming og videopkald.

Der kan være flere årsager til en langsom internetforbindelse, herunder en dårlig router, for mange enheder der deler internetforbindelsen, interferens fra andre trådløse enheder eller problemer med internetudbyderen. Kontakt din udbyder for hjælp til at identificere og løse problemerne.

Hvis du vil have en endnu mere imponerende og lynhurtig internetoplevelse, kan du overveje at opgradere til en hastighed på 500 Mbit/s på en fiberforbindelse. Dette vil give en almindelig familie mulighed for at surfe, streame og downloade samtidigt på flere enheder uden nogen form for forsinkelse eller buffering. Husk på, at en god tommelfingerregel er at have en hastighed på 25 Mbit/s pr. person for at sikre, at alle har en jævn og responsiv internetoplevelse.

Din digitale hverdag

Hvorfor skal du vælge fibernet?

Vi giver dig 7 gode grunde lige her.