Hurtigt internet inkl. router og sikkerhed

Dreng sidder og gamer med hurtigt 500/500 Mbit/s internet.
Du får en af de hurtigste internetforbindelser på markedet med fiberbredbånd fra EWII. Og du deler den ikke med andre end dem du kender i husstanden.
 • Inkl. router og sikkerhedspakke

 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

500/500 Mbit/s er hurtigt internet og et godt valg til familier, hvor flere streamer fra flere enheder samtidig. Der er også kapacitet til flere gamere, som har brug for stabilt og hurtigt internet så onlinespillene ikke lagger.

Forbindelsen er også hurtig, når det kommer til at hente og sende tunge datafiler på internettet og derfor er 500/500 Mbit/s internet også oplagt til en effektiv hjemmearbejdsplads. 

Når du bestiller 500/500 Mbit/s hos os får du ikke bare hurtigt internet, du får også en stabil trådløs router og en online sikkerhedspakke med i prisen.

Se om du kan få fibernet

Sikkerhedspakke: Vær tryg på nettet

Med vores prisvindende sikkerhedspakke kan hele familien trygt færdes på internettet. Sikkerhedspakken er inkluderet i abonnementet på flere af vores hastigheder.

✓ Antivirus
✓ Antispam
✓ Safepay
✓ Diskret forældrekontrol
✓ Dansk support

1-2-3: Så let får du fiber

Det tager ikke lang tid at finde ud af, om du også kan få lynhurtigt fiberbredbånd.

 1. Indtast adresse

  Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII.
 2. Vælg hastighed

  Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov.
 3. Kontaktinfo

  Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
Kan jeg få fibernet?

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken hastighed du skal vælge afhænger af, hvor mange I er i husstanden, og hvad I skal bruge internettet til. Jo flere I er, og jo mere I streamer, gamer og downloader, desto højere internethastighed skal I bruge. 

1-2 personer i husstanden
Hvis du er én person i husstanden, der streamer eller er I to personer om at bruge internettet, anbefaler vi en 100/100 Mbit/s forbindelse for at få den bedste oplevelse. Gamer du, skal du ofte bruge mere hastighed. 

2-4 personer i husstanden
Er I 2-4 personer i husstanden, anbefaler vi en 100/100 Mbit/s, 300/300 Mbit/s eller 500/500 Mbit/s forbindelse - alt efter hvad I bruger internettet mest til.

Hvis der aldrig er mere end én i husstanden, der streamer ad gangen, og I ikke behøver at kunne streame i bedste kvalitet, kan I nøjes med en 100/100 Mbit/s forbindelse.

Hvis flere personer skal kunne streame på samme tid, hvis I ønsker at kunne streame i 4K-kvalitet, eller hvis én af jer enten bruger internettet i hjemmet som hjemmearbejdsplads, har I brug for en 300/300 Mbit/s forbindelse.

Er der en person i husstanden der gamer samtidig med andre streamer, anbefaler vi en 500/500 Mbit/s forbindelse.

Over 4 personer i husstanden
Er I mere end 4 i husstanden der bruger internettet meget, anbefaler vi en 500/500 Mbit/s eller 1000/1000 Mbit/s forbindelse.

Med en 500/500 Mbit/s forbindelse kan I alle sammen være på nettet samtidigt, men er der flere gamere i familien og sendes der tunge filer ind og ud af hjemmekontoret, så vil vi anbefale en 1000/1000 Mbit/s forbindelse.

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med fibernet, men kun fiberbredbånd går direkte til din hoveddør.

Læs mere og se en video, der forklarer hvad fibernet er.

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal du have besøg af en af vores teknikere for at få fibernettet trukket ind til din husmur og en fiberboks installeret. Det er gratis og klares nemt og hurtigt. 

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af en af vores teknikere i alt tre gange. De første to gange behøver du ikke at være hjemme, da teknikeren kun skal arbejde udendørs. Det er kun ved det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand, som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde. Men uanset hvad reetablerer vi din grund, inden vi kører. Så det ser ud, som da vi kom.

Hos EWII er der gratis tilslutning til fibernettet. Det vil sige, vi udfører etableringen af fibernettet fra vejen og ind til din bolig uden omkostninger.

Se aktuelle kampagnetilbud på fiber her

Din digitale hverdag

Hvorfor skal du vælge fibernet?

Vi giver dig 7 gode grunde lige her.