Hvad koster det at få lagt fibernet ind?

Og kan jeg få fibernet på min adresse? Få svarene her.

Fibernet er Danmarks hurtigste internet. Det giver dig en stabil forbindelse, som er særlig attraktiv, hvis du eksempelvis streamer serier, har gamere i familien eller arbejder hjemmefra.

Er du interesseret i at vide, hvad det koster at få fibernet lagt ind? Så giver vi dig et overblik lige her.

Gratis tilslutning til fibernettet

Fibernettet er blevet mere populært, og vores krav til hurtigt internet er steget inden for de senere år. Det er dog ikke alle husstande, der har mulighed for at koble sig på fibernettet.

Få svar på, kan jeg få fibernet via vores adresseopslag

Bor du på en adresse i Trekantområdet, der kan få fibernet, koster det dig 0 kr. at blive tisluttet, når du vælger EWII som din internetudbyder.

Både den fysiske tilslutning og oprettelse af dit abonnement er gratis. Dvs. etablering af fibernettet, hvor vi trækker lyslederkabler og opsætter en fiberboks inde i din bolig, er uden omkostninger for dig, som EWII kunde.

Vi kører løbende kampagner med eksempelvis 1. måned til 0 kr., som kan gøre det ekstra fordelagtigt at få fibernet lagt ind i din bolig. 

Se her, om vi kører kampagne på fiberbredbånd lige nu

Montør ordner fiberkabler. Kunden vil gerne vide, kan jeg få fibernet og hvad koster det at få fibernet lagt ind. Hos EWII får du gratis tilslutning til fibernettet.

Kan jeg få fibernet?

I Trekantområdet startede udrulningen af fibernettet allerede tilbage i 10'erne. Derfor ligger fiberinfrastrukturen klar til brug i store dele af området - faktisk har 4 ud af 5 husstande i Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle kommune adgang til fibernettet, hvilket ligger væsentligt over niveauet i det øvrige Danmark.

De ca. små 20 procent som mangler fiberinfrastruktur, bliver løbende rullet ud i etaper. Ambitionen er, at Trekantområdet skal have Danmarks bedste fiberinfrastruktur.

Så hvis du bor i Trekantområdet, er der stor sandsynlighed for, at du få et ja til kan jeg få fibernet på min adresse.

Hvordan finder jeg ud af om, jeg kan få fibernet på min adresse? Det er ganske enkelt. Du laver et adresseopslag på linket herunder og på få sekunder, har du svar på, om du kan få fibernet.

Se om du kan få fibernet på din adresse

Kan du få fiber på din adresse, skal du have lavet en fibernet installation, hvor vi sætter en fiberboks op i dit hus. Derfra får du så din interforbindelse. Dyk nærmere ned i hvordan får jeg fibernet

Hos EWII får du:

Med fiberbredbånd fra EWII får du en række fordele, som du ikke får andre steder.

 1. Ingen binding

  Hvis ikke hurtigt fiberbredbånd er dig alligevel, kan du altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel - uden gebyr.
 2. Gratis oprettelse

  Hos os betaler du hverken for tilslutning til fibernettet, installation af fiberboks eller oprettelse af dit abonnement.
 3. Altid inkl. wifi

  Uanset hvilken hastighed du vælger på dit fiberbredbånd, følger der altid en stabil og stærk wifi-løsning med i prisen.
 4. Tilfredshedsgaranti

  Er du ikke 100 % tilfreds med dit fiberbredbånd indenfor de første 30 dage, giver vi dig pengene tilbage.
Se om du kan få fiberbredbånd
Dansk træhus. Huset er øget i værdi, fordi der er etableret fibernet.

Din digitale hverdag

Øg værdien af din bolig med fiberbredbånd

Fiberbredbånd har ikke bare værdi for dig i din hverdag. Det øger også værdien af din bolig.