Grøn Standard

Grøn Standard følger prisen på markedet for el, men fastsættes kvartalsvis - så du ved hvad du skal betale
 • Ingen binding eller forudbetaling

 • En fast pris på el i 3 måneder ad gangen

 • 100 % certificeret vedvarende energi

Grøn standard udgår

Tiden er løbet fra elprodukter, der kun reguleres hver tredje måned. EWIIs basisprodukt blev første gang lanceret, da elmarkedet blev frit. Her tog man ikke højde for pludselige prisudsving, og hvilken adfærd der gavner den grønne omstilling. 

Grøn Standard udgår derfor af vores sortiment til sommer, og bliver erstattet af det mere tidssvarende ekprodukt Grøn Prisloft

Med grøn el med et prisloft får du muligheden for både at udnytte udsvingene i timepriserne på el og have et sikkerhedsnet i form af et prisloft.

Læs mere om Grøn Prisloft

En gennemnsnitspris på el - men ikke et gennemsnitligt elprodukt.

Med Grøn Standard el får du en gennemsnitspris på din el. Den bliver fastsat kvartalsvis på baggrund af markedspriserne for el i det foregående kvartal.

Prisen fastsættes 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober, og baserer sig på et vægtet gennemsnit af alle de handler der er gjort i forrige kvartal. 

Prisen på el bestemmes hver 3. måned, så du med Grøn Standard får en kvartalpris på el

Du kan frit udtræde af din Grøn Standard pris aftale med løbende måned + en måneds varsel og vælge et af vores øvrige produkter.

Helt standard er dit elprodukt nu ikke. Din strøm kommer nemlig udelukkende fra de vedvarende energikilder.

Mand kigger på sin elregning i sit køkken, og undre sig over hvorfor den er blevet så høj.

Forudbetalt el er ikke fair

Oplever du også ekstraordinære høje aconto opkrævninger fra din leverandør af el?

Så er du ikke elkunde hos os.

Vi kræver ikke, at du skal betale for et elforbrug flere måneder frem i tiden. Man skal vel have forbrugt noget, før det kan kaldes et forbrug?

Samtidig tager en acontoopgørelse ikke hensyn til, om du har foretaget energibesparende tiltag siden samme tid sidste år.

Det synes vi ikke er fair – især lige nu, hvor priserne på el er så høje. Vi fakturerer derfor månedligt med tilbagevirkende kraft for dit faktiske forbrug.

Så undgår du også, at din elregning pludselig løber løbsk.

Læs mere om hvorfor vi siger klart nej til aconto

4 gode grunde til at få din el fra EWII

Foruden muligheden for et prisloft på din el, får du også...

 1. Ingen forudbetaling

  Nej tak til aconto. Hos os opkræves du ikke forud, men bagud for dit faktiske forbrug. Hver måned.
 2. Ingen binding

  Der er ingen bindingsperiode på strøm fra os, ligesom du frit kan skifte til et andet elprodukt.
 3. Grøn Strøm

  Via oprindelsesgarantier sikrer vi, at din el er produceret 100 % fra vedvarende energikilder.

Godt at vide om el

• Fortrydelsesret: Du har altid 14 dages fortrydelsesret på bestillingen. Dog skal du være opmærksom på, at du ved ønsket om levering af din el-aftale indenfor 14 dage efter din bestilling, samtidig frasiger dig retten til at gøre brug af din fortrydelsesret.

• Opsigelse: Du kan altid opsige eller ændre dit elprodukt med et varsel på løbende måned + en måned.

• Modtagelse af regning: Vi anbefaler, at du tilmelder dig digitale beskeder så du modtager din regning og anden vigtig information direkte i selvbetjeningen. Ved tilmelding til digitale beskeder har du mulighed for gebyrfri betaling ved tilmelding til MobilePay betalingsaftale eller automatisk kortbetaling. Betaling via Betalingsservice koster 5,75 kr. pr. regning og betaling med girokort koster 49 kr. pr. regning.

• Rykkergebyrer: Hvis betalingen sker efter sidste rettidig indbetalingsdato, er EWII berettiget til at pålægge rykker- og inkassogebyrer. Se vores gebyrliste her.


Se vores aftalevilkår her

 

I Danmark er elmarkedet frit, og det har det været siden 2003. Det betyder, at du frit kan vælge den elleverandør, du ønsker.

Derimod kan du ikke selv bestemme dit elnetselskab – altså det selskab, som ejer det fysiske elnet, hvor du bor. De transporterer strømmen til din stikkontakt og vil være det samme, uanset hvilken elleverandør du vælger.

Produkt

Find den rette elaftale

Få hjælp til at vælge den elaftale der passer bedst til dig.