Grøn strøm til din ladestander til elbil

Hvid bil der er ved at oplade med ladestander til elbil. Oplad elbil eller hybridbil med en el ladestander derhjemme. Vær dog opmærksom på timeprisen på el, da elpriserne time for time kan svinge meget, hvilket har betydning på prisen for brug af ladeboks.
Hvis du har en elbil, er det nemmest og billigst at oplade den, når den holder derhjemme. Og det kan du gøre med certificeret grøn strøm.
  • Oplad din elbil med grøn strøm

  • Nem og hurtig opladning af din elbil

Opladning af din elbil

Markedet for ladestandere kan være lidt af en jungle at finde rundt i for dig, der enten har eller overvejer en elbil eller hybridbil. 

Når først bilen er købt, så skal opladningen bare virke. 

Med din egen ladestander derhjemme kan du sikre, at du blandt andet kan stå trygt op til en fuld opladet elbil hver morgen. 

Familie ved elbil og ladeboks, der oplader deres elbil

Få grøn strøm til din elbil

Oplader du din elbil med grøn strøm fra EWII, kan du tilmed gøre din elbil grønnere og passe godt på miljøet.

Når du har en elaftale med en variabel pris, har du endda mulighed for at påvirke, om din elbil skal lades op, når strømmen er billigst eller grønnest. Dét kan du læse mere om længere nede på siden.

Du kan også læse mere om, hvad det koster, at lade din elbil op.

Solceller og vindmøller på en mark

Den grønne strøm fra EWII

Vi vil gøre en forskel i den grønne omstilling.

Alle elkunder hos EWII får grøn strøm fra 100 % certificeret vedvarende energikilder. Og det uanset om du foretrækker at få et elprodukt med en fast eller variabel pris, eller ønsker at donere penge til miljøforbedrende projekter via dit elforbrug.

Vi anbefaler et elprodukt med variabel pris ved køb af en ladestander, så du har muligheden for at bruge strømmen, når den er billigst eller grønnest.

Vores elprodukter med variable priser er:

  • Grøn el til indkøbspris - der følger priserne på elbørsen Nord Pool.
  • Grøn el med prisloft - der også følger priserne på elbørsen, men også indeholder et prisloft, så du er bedre sikret mod pludselige prisstigninger i elprisen time for time.
  • Grøn Fremtid - til dig, der ønsker at støtte miljøfremmende projekter via dit forbrug af el.
Erhvervsmand lader sin elbil med ladekabel ved ladeboks

Hvad er en ladestander og en ladeboks?

En ladestander bruges til at oplade din elbil eller hybridbil. Det er den, der sørger for, at din elbil får strøm. Du kobler bare ladekablet til din elbil og til ladestanderen, og så sendes strømmen til bilen.

En ladestander fungerer faktisk lidt på samme måde som en benzintank på en tankstation. Forskellen er bare, at du med en ladestander "tanker" strøm, i stedet for benzin. 

Men hvad er forskellen så på en ladestander og en ladeboks?

Når man taler om opladning af elbilen, så taler man faktisk både om en ladestander og en ladeboks. 

En ladeboks er en boks uden fod på, som man hænger på en væg eller husmur. Hvorimod en ladestander har en fod, så den kan stå på jorden. 

 

Dit forbrug

Hvad koster det at lade en elbil?

Overvejer du at skifte din benzin- eller dieseldrevne bil ud med en elbil? Så undrer du dig sikkert over, hvad koster det at lade en elbil. Det er nemlig ikke helt det samme at lade en elbil op, som at tanke en benzin- eller dieselbil.

Hvilken elaftale skal jeg vælge? At vælge den rigtige elaftale er ikke altid nemt. Vi guider dig igennem dit valg af elaftale.

Dit forbrug

Find den rette elaftale

Få hjælp til at vælge den elaftale der passer bedst til dig.