Grøn el med prisloft

En kvinde jubler i sin bil, da hun har fundet ud af at man kan få et prisloft på sit el til spotpris. Så kan hun høste besparelserne, når prisen falder, og sikre sig mod høje prisstigninger på el.
Med grøn el med prisloft får du både gevinsten, når elprisen falder, og trygheden i et prisloft, så din elpris ikke løber løbsk, når elprisen stiger.
 • Ingen binding eller forudbetaling

 • Et loft på din elpris i 3 måneder ad gangen

 • 100% certificeret vedvarende energi

Få fordelene fra både en varierende og en fast pris på el

Hvordan høster jeg fordelene, når timeprisen på el er billig, men samtidig sikrer mig mod de pludselige prisstigninger på el? 

Det giver grøn el med prisloft dig muligheden for.

Vi har taget fordelene fra en aftale med en variabel elpris, og kombineret den med fordele fra den faste elprisaftale, så du kan få det bedste fra to elprodukter. Når elprisen time for time falder, følger din pris med ned – ligesom du kender det fra en elaftale med en variabel pris. Når så elprisen stiger igen, følger din pris med op – men ikke højere end til det gældende prisloft.

Du behøver dermed ikke længere at tænke enten/eller i valg af elaftaletype. Med Grøn Prisloft kan du i stedet tænke både/og. Du får nemlig både besparelserne fra en lav elpris og en forsikring mod en pludselig høj elpris.

Få en kort forklaring på elproduktet Grøn el med prisloft fra en energirådgiver i kundeservice hos EWII

Video

Få forklaringen på grøn el med prisloft

EWII tager toppen af de høje elpriser

Normalt kan vi bedst lide at udtænke vores egne ideer, i alt hvad vi laver. Også når vi udtænker et nyt elprodukt. Men nogle gange skal man ikke være for fin til at kopiere noget, hvis det kan komme forbrugerne til gode. For måske kan du genkende modellen med et prisloft – f.eks. fra når du handler eller når du låner penge.

I supermarkedet kan du vælge discountvarer med prisloft, og da du tegnede dit boliglån, havde du mulighed for at vælge et lån med en lav variabel rente, men også med et loft på en eventuel høj rentestigning.

På et elprismarked med store udsving kan en elprisaftale med fleksible priser og med et prisloft give dig samme tryghed i maven imod, at dine månedlige udgifter pludselig stikker af.

Med grøn prisloft fra EWII stiger din elpris aldrig og den grænse, som der sættes for din pris. Når elprisen falder følger din elpris med ned, så høster fordelene.

Prisloftet aktiveres, hvis elprisen skulle stige over det gældende prisloft i din aftale. Det er din garanti for en fast maksimumpris på din el hvert kvartal. Strømmen er naturligvis 100% certificeret grøn strøm i henhold til forbrugerombudsmandens mærkningsordning for el, også kendt som "de grønne blade".

4 gode grunde til at vælge el fra EWII

Hos os får du billig el, men du får også...

 1. Ingen binding

  Der er ingen bindingsperiode på strøm fra os. Du kan til hver en tid opsige din elaftale med os.
 2. Ingen gebyr

  Når du vælger at skifte til os som din leverandør af el, slipper du for at betale oprettelsesgebyr.
 3. Ingen forudbetaling

  Nej tak til aconto. Hos os opkræves du ikke forud, men bagud. Hver måned.
 4. Grøn Strøm

  Via oprindelsesgarantier sikrer vi, at din el er produceret 100 % fra vedvarende energikilder.
Køb el her

Ofte stillede spørgsmål

Den politiske uro i Europa betyder, at de danske elforbrugere oplever både høje og meget pludselige stigninger i elpriserne. Ved at indføre et prisloft på en variabel elpris, får du muligheden for at bruge strømmen i de timer, hvor den er billigst - og samtidig sikkerhed i budgettet med et fast maksimum på din pris på el. Det sikrer, at din elpris ikke stikker af.

Er du Grøn Standard kunde i dag, overgår du automatisk til grøn el med prisloft den 1. juli 2023. 

Se, hvilket elprodukt jeg har

Interessen for energi er høj. For nogle på grund af de store udsving på elregningen. For andre fordi vores energiforbrug har stor betydning i den grønne omstilling.

Uanset hvorfor er elpriser pludselig blevet noget vi alle snakker om.

Skal du så enten have en variabel pris, hvor man kan drage fordel af de billige timer på strøm? Eller skal du have en fastpris, så prisen ikke pludselig stiger voldsomt?

I stedet for at tænke enten/eller, har vi tænkt i både/og.

EWII tilbyder grøn el med prisloft, som kombinerer det bedste fra de to verdener. Du får både en lav variabel pris, og dermed muligheden for selv at påvirke din elpris på regningen. Og samtidig får du med et prisloft en sikkerhed for, at din elpris ikke stikker af.

Din pris på el baserer sig på grøn el til indkøbspris og tillægges en pris på 50 øre inkl. moms pr. kWh for et prisloft.

Selve prisloftet - altså din maksimale pris på el de næste tre måneder - fastsættes hver 3. måned. Det aktuelle prisloft kan du se her på siden eller på:

Selvbetjeningen

Den udvidede produktbeskrivelse for Grøn Prisloft

Der findes eksempler på flere såkaldte kombiprodukter på elmarkedet, men på nuværende tidspunkt er der ikke et sammenligneligt produkt på markedet.

Det er kun EWII der tilbyder el med et prisloft - som du kender det fra dit supermarked eller fra din bank.

Bestil grøn el med prisloft

Ja, prisloftet gælder døgnet rundt – 24-7-365, så du kan også være sikker på, at din elpris ikke løber løbsk i weekenderne og om natten.

Mand kigger på sin elregning i sit køkken, og undre sig over hvorfor den er blevet så høj.

Forudbetalt el er ikke fair

Oplever du også ekstraordinære høje aconto opkrævninger fra din leverandør af el?

Så er du ikke elkunde hos os.

Vi kræver ikke, at du skal betale for et elforbrug flere måneder frem i tiden. Man skal vel have forbrugt noget, før det kan kaldes et forbrug?

Samtidig tager en acontoopgørelse ikke hensyn til, om du har foretaget energibesparende tiltag siden samme tid sidste år.

Det synes vi ikke er fair – især lige nu, hvor priserne på el er så høje. Vi fakturerer derfor månedligt med tilbagevirkende kraft for dit faktiske forbrug.

Så undgår du også, at din elregning pludselig løber løbsk.

Læs mere om hvorfor vi siger klart nej til aconto

Forbrugerombudsmandens mærkning for grøn strøm - et blad

Hvad betyder de grønne blade?

Vi kan ikke bare kalde vores strøm for grøn. Det er der ingen leverandør af el, der kan. Udbyderen skal kunne dokumentere, at den grønne strøm kommer fra vedvarende energikilder.

Betegnelsen grøn strøm er underlagt dokumentationskrav fra forbrugerombudsmanden, og er dermed din garanti for grøn strøm.

Mærkningen består af grønne blade.  

 • 1 blad betyder, at strømmen er baseret 100 % på vedvarende energikilder.
 • 2 blade betyder, at strømmen leveres 100 % fra vedvarende energikilder, samt at udbyderen foretager yderligere klimatiltag med en ikke ubetydelig klimaeffekt.

Alle elprodukter fra EWII har som minimum et grønt blad, og et enkelt af vores elprodukt lever endda op til forbrugerombudsmandens mærkningsordning for to klimablade.

Så nemt skifter du

Det er hverken besværligt eller tidskrævende at skifte elleverandør. 1-2-3, og du har strøm fra en anden udbyder i dine stikkontakter.

 1. Indtast din adresse

  Priserne på el varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og dit årlige forbrug, for at vise dig den korrekte pris.
 2. Tast oplysninger

  Indtast dine kontaktoplysninger og en eventuel anden faktureringsadresse, hvis du er så heldig, at en anden betaler for din strøm.
 3. Bekræft dit køb

  Se din samlede pris og bekræft dit køb. Og læn dig så tilbage, for vi sørger for alt det praktiske herfra - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.
Find din pris og bestil

Godt at vide om el

• Fortrydelsesret: Du har altid 14 dages fortrydelsesret på bestillingen. Dog skal du være opmærksom på, at du ved ønsket om levering af din el-aftale indenfor 14 dage efter din bestilling, samtidig frasiger dig retten til at gøre brug af din fortrydelsesret.

• Opsigelse: Du kan altid opsige eller ændre dit elprodukt med et varsel på løbende måned + en måned.

• Modtagelse af regning: Vi anbefaler, at du tilmelder dig digitale beskeder så du modtager din regning og anden vigtig information direkte i selvbetjeningen. Ved tilmelding til digitale beskeder har du mulighed for gebyrfri betaling ved tilmelding til MobilePay betalingsaftale eller automatisk kortbetaling. Betaling via Betalingsservice koster 5,75 kr. pr. regning og betaling med girokort koster 49 kr. pr. regning.

• Rykkergebyrer: Hvis betalingen sker efter sidste rettidig indbetalingsdato, er EWII berettiget til at pålægge rykker- og inkassogebyrer. Se vores gebyrliste her.


Se vores aftalevilkår her

 

I Danmark er elmarkedet frit, og det har det været siden 2003. Det betyder, at du frit kan vælge den elleverandør, du ønsker.

Derimod kan du ikke selv bestemme dit elnetselskab – altså det selskab, som ejer det fysiske elnet, hvor du bor. De transporterer strømmen til din stikkontakt og vil være det samme, uanset hvilken elleverandør du vælger.

Produkt

Find den rette elaftale

Få hjælp til at vælge den elaftale der passer bedst til dig.