Grøn el til timepris

Mor og datter lader elbilen med billig grøn el til timepris, som fastsættes hver time. Således betaler hun altid for den aktuelle spotpris på el.
Grøn Timepris er til dig, der har mulighed for at bruge strømmen, når den er billigst og ønsker 100 % certificeret grøn strøm.
 • Ingen binding

 • Gratis oprettelse

 • 100 % certificeret grøn strøm

Få grøn el til variabel timepris

Grøn Timepris er for dig, der ønsker at købe 100 % grøn strøm og samtidig udnytte de skiftende timepriser. Du får den samme variable elpris time for time, som du gør med Timepris. Din elpris følger udviklingen på elmarkedet time for time, så du har mulighed for at flytte dit elforbrug til de tidspunkter på døgnet, hvor timeprisen på el er lavest og dermed nyde godt af en lav kWh-pris på din strøm.

Det gør Grøn Timepris til det ideelle valg, hvis du har mulighed for at flytte dit elforbrug fra de dyreste til de billigste tidspunkter.

Når du har en elaftale, der fastsættes time for time, er det en god idé at holde øje med de aktuelle elpriser løbende. Det er den eneste måde, hvorpå du kan være sikker på at bruge strøm, når priserne er på deres laveste, og dermed opnå de mest økonomiske fordele.

En Grøn Timepris elaftale er flexafregnet, hvilket betyder, at du bliver afregnet baseret på elpriserne på markedet, time for time. Med andre ord får du el til spotpris eller til timepris, som navnet også antyder.

 

Bestil Grøn Timepris

Video

Få forklaringen på grøn el til timepris

Spørgsmål om flexafregning

Flexafregning betyder kort fortalt, at du vil blive afregnet på baggrund af den variable elpris på elbørsen Nord Pool. Det betyder, at dit forbrug af el bliver aflæst og afregnet på timebasis.

Når du får regningen, vil der kun stå et gennemsnit for perioden. Hvis du gerne vil se, hvordan dit forbrug har fordelt sig, kan du logge på selvbetjeningen eller ringe til vores kundeservice og bede om at få en specificeret regning tilsendt. Alle andre vilkår er uændrede, og du vil stadig som i dag kun modtage din regning én gang hver måned for dit faktuelle forbrug.

Du vil med flexafregning få mulighed for at påvirke din afregning. For eksempel kan du flytte brugen af f.eks. vaskemaskine, tørretumbler og opladning af elbil til de timer i døgnet, hvor strømmen er billigere eller grønnere, end i de timer, hvor alle andre bruger strøm.

Se udviklingen af elpriserne time for time

Hos EWII er vores elaftaler Timepris og Grøn Timepris med flexafregning.

Det er svært at svare på, da det både afhænger af dit forbrug af el og tidspunktet, du bruger strømmen på.

Hvis størstedelen af dit forbrug ligger i de dyre timer, vil flexafregning måske have indflydelse på din pris i en opadgående retning. Ligeledes vil din pris måske falde, hvis meget af dit forbrug ligger i de billigere timer.

Se den aktuelle elpris

Grøn Timepris med 1 blad.

Betal den variable timepris og støt den grønne omstilling

Med Grøn Timepris vælger du en gennemskuelig og fremtidssikret elaftale, hvor du betaler den variable timepris på den nordiske elbørs Nordpool plus et fast timetillæg på 3,75 øre pr. kWh og et tillæg for grøn strøm på 6 øre pr. kWh. Det samlede tillæg udgør således 9,75 øre pr. kWh.

Den oplyste pris ved bestilling er beregnet som et gennemsnit af den seneste måneds timepriser på Nordpool plus et tillæg på 9,75 øre pr. kWh.

Grøn Timepris afregnes via flexafregning på time basis, hvor din energipris varierer time for time. Du faktureres baseret på den aktuelle timetakst og dit forbrug i den pågældende time.

På din regning vil du kun se et gennemsnit for perioden, men ønsker du at se fordelingen af dit forbrug, kan du logge på selvbetjeningen eller kontakte vores kundeservice for at modtage en specificeret regning.

Med flexafregning har du mulighed for at påvirke din afregning. For eksempel kan du flytte brugen af dine tunge elapparater til timer, hvor strømmen er billigere eller mere miljøvenlig.

Se prisudviklingen for Grøn Timepris

Så nemt skifter du til EWII

Nok er elaftaler ikke det mest spændende – det ved vi. Men det er faktisk hverken besværligt eller særlig tidskrævende at skifte leverandør af el. 1-2-3 trin - og så er EWII din fremtidige leverandør. Læn dig tilbage - vi sørger for at det praktiske - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.

 1. Indtast din adresse

  Priserne på el varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og dit årlige elforbrug, for at vise dig den korrekte pris.
 2. Tast oplysninger

  Indtast dine kontaktoplysninger og en eventuel anden faktureringsadresse, hvis du er så heldig, at en anden betaler for din strøm.
 3. Bekræft dit køb

  Se din samlede pris og bekræft dit køb. Og læn dig så tilbage, for vi sørger for alt det praktiske herfra - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.
Find din pris og bestil

Godt at vide om el

• Fortrydelsesret: Du har 14 fortrydelsesret på din bestilling af el. Dog skal du være opmærksom på, at du ved ønsket om levering af din aftale af el inden for 14 dage efter din bestilling, samtidig frasiger dig retten til at gøre brug af din fortrydelsesret.

• Opsigelse af produkt: Du kan opsige med et varsel på løbende måned + en måned. Husk at sikre, at du ikke er i binding ved din nuværende elleverandør. Ved opsigelse anbefaler vi, at du retter henvendelse til dit elselskab. 

• Skifte af podukt: Du kan ændre dit elprodukt per dags dato +7 dage. 

• Modtagelse af regning: Vi anbefaler, at du tilmelder dig digitale beskeder, så du modtager din regning og anden vigtig information direkte i selvbetjeningen. Ved tilmelding til digitale beskeder har du mulighed for gebyrfri betaling ved tilmelding til MobilePay betalingsaftale eller automatisk kortbetaling. Betaling via Betalingsservice koster 6,50 kr. pr. regning og betaling med girokort koster 49 kr. pr. regning.

• Rykkergebyrer: Hvis betalingen sker efter sidste rettidig indbetalingsdato, er EWII berettiget til at pålægge rykker- og inkassogebyrer. Se vores gebyrliste her.

Se vores aftalevilkår her

 

I Danmark er elmarkedet frit, og det har det været siden 2003. Det betyder, at du frit kan vælge den elleverandør, du ønsker.

Derimod kan du ikke selv bestemme dit elnetselskab – altså det selskab, som ejer det fysiske elnet, hvor du bor. De transporterer strømmen til din stikkontakt og vil være det samme, uanset hvilken elleverandør du vælger.

Her er vores guide til, hvordan du skifter elselskab

For at skifte elleverandør, skal du henvende dig til den elleverandør, som du ønsker at indgå en elaftale med. 

Ønsker du at skifte elselskab til EWII, kan du med fordel gøre det på vores hjemmeside. Det er hverken besværligt eller tidskrævende at skifte elleverandør. Når du har valgt dit elprodukt, er det 1-2-3, og du har strøm fra en anden udbyder i dine stikkontakter.

1. Indtast din adresse
Priserne på el varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og dit årlige forbrug, for at vise dig den korrekte pris.

2. Tast oplysninger
Indtast dine kontaktoplysninger og en eventuel anden faktureringsadresse, hvis du f.eks. bestiller el til dit sommerhus, men ønsker at modtage dine regninger på din bopælsadresse.

3. Bekræft dit køb
Se din samlede pris og bekræft dit køb. Og læn dig så tilbage, for vi sørger for alt det praktiske herfra - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.

Vi oplever dog, at enkelte eludbydere kan finde på at opkræve dig et gebyr for ikke at personligt opsige dit abonnement. Vi anbefaler derfor, at du også selv opsiger dit abonnement hos din nuværende elleverandør. Og gerne skriftligt, så du har dokumentation for din opsigelse.

Er du ikke tryg ved at bestille el på en hjemmeside, er du naturligvis også velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 55 55 55. Så sørger vi for, at du automatisk bliver flyttet over til os.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale eller opsigelse hos nuværende udbyder, kan du læse mere om vores elaftaler eller ringe til vores kundeservice.

Dit forbrug

Få hjælp til at vælge din rigtige elaftale

Få en personlig anbefaling til at vælge den elaftale der passer bedst til dit forbrug.