Ladestander til elbil

Hvid bil der er ved at oplade med ladestander til elbil. Oplad elbil eller hybridbil med en el ladestander derhjemme. Vær dog opmærksom på timeprisen på el, da elpriserne time for time kan svinge meget, hvilket har betydning på prisen for brug af ladeboks.
Hvis du har en elbil, er det nemmest og billigst at oplade den, når den holder derhjemme.
  • Oplad din elbil med grøn strøm

  • Nem og hurtig opladning af din elbil

  • Ladeboks, installation og el-refusion hos Zapp

Opladning af din elbil

Markedet for ladestandere kan være lidt af en jungle at finde rundt i for dig, der enten har eller overvejer en elbil eller hybridbil. 

Når først bilen er købt, så skal opladningen bare virke. 

Med din egen ladestander derhjemme kan du sikre, at du blandt andet kan stå trygt op til en fuld opladet elbil hver morgen. 

Familie ved elbil og ladeboks, der oplader deres elbil

Få en ladeboks og grøn strøm til din elbil

Du kan få din egen ladeboks, så du nemt og hurtigt kan oplade din elbil hjemmefra. Ladeboksen kan du købe hos vores samarbejdspartner Zapp.

Oplader du din elbil med grøn strøm fra EWII, kan du tilmeld gøre din elbil grønnere og passe godt på miljøet. Når du har en elaftale med en variabel pris, har du endda mulighed for at påvirke, om din elbil skal lades op, når strømmen er billigst eller grønnest. Dét kan du læse mere om længere nede på siden.

Bestil ladeboks fra Zapp

Vil du have grøn strøm til din ladeboks?

Kan du selv vælge el-leverandør til din ladestander?

Ja, det kan du.

Det står dig helt frit for, hvem du ønsker at bruge som el-leverandør til din ladestander, og hvem du ønsker at bruge som ladeoperatør.

Det er ladeoperatøren, der udbetaler elafgiftsrefusionen til dig. Så hvis du har et serviceabonnement, har du mulighed for at få refusion.

Men ladeoperatøren og el-leverandøren behøver ikke at være den samme, for at du kan få refusion for elafgiften på din ladestander.  

Det kan du blive klogere på her

Solceller og vindmøller på en mark

Den grønne strøm fra EWII

Vi vil gøre en forskel i den grønne omstilling.

Alle elkunder hos EWII får grøn strøm fra 100 % certificeret vedvarende energikilder. Og det uanset om du foretrækker at få et elprodukt med en fast eller variabel pris, eller ønsker at donere penge til miljøforbedrende projekter via dit elforbrug.

Vi anbefaler et elprodukt med variabel pris ved køb af en ladestander, så du har muligheden for at bruge strømmen, når den er billigst eller grønnest.

Vores elprodukter med variable priser er:

  • Grøn el til indkøbspris - der følger priserne på elbørsen Nord Pool.
    Grøn el med prisloft - der også følger priserne på elbørsen, men også indeholder et prisloft, så du er bedre sikret mod pludselige prisstigninger i elprisen time for time.
  • Grøn Fremtid - til dig, der ønsker at støtte miljøfremmende projekter via dit forbrug af el.

Video

Se hvad du får med en ladeboks fra Zapp

Hvad er en ladestander og en ladeboks?

En ladestander bruges til at oplade din elbil eller hybridbil. Det er den, der sørger for, at din elbil får strøm. Du kobler bare ladekablet til din elbil og til ladestanderen, og så sendes strømmen til bilen.

En ladestander fungerer faktisk lidt på samme måde som en benzintank på en tankstation. Forskellen er bare, at du med en ladestander "tanker" strøm, i stedet for benzin. 

Men hvad er forskellen så på en ladestander og en ladeboks?

Når man taler om opladning af elbilen, så taler man faktisk både om en ladestander og en ladeboks. 

En ladeboks er en boks uden fod på, som man hænger på en væg eller husmur. Hvorimod en ladestander har en fod, så den kan stå på jorden. 

 

Oplad trygt elbilen derhjemme - uden at overbelaste strømmen i din bolig

Av av, måske har du allerede oplevet det som elbilsejer - eller kender én, det er sket for...

Du kommer hjem fra arbejde og sætter din elbil til opladning på husets egen ladestander. Men, du har ikke helt overblik over, hvor mange af husets øvrige el-apparater, der faktisk også kører samtidigt – ovnen, kogepladen, elkedlen, TV’et i stuen, PlayStation på børneværelset, og andre el-apparater der trækker på strømmen. Og så sker det - husets strømforsyning bliver overbelastet og strømmen går.

”Hvordan undgår jeg den situation?”, tænker du så.

For hvad er dine muligheder egentlig, hvis du gerne vil oplade din elbil på hjemmeadressen, og samtidigt gerne vil forebygge en strømafbrydelse, når bilen er i gang med opladning?

 

Trådløs hjælper der automatisk overvåger belastningen af strømmen i hjemmet

Det har EWII udviklet en løsning til, i samarbejde med Zapp - nemlig en form for overvågningsmodul af strømforbruget i hjemmet. Den sikrer, at din strømforsyning ikke bliver overbelastet og skaber en strømafbrydelse, når du oplader din elbil.

Kort fortalt, sørger dette modul automatisk for, at der er balance mellem strømbelastningen af ladestanderen og boligens øvrige el-apparater. Den skruer altså ned for opladning af elbilen, hvis du øger strømforbruget på husets øvrige apparater.

Så forebygger du, at strømmen eventuelt går, når din elbil skal oplades. Du kan derfor fortsat trygt have din egen ladestander i hjemmet, uden at skulle bekymre dig om strømafbrydelse.

Du kan købe dette overvågningsmodul ”Dynamisk Load Management System” som tilbehør til ladebokse fra Zaptec og Easee.

Se priser og bliv klogere på hvordan du oplader elbilen uden strømafbrydelse

EWII er medejer af ladestanderfirmaet ZappMobility

Hos EWII arbejder vi målrettet på, at det grønne valg og den grønne omstilling skal være så nemt som muligt.

Vi vil gerne bidrage til, at markedet for ladestandere bliver mere gennemskueligt og ”lige-ud-ad-landevejen”.

Derfor er EWII blevet medejer af ladestanderfirmaet ZappMobility, hvor du kan få ladebokse og ladestandere samt en serviceaftale.

Opdag mere og bestil her

Produkt

Find den rette elaftale

Få hjælp til at vælge den elaftale der passer bedst til dig.